Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Nίκος Δένδιας> Ο Κερκυραίος δικηγόρος με 95.000 σταυρούς κατάφερε να κατατροπώσει ακόμη και το θρυλικό Avatar του Kυριάκου Πιερρακάκη που μόλις επανέλαβε το Θαύμα της Κανά.


Ρεκόρ ψήφων συγκέντρωσε ο Νίκος Δένδιας ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Β3′ Νότιο Τομέα Αθηνών, καθώς αναμένεται να ξεπεράσει τους 95.000 σταυρούς.

Ο Νίκος Δένδιας είναι πρώτος σε σταυρούς προτίμησης βουλευτής της ΝΔ στην Ελλάδα.

Aπό την Ιόλη Πιερίδη

Ακολουθεί ο Κωστής Χατζηδάκης που ξεπερνά τους 70.000 σταυρούς.

Το ενδιαφέρον στη περίπτωση του Δένδια είναι ότι κατάφερε να εκτοπίσει ακόμη και το θρυλικό avatar του Κυριάκου Πιερρακάκη που σπάει τα όρια της Τεχνητής Νοημοσύνης και πλέον αγγίζει αυτό της Πολυτεχνικής Noημοσύνης.

Το avatar του Πιερρακάκη είναι αυτό που γύρω στις 5 το απόγευμα της Κυριακής έκανε το ψηφιακό Θαύμα της Κανά. Καθώς η ΝΔ ήταν μπροστά γύρω στις 8-10 μονάδες ο Πιερρακάκης με moto Όσο μεγαλύτερο είναι το Θαύμα τόσο πιο εντυπωσιακό και πιστευτό, έδωσε εντολή στο Avatar του να αναλάβει δράση και να διπλασιάσει τη διαφορά.

Η οδηγία στο avatar ήταν η διαφορά να είναι τέτοια ώστε να μην μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει κυβέρνηση των ανοήτων ηττημένων.

Το avatar έφερε σε πέρας την αποστολή του αφήνοντας για μία ακόμη φορά ενεούς τους δημοσκόπους.

Όσο για τους 1.300 εκλογικούς επιθεωρητές που είχε κατά τόπους ο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν όλοι πάνω από 65, κάτι σατυροβαρκάρηδες τραχανοπλαγιάδες που μπέρδευαν το Καρέλια Αγρινίου κασετίνα, με το tablet.

Οι θαυματoυργές ιδιότητες του avatar του Πιερρακάκη μπορούν να συγκριθούν μόνο με κάποια από τα θαύματα του Χριστού, όπως εκείνο στο Γάμο της Κανά.

Ο γάμος για τους Ιουδαίους ήταν μεγάλο γεγονός, αληθινή γιορτή που κρατούσε εφτά μέρες. Τα φαγητά ήταν πλούσια και εκλεκτά, το κρασί άφθονο και διαλεχτό και η τελετή λαμπρή.

Σ’ ένα γάμο που γινόταν στην Κανά της Γαλιλαίας ήταν καλεσμένος και ο Χριστός με τους μαθητές Του. Η Παναγία, που βρισκόταν και εκείνη στο γάμο ως συγγενής των νεόνυμφων, βλέπει κάποια στιγμή ότι το κρασί είχε τελειώσει. Πλησιάζει λοιπόν τον Ιησού και του λέει: «Δεν έχουν κρασί». Εκείνος της απαντάει με σεβασμό: «Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα μου». Η Παναγία τον εμπιστεύεται και απευθύνεται στους υπηρέτες. «Κάνετε , ότι σας πει», τους είπε.

Εκεί βρίσκονταν έξι πέτρινες υδρίες, όπου έβαζαν το νερό για το πλύσιμο των καλεσμένων, όπως το συνήθιζαν οι Ιουδαίοι πριν καθίσουν στο τραπέζι. Είπε λοιπόν ο Χριστός στους υπηρέτες: «Γεμίστε τις υδρίες με νερό». Οι υπηρέτες τις γέμισαν ως επάνω. Τότε ό Ιησούς τους είπε: «Πάρτε μέσα τις υδρίες και πηγαίνετε της στον αρχιτρίκλινο».

Αρχιτρίκλινος ήταν αυτός που μοίραζε στο τραπέζι το κρασί και έπρεπε να το δοκιμάζει πρώτα ο ίδιος για να βεβαιώνει, ως ειδικός, πως είναι καλό.

Οι υπηρέτες πήραν μέσα από τις υδρίες και έφεραν στον αρχιτρίκλινο πού δεν είχε ιδέα για το που βρέθηκε αυτό το κρασί, αλλά και οι υπηρέτες, πού είχαν γεμίσει τις υδρίες νερό ήξεραν. Δοκιμάζει λοιπόν ο αρχιτρίκλινος το νερό πού είχε γίνει κρασί, βλέπει ότι είναι πιο καλό από εκείνο πού έπιναν ως αυτή την ώρα και λέει γεμάτος έκπληξη στο γαμπρό: «Πρώτα βγάζει κανείς στο τραπέζι το καλύτερο κρασί για να το εκτιμήσουν οι καλεσμένοι και όταν πιουν αρκετό και μεθύσουν τους δίνει και από το πιο δεύτερο. Αλλά εσύ το καλό κρασί το φύλαξες ως τώρα».

Μ’ αυτό το πρώτο θαύμα Του ο Χριστός άρχισε να φανερώνει τη θεϊκή Του δύναμη και την εξουσία, και οι μαθητές Του πίστεψαν σ’ Αυτόν. Ανακαλύπτουν ότι ο Δάσκαλος τους, πού συμμετέχει στη χαρά των ανθρώπων και κάνει για χάρη τους το νερό κρασί, είναι ό αναμενόμενος Μεσσίας, «πού γι’ Αυτόν είχε γράψει στο Νόμο ο Μωυσής και οι Προφήτες» (Ιωάν. 1, 45).

Ο νέος ψηφιακός Μεσσίας λοιπόν ακούει στο όνομα Πιερρακάκης. Το γεγονός ότι ο Νίκος Δένδιας με τους 95.000 σταυρούς κατάφερε να επισκιάσει και να εκτοπίσει ακόμη και το τρομακτικό avatar του Πιερρακάκη δείχνει το εκτόπισμα του Κερκυραίου δικηγόρου.

Ποιος είναι αλήθεια ο σκληροτράχηλος αυτός Έλληνας; Ποιος είναι ο άνθρωπος που έφερε σε πέρας την επικίνδυνη αποστολή στη καρδιά του στρατηγείου του αιώνιου εχθρού. Πως ένας ήρεμος άνθρωπος μπορεί από τη μία στιγμή στην άλλη να μεταβληθεί σε φονική μηχανή; Το όνομά του είναι Δένδιας. Νίκος Δένδιας. Ο Έλληνας 007.

Ένας φιλήσυχος δικηγόρος από τη Κέρκυρα ο οποίος θα μεταβληθεί σε θηρίο. Και ποιος θα μπορούσε να φαντασθεί ότι αυτό το παιδί του Κολλεγίου θα γινόταν ο τρόμος των Τούρκων;

Για να δούμε τι θα πει για τη παιδική του ηλικία και τον ρόλο του πατέρα του στην εκπομπή της διακριτικής Ζίνα Κουτσελίνη>

Είχα την τύχη ή την ατυχία, όπως θέλετε πείτε το, να μεγαλώσω εσωτερικός, στο Κολλέγιο Αθηνών όπου σπούδασα με υποτροφία. Με συνδέει ένας τρόπος αντίληψης της πραγματικότητας, άλλωστε αυτός με μεγάλωσε. Τον έβλεπα δύο μήνες τον χρόνο. Μου έδωσε πράγματα όπως την αγάπη για το βιβλίο, μου έμαθε να σέβομαι το λόγο και να αγαπάω τους ανθρώπους και την Κέρκυρα. Δεν ήταν μορφωμένος άνθρωπος, είχε τελειώσει την εμπορική σχολή, μέσα στον πόλεμο έχασε τον πατέρα του και δεν μπόρεσε να τελειώσει Πανεπιστήμιο. Εργαζόταν ως μπακάλης και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ να το θυμάμαι. Νομίζω ότι και στα παιδιά μου προσπαθώ να τους θυμίζω από πού ξεκινήσαμε».

Μια δυσάρεστη οικογενειακή εμπειρία, όπως «εξομολογήθηκε» στην εκπομπή του Star, ήταν η απώλεια του σπιτιού του πατέρα του που βγήκε σε πλειστηριασμό, όταν ήταν παιδί.

«Θα προτιμούσα να παριστάνω ότι δεν το θυμάμαι. Όμως τη μετακόμιση, όταν χάσαμε το σπίτι μας στον πλειστηριασμό, τη θυμάμαι πολύ χαρακτηριστικά. Θυμάμαι να μεταφέρω τα δικά μου πράγματα, δεν ήταν ευχάριστο. Μου είχαν πει οι γονείς μου κάποιο ψέμα τότε γιατί νόμιζαν ότι δεν καταλάβαινα, αλλά το βράδυ που μιλάγανε τους άκουγα και ήξερα πολύ καλά τι συμβαίνει»

Σήμερα, ο προβληματισμός του είναι μεγάλος για τις συνέπειες από τα κόκκινα δάνεια για τους πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να τα αποπληρώσουν. Δήλωσε μάλιστα ότι σε μια κυβέρνηση ΝΔ ένας καλός υπουργός «το πρώτο πράγμα που θα έκανε θα ήταν να κοιτάξει να ρυθμίσει τα “κόκκινα δάνεια”» και πρόσθεσε: «Νομίζω είναι το πρώτο πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας».

Για τη γνωριμία με τη σύζυγό του Δάφνη Λάλα>

«Και εγώ και η γυναίκα μου ήμασταν διαζευγμένοι και γνωριστήκαμε σιγά-σιγά. Η πρώτη γνωριμία βέβαια ήταν στο δικηγορικό μου γραφείο όπου είχε έρθει να μου αναθέσει το διαζύγιό της! Νομίζω ότι αυτό που μου δημιούργησε ένα έντονο ενδιαφέρον ήταν η στάση της στο διαζύγιο. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, έχουμε τρία παιδιά και δόξα τω Θεό είμαστε αγαπημένοι».

Ο ίδιος πορεύεται με τη αρχιτέκτονα σύζυγό του εδώ και 20 χρόνια.

Εγώ έχω το ελάττωμα να μεταφέρω τις δυσκολίες στο σπίτι, ενώ η Δάφνη ακριβώς το αντίθετο»,

έχει πει ο Νίκος Δένδιας για το μυστικό του ευτυχισμένου έγγαμου βίου του. Το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και αγαπά τις ήσυχες εξόδους στο κέντρο της Αθήνας, είτε με το γιο τους είτε οι δυο τους.

Η Σάσα Σταμάτη θα τον έκανε ακόμη πιο ομιλητικό στη κουβέντα που είχε μαζί του για λογαριασμό των Παραπολιτικών.

«Εγώ ασκούσα τότε γενική δικηγορία -τώρα πια δεν το κάνω αυτό- και η γυναίκα μου ήρθε σαν πελάτης σε υπόθεση διαζυγίου. Έτσι τη γνώρισα. Ήρθε να βγάλει το διαζύγιό της σε μένα και βρήκε τον μπελά της. Βρέθηκε με έναν δεύτερο γάμο! Το έβγαλα το διαζύγιό της, όμως, να είμαστε συνεννοημένοι. Κανένα διαζύγιο δεν είναι ωραίο, αλλά εν πάση περιπτώσει αυτό είχε και μια δεύτερη φάση, που είχε μια ευτυχή κατάληξη. Έχουμε τρία παιδιά. Έχει μια κόρη η γυναίκα μου, που κάνει μεταπτυχιακό στην Αγγλία, έναν γιο εγώ από τον πρώτο μου γάμο, που είναι στην Ιατρική και παίρνει πτυχίο, και έχουμε και ένα παιδί μαζί, που είναι στο Κολλέγιο Αθηνών, στην Α’ Λυκείου», είπε.

Μάλιστα ο κ. Δένδιας αποδεικνύει ότι διαθέτει και πολύ χιούμορ αποκαλύπτοντας ότι όταν είχε… μαλλιά ήταν 1,92 ύψος.

«Είμαι 1,90 μόλις. Όταν είχα μαλλιά, ήμουν… 1,92. Κάνω γυμναστική δύο φορές την εβδομάδα. Κάνω Pilates, που είναι της μόδας και αποδίδει. Το συνιστώ. Σφίγγει το στομάχι αρκετά», λέει και προσθέτει:

«Τα μαλλιά μου δυστυχώς τα έχασα πάρα πολύ νωρίς. Στα 23. Μέχρι τα 20 είχα και κοτσίδα».

Γιατί όμως έχασε τα μαλλιά του;

«Φυσιολογική φθορά», απαντά. «Και ο πατέρας μου και ο παππούς μου τα είχαν χάσει. Ο προπάππους μου τη γλύτωσε γιατί πέθανε 30 χρονών από σκωληκοειδίτιδα. Η φαλάκρα είναι χαρακτηριστικό της οικογένειας», προσθέτει.

Δεν κρύβει μάλιστα ότι έπαθε ένα σοκ όταν άρχισε να χάνει την πλούσια κώμη του.

«Σε πρώτη φάση, έπαθα αρνητικό σοκ. Τότε υπήρχε μια απίστευτη κρέμα, ρουμανική, η οποία μύριζε απαίσια. Καθόμουν και έβαζα αυτό το άθλιο πράγμα και έκανα να βγω από το σπίτι 24 ώρες, γιατί δεν μπορούσε να με μυρίσει άνθρωπος. Δεν κατάφερα όμως να κάνω τίποτα. Το συνηθίζεις μετά στο τέλος και καταντά να έχει πλάκα».

Ο ίδιος εξομολογείται και μια περιπέτεια που είχε εν πλω μαζί με τον πατέρα του:

«Είμασταν σε ένα φουσκωτό 36 ώρες χωρίς νερό, στη θάλασσα. Πήγα να πεθάνω από αφυδάτωση ανάμεσα στην Κέρκυρα και τους Παξούς. Μας γλύτωσε ένας ταχυδρόμος που πήγαινε με έναν γάιδαρο τηλεγράφημα σε μια Γαλλίδα, η οποία είχε σπίτι σε έναν απόκρημνο γκρεμό, και μας είδε», λέει.

Παραδέχεται ακόμα ότι διασκεδάζει, όχι βέβαια σε πολύβουα κλαμπς, αλλά και ότι ρίχνει και τους χορούς του ενίοτε.

«Χορεύω, αλλά όχι πολύ. Με φίλους μπορεί να χορέψω χασαποσέρβικο. Τον καλαματιανό δεν τον ξέρω καλά», λέει.

Δηλώνει λάτρης της τζαζ και της Βελετσιώτου, ενώ αν δεν ήταν πολιτικός θα ήθελε να είναι καθηγητής Βυζαντινής Ιστορίας με ειδίκευση στα χρόνια των Παλαιολόγων.

Του αρέσει να βλέπει στην τηλεόραση ταινίες και ποδόσφαιρο, είναι φανατικός οπαδός της Λίβερπουλ και του Παναθηναϊκού και αγαπημένη του ταινία είναι το «Όσα παίρνει ο άνεμος».

Αγαπημένη του ηθοποιός είναι η Μέριλ Στριπ, ενώ παλιότερα έπαιζε και ποδόσφαιρο ως σέντερ μπακ.

>

Ο Νίκος Δένδιας γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Κατάγεται από τους Παξούς.

Είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και αριστούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Master of Laws (LL.M.) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, με ειδίκευση στο Ναυτικό και Ασφαλιστικό Δίκαιο στο University College (U.C.L.) και στην Εγκληματολογία στο London School of Economics and Political Science (L.S.E.).

Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω.

Γνωρίζει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Δραστηριοποιείται πολιτικά στη Νέα Δημοκρατία από το 1978. Υπήρξε μέλος της ΔΑΠ/ΝΔΦΚ, της Γραμματείας Φοιτητικού της ΟΝΝΕΔ και της συντακτικής επιτροπής της εφημερίδας της ΟΝΝΕΔ «Δημοκρατική Πρωτοπορία» από το 1979 ως το 1981.

Το Μάρτιο του 2004 εξελέγη Βουλευτής Κέρκυρας με τη Νέα Δημοκρατία. Επανεξελέγη το Σεπτέμβριο του 2007, τον Οκτώβριο του 2009 και τον Ιούνιο του 2012, κερδίζοντας τη μοναδική έδρα για τη Νέα Δημοκρατία στην Κέρκυρα.

Τον Ιανουάριο του 2015 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Αθήνας. Επανεξελέγη τον Σεπτέμβριο του 2015.

Στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου του 2019 επανεξελέγη πρώτος σε σταυρούς Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στην εκλογική περιφέρεια Β3’ του Νότιου Τομέα της Β’ Αθηνών.

Από τον Ιούλιο του 2019 ασκεί τα καθήκοντα του Υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος.

Διετέλεσε Υπουργός Εθνικής Άμυνας από τον Νοέμβριο του 2014 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.

Διετέλεσε Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι το Νοέμβριο του 2014.

Διετέλεσε Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη από τον Ιούνιο του 2012 ως τον Ιούνιο του 2014.

Διετέλεσε Υπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από τον Ιανουάριο του 2009 έως τις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.

Τον Δεκέμβριο του 2009 ορίσθηκε Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη και ένα χρόνο αργότερα Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κατόπιν αποφάσεων του Προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

Έχει διατελέσει μέλος πολλών Επιτροπών της Βουλής: Αναθεώρησης του Συντάγματος, Παραγωγής & Εμπορίου, Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, Προστασίας Περιβάλλοντος και Παρακολούθησης Προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έχει εκλεγεί Πρόεδρος της Επιτροπής Μετανάστευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης για το 2013 και Αντιπρόεδρος για το 2012. Είναι μέλος της Επιτροπής από το 2004.

Έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Από το Μάρτιο του 2008 μέχρι το Φεβρουάριο του 2009 ήταν Πρόεδρος του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Κέρκυρα.

Είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου «Επτανησίων Πολιτεία» και μέλος των περισσότερων Κερκυραϊκών σωματείων, όπως της Αναγνωστικής Εταιρείας, της Φιλαρμονικής Εταιρείας «Μάντζαρος», της Λέσχης Προστασίας Περιβάλλοντος κ.ά.

Είναι παντρεμένος με τη Δάφνη Λάλα και έχει δύο γιούς, τον Σπύρο και τον Στέφανο.

Πετάγομαι στον ύπνο μου λουσμένος στον ιδρώτα. Το μποξεράκι που μου έκανε δώρο η Σάσα Σταμάτη έχει γίνει μούσκεμα. Ακουμπάω στο προσκεφάλι προσπαθώντας να συνέλθω. Ο εφιάλτης είναι ακόμη εδώ. Βρίσκω τη δύναμη να σύρω το κορμί μου ως το μπάνιο. Ανοίγω τη βρύση.

Ο Νίκος Δένδιας γράφει στο Κουρδιστό Πορτοκάλι

Μια στιγμή ανακούφισης γιατί ακόμη δεν έχουν αρχίσει να κόβουν το νερό ή να το δηλητηριάζουν ώστε να πεθάνουν περισσότερες οντότητες. Εγώ φυσικά έχω αποθηκεύσει τόνους Evian, έχω προμηθευθεί και ιώδιο από φαρμακείο στο Μόντε Κάρλο. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος για τη στιγμή της Τελικής Λύσης. Αλλά ο εφιάλτης επιστρέφει διαρκώς τις νύχτες, όπου κι εάν βρεθώ. Τα 5στερα και τα 7στερα ξενοδοχεία του κόσμου των οποίων τη φιλοξενία απολαμβάνω χάριν της διπλωματικής μου ιδιότητος δεν μπορούν να διώξουν τον εφιάλτη.

-Αν με ρωτάτε τι μπορεί να με ξυπνήσει το βράδι σαν εφιάλτης-γιατί κάθε βράδι διαβάζω για τις τουρκικές υπερπτήσεις πάνω από τα ελληνικά νησιά-είναι η διάλυση της Ευρώπης. Αν καταφέρει η Ευρώπη να μείνει ενωμένη τότε είμαι αισιόδοξος για το μέλλον. [Warsaw Security Forum]

 

Αλλά ο μεταμεσονύχτιος εφιάλτης μου δεν λέει να σταματήσει. Η ιδέα ότι θα διαλυθεί η Ευρωπαική Ένωση και θα χάσει το μεροκάματο ο Παπαδημούλης, τις σκοτεινές θανάσιμες μπίζνες της η Ursula Gertrud von der Leyen, οι γραφειοκράτες τα μισθά τους και οι λαοί της Ευρώπης θα γλιτώσουν τη καλοσχεδιασμένη μείωση του πληθυσμού που βρίσκεται σε εξέλιξη με αποτέλεσμα να στήνω καυγάδες με τον Τσαβούσογλου και τον Ερντογάν για ξεκάρφωμα με έχει κουράσει πλέον.

Ευτυχώς η Γραμματέας του, η μοναδική Miss Moneypenny μου τηλεφωνεί καθημερινά και μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω την αποστολή μου.

-Νίκο μην τα παρατάς. Πλησιάζουμε στην επίτευξη του στόχου. Όχι μόνο καταφέραμε να ελέγξουμε και να μειώσουμε το πληθυσμό αλλά αλλάζουμε και την σύνθεσή του. Οι πληθυσμοί της Ευρώπης δεν θα είναι ποτέ ίδιοι. Σου έστειλα ένα συλλεκτικό κρασί δώρο από Εκείνον. Έχεις την εκτίμησή του για τη προσπάθειά σου. Μου είπε να σου μεταφέρω τον θαυμασμό του για την υποκριτική σου δεινότητα. Είσαι εφάμιλλος του Harrison Ford και του Leonardo Di Caprio που είναι επίσης δικά μας παιδιά. Ναι μπορεί να χρειαστεί ένας πόλεμος ανάμεσα στη χώρα σου και τη Τουρκία εάν το σχέδιό μας γίνει ευρέως αντιληπτό από τις μάζες που για την ώρα περιμένουν στην ουρά ακόμη και τρία τέταρτα για να πάρουν καφέ σε πλαστικό από τα Carpo. Eίναι εύκολο να εξοντώσουμε αυτούς τους ανοήτους. Φροντίσαμε άλλωστε γι΄αυτό. Υπήρξε προεργασία…Οι καλοί καιροί δημιουργούν μαλθακούς ανθρώπους, οι δύσκολοι καιροί δημιουργούν δυνατούς ανθρώπους…Έχουν μεσολαβήσει δεκαετίες μαλθακότητος από τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο με αποτέλεσμα οι οντότητες να έχουν γίνει πλέον τρυφηλές και αναλώσιμες…Κανείς από αυτούς δεν έχει τόσο μεγάλα όνειρα ώστε να τρέμει και ο ίδιος στη σκέψη των ονείρων του. Κι όποιος δεν έχει τέτοια όνειρα δεν έχει και δικαίωμα να υπάρχει. Ναι, ίσως να ήταν πιο “δίκαιο” να υπάρχει έλεγχος γεννήσεων αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί ακόμη και στις πιο ανόητες οντότητες. Τα κορίτσια έχουν εκπαιδευθεί να είναι παιδομηχανές…Για την ακρίβεια εμείς τους έχουμε εκπαιδεύσει γιατί πιστεύαμε ότι το οικονομικό μοντέλο Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια θα μπορούσε να δουλέψει. Έλα όμως που πλέον χρεοκόπησε. Το παγκόσμιο χρέος αγγίζει τα 400 τρις κι αυτό όπως καλά γνωρίζεις, αγαπημένε μας Νίκο, είναι επώδυνο για τις εταιρίες μας πέραν του ότι δεν αντιστοιχεί στα αποθέματα χρυσού.

Επίσης μη ξεχνάς ότι κατά καιρούς πρέπει να φρεσκάρουμε τον τρόμο των οντοτήτων. Ο τρόμος είναι εργαλείο Νίκο…Ναι, η αποστολή σου είναι να κρατήσεις ενωμένη την Ευρώπη ώσπου η μείωση των οντοτήτων να μας επιτρέψει να οικοδομήσουμε το νέο κόσμο…

Ως τότε αγαπητέ Νίκο πρέπει να μείνεις δυνατός και να πολεμήσεις τους εφιάλτες σου. Η αποστολή είναι να μείνει ενωμένη η Ευρώπη. Είσαι ένας από τους αγαπημένους μας 007.

Σε παρακαλώ στη συνέχεια να διαγράψεις το παραπάνω μήνυμα…

Σε φιλώ,

Moneypenny

kourdistoportocali.com

1 σχόλιο: