Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Φωτογραφία και διαβατήριο γέρου Αδόλφου Χίτλερ. Ήρθε στην Αργεντινή και κρύφτηκε στην Παταγονία.

 Εικόνα

Έκθεση US OSS (Office of Strategic Services) για τη μεταφορά του Αδόλφου Χίτλερ στην Αργεντινή στις 20 Ιουνίου 1945.Η εν λόγω αναφορά αναφέρεται στην υποτιθέμενη άφιξη του Χίτλερ σε ένα υποβρύχιο και τη συνοδεία του Ταγματάρχη Leon Bengoa Lamas στην επικράτεια του Chaco στην Αργεντινή.
Εικόνα
Ο Carlos Perciavalle μια ανατριχιαστική ιστορία: η μέρα που είδε τον Αδόλφο Χίτλερ στο Bariloche.

​​Ο βασιλιάς του καφέ-συναυλίας γίνεται 82 ετών με τη βεβαιότητα ότι έχει δει τον Γερμανό ηγέτη και την αγαπημένη του Eva Braun. Ήταν με τη μεγάλη του φίλη China Zorrilla.
Και εξιστόρησε το γεγονός με αυτόν τον τρόπο με τον μεγάλο του φίλο: «Πίναμε τσάι με  την China Zorrilla  στο εστιατόριο ενός πολύ ωραίου ξενοδοχείου στο Bariloche και ο σερβιτόρος μας είπε ότι αφού ήμασταν πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες που ήρθαν από το Μπουένος Άιρες, ο ιδιοκτήτης του τόπου ήθελε να μας γνωρίσει. Μας είπε ότι έμενε δίπλα και από καθαρή φασαρία πήγαμε να τον συναντήσουμε».
Εικόνα
Οι δύο Ουρουγουανοί καλλιτέχνες, όταν τελείωσαν να απολαμβάνουν το τσάι τους στο εστιατόριο του ξενοδοχείου El Casco, πήγαν σε μια απέραντη έπαυλη όπου γινόταν ένα πάρτι στο οποίο όλοι μιλούσαν στα γερμανικά. Σύμφωνα με τη μνήμη του βασιλιά της συναυλίας του καφέ,  μια ντουζίνα σκυλιά Ντόμπερμαν  ήρθαν γαβγίζοντας στη μεγάλη πύλη για να τους καλωσορίσουν παράξενα, και μια δυνατή γερμανική φωνή τους σίγησε.

Μέσα σε μια μεγάλη αίθουσα, βρήκαν περίπου 300 Γερμανούς. Ανάμεσά τους δεν ήταν τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από  τον Αδόλφο Χίτλερ και την Εύα Μπράουν  , τη βοηθό και ερωμένη του με την οποία υποτίθεται ότι είχαν αυτοκτονήσει και οι δύο στις 30 Απριλίου 1945.
Ο Ουρουγουανός ηθοποιός είπε το περίεργο επεισόδιο στα κοινωνικά του δίκτυα.
https://tn-com-ar.translate.goog/show/famosos/2023/05/16/carlos-perciavalle-y-un-relato-escalofriante-el-dia-que-vio-a-adolf-hitler- en-bariloche/
Υπάρχουν εκατοντάδες έγγραφα του FBI σχετικά με τον Χίτλερ, συμπεριλαμβανομένων εκθέσεων για υποτιθέμενους μάρτυρες για την επιβίωση του Χίτλερ στην Αργεντινή.

Κάποιες σελίδες έχουν ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό, άλλες όχι.
https://vault.fbi.gov/adolf-hitler/adolf-hitler-part-01-of-04/view
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου