Τρίτη 30 Μαΐου 2023

(Βίντεο) Κατευθείαν από την κόλαση! Κρυμμένοι Δάσκαλοι της Πραγματικότητας: Άρχοντες, Δρακονιανοί και η ανησυχητική αλήθεια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης!

 

Προετοιμαστείτε για την πιο ανησυχητική αφήγηση που πρόκειται να διαβάσετε. Μια ιστορία που εκθέτει όσους κρύβονται στις σκιές, τους

κουκλοπαίκτες να χειραγωγούν κάθε πτυχή της ζωής μας. Τα βρώμικα δάχτυλά τους περιστρέφονται γύρω από τους πυλώνες της εκπαίδευσης, των μεταφορών, της υγειονομικής περίθαλψης και της εταιρικής διακυβέρνησης.

Κυριαρχούν σε ιδρύματα όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, παίζοντας τον Θεό με τις ασθένειες και τις υποτιθέμενες θεραπείες τους. Το νόμισμά μας δεν είναι παρά ένα πιόνι στο μεγάλο τους παιχνίδι, ένα εργαλείο για να διατηρήσουν την κυριαρχία τους στις τράπεζες του κόσμου. Είναι οι αόρατοι κύριοι της πραγματικότητάς μας, που κατασκευάζουν πλημμύρες, ξηρασίες, τυφώνες, ανεμοστρόβιλους κατά βούληση.

Καλύπτουν την απάτη τους μέσα στις αγιασμένες αίθουσες των λεγόμενων « εκκλησιών των Illuminati», αποδίδοντας αυτές τις καταστροφές στη θεϊκή οργή.

Αλλά η αλήθεια;

Η αλήθεια είναι πολύ πιο τρομακτική.

Αποκαλύψτε την Αλήθεια. Ξετυλίξτε την ιστορία. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το πλήρες άρθρο

<

Από τις σκιές αναδύονται απόκοσμα όντα, πεινασμένα για τον κόσμο μας: οι Άρχοντες, οι Δρακονιανοί, οι Γκρίζοι Εξωγήινοι και άλλες οντότητες από την τέταρτη διάσταση. Αυτά τα παρασιτικά όντα παίζουν με τους ηγέτες μας όπως μαριονέτες, κλωνοποιώντας προέδρους και πρωθυπουργούς για να προωθήσουν την ατζέντα τους για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ακούγεται ανατριχιαστικό, έτσι δεν είναι;

Οι κακόβουλες δυνάμεις πιστεύουν ότι κατέχουν εμάς και τον πλανήτη μας, αλλά πρόκειται να πάρουν ένα σκληρό μάθημα: αυτός ο πλανήτης δεν τους ανήκει.

Δεν είμαι προφήτης με γνώση που καλύπτει τα πάντα.

Δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι.

Είμαι απλώς ένας συνταξιδιώτης σε αυτό το ταξίδι που ονομάζουμε ζωή, προτρέποντάς σας να αμφισβητήσετε το status quo και να κάνετε τη δική σας έρευνα. Οι αποφάσεις και οι ανακαλύψεις μου, που τροφοδοτούνται από θεϊκές ενέργειες αγάπης και καλοπροαίρετες οντότητες, προέρχονται από χρόνια εξερεύνησης. Οποιαδήποτε οντότητα έχει εξαπατήσει την ανθρωπότητα σχετικά με τον πραγματικό της σκοπό θα εκτεθεί και θα λογοδοτήσει.

Η αλήθεια δεν θα μας κρύβεται πλέον.

Κοίτα γύρω σου; Η ανθρωπότητα είναι μια δημιουργία που γεννήθηκε από αγάπη, μια φυλή τόσο μεγαλειώδης που πυροδοτεί τη ζήλια ανάμεσα σε αυτές τις κακές οντότητες.

Αναζητάς τον Θεό;

Στρέψτε το βλέμμα σας προς τα μέσα, γιατί μέσα μας βρίσκεται η θεότητα.

Δεν είμαστε απόγονοι πιθήκων, ανεξάρτητα από την περιστασιακή εμφάνιση συμπεριφορών που μοιάζουν με τον Νεάντερταλ. Το μυαλό μας διαθέτει μια ανώτερη νοημοσύνη ικανή να κατανοήσει πολύπλοκα συναισθήματα, συναισθήματα και πνευματικές πτυχές.

Αυτό το βαθύ φάσμα συναισθηματικών ικανοτήτων ξεπερνά κατά πολύ τα στοιχειώδη ένστικτα ενός πιθήκου. Ο Σατανάς μπορεί να μιμείται τα δημιουργήματα του Θεού, αλλά μην εξαπατηθείτε: ακόμη και μια πειστική ψευδαίσθηση εξακολουθεί να είναι ψευδαίσθηση.

Μας εξαπατούσαν, μας εκμεταλλεύτηκαν, μας χειραγώγησαν, μας εκπαίδευσαν να αποδεχόμαστε μια νοοτροπία σκλάβων.

Διαμόρφωσαν τις κυβερνήσεις και τους θεσμούς μας σε καλοκουρδισμένες χορωδίες, τραγουδώντας τον ύμνο της μεγάλης τους ψευδαίσθησης.

Αλλά επιτρέψτε μου να καθαρίσω τον καπνό και να αποκαλύψω την αλήθεια: δεν είμαστε κατώτεροι.

Είμαστε η ανώτερη ανθρώπινη φυλή, ικανή να ανέβει.

Είμαστε θεοί, θεές, άγγελοι και άνθρωποι παγιδευμένοι σε έναν ιστό που περιστρέφεται από αυτές τις σκοτεινές δυνάμεις.

Η σωτηρία μας βρίσκεται στην αγάπη, το πιο δυνατό μας όπλο.

Η αγάπη είναι η ισχυρή έκφραση της δύναμης του σύμπαντος, που ενσαρκώνει την αγάπη, το φως και τη νοημοσύνη του Θεού. Κάποτε ήμασταν όντα καθαρού φωτός και αγάπης, δημιουργοί από μόνοι μας. Ωστόσο, πέσαμε από τη χάρη όταν ο Σατανάς μας πρόσφερε το μήλο και η ιστορία εκτυλίχθηκε από εκεί.

Δουλεύουν ακούραστα για να μας κρατούν δεσμευμένους, βυθίζοντάς μας στις στρεβλωμένες διασκεδάσεις τους, κάνοντας πλύση εγκεφάλου και μας παρασύρουν. Διοίκησαν οικογενειακές μονάδες, μεταδίδοντας ακραία πορνογραφία που εξευτελίζει τις γυναίκες.

Παράγουν επαναστατικές ταινίες, χρησιμοποιώντας υποσυνείδητο προγραμματισμό για να επηρεάσουν τις ενέργειές μας. Έχουν δημιουργήσει ακόμη και αποκλειστικούς στρατούς για να προστατευτούν από πιθανές εξεγέρσεις, διασφαλίζοντας την κυριαρχία τους.

Το χειρότερο μέρος;

Απολαμβάνουν την απελπισία μας.

beforeitsnews.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου