Σάββατο 27 Μαΐου 2023

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Άγιο Όρος και ο Αρχιεπίσκοπος από την Αθήνα ασχολούνται με τις «ιερές ψήφους»!

 Το νέο κόμμα ΝΙΚΗ που «έπιασε» 2,9% στις εκλογές της 21ης Μαίου και φιλοδοξεί να εισέλθει στη Βουλή στις επόμενες της 25ης Ιουνίου, έχει προκαλέσει πλήθος από φήμες. Αυτές ξεκινούν από το ότι είναι ένα «μαξιλάρι» του κ.Μητσοτάκη μέχρι ότι στηρίζεται από εκκλησιαστικούς κύκλους ακόμη και από το Άγιο Όρος. Άλλοι πάλι αποδίδουν τη δυναμική του ΝΙΚΗ σε στήριξη επιχειρηματικού ομίλου.

Ο επικεφαλής του κόμματος είναι ο θεολόγος Δημήτρης Νάτσιος ο οποίος απορρίπτει όλη αυτή τη φημολογία .

Ο πρωθυπουργός πάντως έσπευσε στο Άγιο Όρος πάντως και όλοι συνδέουν την επίσκεψη του εκεί με το ΝΙΚΗ.

Την ίδια ώρα έχουμε και παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου!

Οι «ιερές» ψήφοι είναι πολύτιμες φαίνεται. Το μόνο βέβαιο ότι στην Ελλάδα και οι εκλογές έχουν πολλές παραδοξότητες…Ελπίζουμε ότι στη δεύτερη προεκλογική περίοδο θα βρεθεί χρόνος για να μας πουν όλα τα κόμματα της ΝΔ του 41% συμπεριλαμβανομένης τι σκοπεύουν να κάνουν με τα προβλήματα του κόσμου. Το «σταθερότητα» αποδείχθηκε πολύ καλό σύνθημα αλλά τώρα πρέπει να δούμε και πως αυτή θα εξασφαλιστεί.

Εκτός από τα καθημερινά προβλήματα του κόσμου ψηλά στην ατζέντα θα πρέπει να είναι και τα εθνικά θέματα τα οποία όπως μας έχουν ανακοινώσει «γερόλυκοι» της πολιτικής όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης πρέπει από τις 26 Ιουνίου να αρχίσουν να συζητιούνται! Μας κυνηγάει κάποιος;

militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου