Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Η «μάχη της κολώνας» σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη – Περνούν… μέσα από σπίτια και γίνονται viral.


Μια ιδιότυπη «κόντρα» πόλεων με φόντο τις κολώνες έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες.

Μετά την κολώνα στην Ξάνθη που έγινε viral καθώς περνά από μπαλκόνι διαμερίσματος πρώτου ορόφου πολυκατοικίας και η οποία έγινε θέμα ακόμη και στους Ράδιο Αρβύλα, σειρά πήραν η Αλεξανδρούπολη και η Κομοτηνή.

κολώνα στην ΞάνθηΣε τοπικά ΜΜΕ δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες με παρόμοιες κολώνες και άρχισε ένας «διαγωνισμός» για το ποια πόλη έχει τις πιο… περίεργες.

Στην Κομοτηνή, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία της ιστοσελίδας xronos.gr, υπάρχει μια κολώνα που περνάει μέσα από συνολικά 3 μπαλκόνια, ενώ κολώνα που διασχίζει μπαλκόνι εντοπίζεται και στην Αλεξανδρούπολη.

Η κολώνα στην Κομοτηνή “τρυπά” τρία μπαλκόνια

viral κολώνα στην ΑλεξανδρούποληΠολλοί είναι εκείνοι που σύμφωνα με την ιστοσελίδα, xanthinea.gr σπεύδουν να επισημάνουν το ότι σε αρκετές επαρχιακές πόλεις και χωριά μπορεί να βρει κολώνες στα πιο απίθανα μέρη και σημεία.


Μπορεί η κολώνα που «τρυπάει» μπαλκόνι διαμερίσματος στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην Ξάνθη να έγινε viral, όμως υπάρχει και… καλύτερο θέαμα στο Αγρίνιο.

Εκεί όπου ξύλινη κολώνα φωτισμού διαπερνά δύο διαμερίσματα. Μόνο που εδώ η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη αφού τα καλώδια – άλλοτε απλωμένα και άλλοτε μαζεμένα- κρέμονται στο ένα μέτρο από το ένα μπαλκόνι και στα δύο μέτρα από το δωμάτιο των ενοίκων, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της ιστοσελίδας, agriniopress.gr.

κολώνα στο Αγρίνιο

Σημείωσε πως έχει ενημερωθεί πολλάκις και ο ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να βρεθεί μία λύση.

κολώνα στο Αγρίνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου