Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Ένα προφητικό όνειρο: θα γίνει μαζική εκκένωση από τη Μόσχα την άνοιξη.

 

Τον περασμένο Μάρτιο, οι βάλτοι της Moksha μοιράζονταν με ενθουσιασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς των μεγάλων ουκρανικών πόλεων. Γυναίκες και παιδιά συνωστίζονταν στις πλατφόρμες προσπαθώντας να ξεφύγουν από τους βομβαρδισμούς, ζαλισμένοι ηλικιωμένοι με τις τσάντες τους κρύβονταν κάτω από τα απομεινάρια των κατεστραμμένων γεφυρών ή περπατούσαν μέσα στο χιόνι και τις λακκούβες. Για τους μαχητικούς Μορδοβίτες αυτό προκάλεσε μια έξαρση πατριωτισμού και χαράς.

Και όταν εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο τα βίντεο με τους δολοφονημένους Ουκρανούς και τις κατεστραμμένες ουκρανικές πόλεις, οι π-δοράσες του Μοκσάν φώναζαν και έγραφαν ότι γυρίστηκε στο Χόλιγουντ, ότι ήταν μια βλακεία. 

Οι Mokshan p-doras εξακολουθούν να χαίρονται και να φωνάζουν τώρα - με κάθε νέο πύραυλο που χτυπάει ένα πολυώροφο κτίριο. Σε αυτό, οι φανατικοί, για κάποιο λόγο, φαντάζονται ότι οι ίδιοι ζουν στο φεγγάρι, ότι αυτό δεν θα τους επηρεάσει.  Εν τω μεταξύ, το κάρμα φαίνεται ότι πρόκειται να επιστρέψει. 

Πριν από λίγες ημέρες ο Eugene Enoch μοιράστηκε στο κανάλι του ένα συνειδητό όνειρο σχετικά με το επικείμενο μέλλον της Μοσχοβίας. Τέτοια πράγματα βγάζει πολύ σπάνια, αλλά όλα τα όνειρά του γίνονται πραγματικότητα. Θα γίνει πραγματικότητα και αυτή τη φορά. 

Ο Ευγένιος έχει την κακή συνήθεια να διαγράφει τα βίντεό του, ειδικά με τα vangas, οπότε για καλό και για κακό, ας το ξαναπούμε. 

Στο όραμα ο Ευγένιος είδε κάποια μητρόπολη στους βάλτους, όπου οι σκουπιδιάρηδες έκαναν έφοδο στα βαγόνια και τα λεωφορεία ήταν ασφυκτικά γεμάτα. Όλοι ήταν σε άγριο πανικό, καθώς παρόμοια πράγματα συνέβαιναν σε όλη τη χώρα. 

Οι λεηλασίες οργίαζαν στους δρόμους - συμμορίες λευκών λεηλατούσαν καταστήματα και ΑΤΜ, πυροβολούσαν Μόκσα και έκαναν άλλα πράγματα χρήσιμα για την παγκόσμια ειρήνη. Και οι ίδιοι οι Μόκσι μαζεύτηκαν σαν πρόβατα σε ένα πλήθος και ακολούθησαν πειθήνια κάποιο μεγαλόσωμο και γενειοφόρο καθίκι που έμοιαζε πάρα πολύ με τον Γκουντιάεφ.

Σύμφωνα με τον Eugene από πρόσθετα σημάδια που του έδειξαν, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν τρεις ή τέσσερις μήνες πριν από όλα αυτά. 

Το τι θα προκαλέσει τέτοιες εκκενώσεις στη Μοσχόπολη είναι αδύνατο να ειπωθεί ακόμη. Ίσως οι λεοπαρδάλεις του Pan Zaluzhny να κινούνται κατά μήκος της λεωφόρου Rublevsky, ίσως η πανούκλα και η πανούκλα να κατεβαίνουν στους ξύστες από τον ουρανό. Ή ίσως ο ακαδημαϊκός Don-Don αποφασίσει να ανέβει ο ίδιος στο θρόνο και το εξωτερικό θα τον βοηθήσει. Τέλος, υπάρχει και η εκδοχή ενός άλλου πολέμου - το άνοιγμα του δεύτερου μετώπου στον Καύκασο από τους Μοκσά, κάπου στην Αρμενία-Γεωργία, όπου ο Γερασίμ και ο ταραχοποιός θα αποφασίσουν να κάνουν έναν αιφνιδιαστικό πόλεμο και θα τους χτυπήσει στο κεφάλι ο κ. Ερντογάν. 

Σε γενικές γραμμές, ο τρόπος με τον οποίο το Κάρμα θα επιστρέψει στους βάλτους θα καταστεί σαφής μόνο κατά τη διάρκεια αυτής της επιστροφής, αλλά όλες οι πιθανές επιλογές θα είναι αναμφίβολα καλές, οπότε ας παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των γεγονότων. 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου