Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Οι γάτες είναι μυστικοί πράκτορες των διαστημικών πολιτισμών.

 
Στη Γη, όπως γνωρίζετε, υπάρχουν πολλά μυστηριώδη πλάσματα. Παράξενα, που δεν μοιάζουν με τίποτα: έντομα με την εμφάνιση τεράτων του Χόλιγουντ, μυστηριώδεις κάτοικοι της βαθιάς θάλασσας - χωρίς μάτια και ικανοί να μην φάνε τίποτα για χρόνια, κάθε λογής τέρατα του Λοχ Νες και ο Μεγαλοπόδαρος. Αλλά αποδεικνύεται ότι δίπλα μας, κυριολεκτικά σε κοντινή απόσταση, ζουν πλάσματα που μας είναι απολύτως οικεία, τα οποία δεν είναι λιγότερο μυστηριώδη από τον ίδιο τον Bigfoot. Αυτά τα πλάσματα είναι γάτες. Με μεγάλη αυτοπεποίθηση, οι σύγχρονοι ερευνητές λένε ότι οι γάτες είναι εκπρόσωποι εξωγήινων πολιτισμών.


Από πού προέρχονται?

Όσο περισσότερο γνωρίζει κανείς τις γάτες, τόσο περισσότερο συνειδητοποιεί ότι δεν είναι πιο ανόητες από τον ίδιο τον άνθρωπο. Οι γάτες δεν έχουν καθόλου ανάγκη τον άνθρωπο, αλλά παρ' όλα αυτά ζουν πάντα κοντά στον άνθρωπο. Είναι ενδιαφέρον ότι οι πρώτες αναφορές σε γάτες δεν εμφανίζονται παρά μόνο μετά τον Μεγάλο Κατακλυσμό. Και ορισμένοι θρύλοι λένε ότι οι γάτες δημιουργήθηκαν από τους θεούς ως διασταύρωση μιας μαϊμούς και ενός λιονταριού ή ότι η ίδια η γάτα ήρθε στους ανθρώπους από κάποιο άγνωστο μέρος.

Η γάτα είναι ένα μοναδικό ζωντανό πλάσμα που έχει υπερδυνάμεις. Και μπορείτε να το διαπιστώσετε αυτό πολύ εύκολα κοιτάζοντας απλά τα μάτια μιας γάτας.

Οι επιστήμονες αποδίδουν την εμφάνιση των γατών στην Αρχαία Αίγυπτο. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι όχι μόνο διατηρούσαν αυτά τα ζώα στα σπίτια τους, αλλά και τα θεοποιούσαν, χτίζοντας ναούς γι' αυτά, τα ταρίχευαν μετά το θάνατο και έφτιαχναν μούμιες.

Όπως αποδείχθηκε, αυτή η στάση απέναντι στις γάτες δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Οι Αιγύπτιοι γνώριζαν πολλά μυστικά που σχετίζονταν με τις γάτες, ιδίως ότι δεν ήταν γήινης προέλευσης και ότι είχαν έρθει στον πλανήτη μας από τον Σείριο μαζί με τους θεούς. Κατά συνέπεια, ήταν και αυτοί θεότητες. Και ορισμένοι Αιγύπτιοι ιερείς ήταν πεπεισμένοι ότι στο σύμπαν υπήρχε ένας ολόκληρος πολιτισμός από νοήμονα όντα που έμοιαζαν με γάτες. Αυτός ο πολιτισμός ζούσε κοντά στο άστρο Σείριος και οι εκπρόσωποί του ήταν πολύ καλά οργανωμένες οντότητες με υψηλή πνευματικότητα και συνείδηση. Οι οντότητες αυτές ζούσαν σε ημι-πυκνά σώματα που μπορούσαν να αλλάζουν σχήμα (από ανθρώπινο σε αιλουροειδές και αντίστροφα). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια από τις αρχαίες αιγυπτιακές θεές, η Μπαστ, απεικονιζόταν με κεφάλι γάτας και ανθρώπινο σώμα.

Επιπλέον, οι αρχαίοι Αιγύπτιοι γνώριζαν ότι όλες οι άλλες γάτες είχαν εκπληκτικές ικανότητες. Μόνο αυτοί είχαν το δικαίωμα να εισέρχονται σε μέρη των πυραμίδων και των ναών που ούτε οι ιερείς δεν μπορούσαν να εισέλθουν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, συχνά κατά τη διάρκεια των ανασκαφών, οι αρχαιολόγοι βρίσκουν μικρές πόρτες από τις οποίες δεν θα μπορούσε να περάσει άνθρωπος. Οι γάτες μπορούσαν να περνούν μέσα από ειδικά κατασκευασμένες δομές στις οποίες ο χρόνος επιβραδυνόταν, και μπορούσαν να πηγαίνουν σε παράλληλες διαστάσεις ή πίσω στο χρόνο, όταν οι θεοί από το Σείριο ζούσαν στη Γη, και να μεταφέρουν τα αιτήματα των ανθρώπων σε αυτούς τους θεούς.

Οι γάτες είχαν και εξακολουθούν να έχουν και άλλες θαυματουργές δυνάμεις, όπως η διορατικότητα. Δεν πρόκειται για καλή όραση σε αυτή την περίπτωση. Είναι η ικανότητα να βλέπετε την ενέργεια του περιβάλλοντός σας, των αντικειμένων και των ανθρώπων. Οι γάτες προσπαθούν συνεχώς να απαλλαγούν από την αρνητικότητα και να καθαρίσουν το περιβάλλον τους.

Παρεμπιπτόντως, αυτό το χαρακτηριστικό χρησιμοποιήθηκε, σύμφωνα με τους θρύλους, από τον πολιτισμό των Ατλάντων, οι οποίοι τροποποίησαν γενετικά τις γάτες ώστε να απορροφούν κάθε αρνητικότητα με το σώμα τους. Από τότε, οι γάτες έχουν γίνει ένα είδος συλλέκτη αρνητικής ενέργειας.

Είναι ολοφάνερο ότι αυτό τους έκανε να αρρωσταίνουν και να πεθαίνουν, και η ζωή τους μειώθηκε δραστικά. Οι γάτες παλαιότερα μπορούσαν να ζήσουν σχεδόν εκατό χρόνια, αλλά τώρα μόλις και μετά βίας φτάνουν τα είκοσι.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό των γατών είναι η ικανότητά τους να βρίσκουν το δρόμο για το σπίτι τους και να προσανατολίζονται τέλεια σε άγνωστα εδάφη. Αυτό το χαριτωμένο ζώο, παρεμπιπτόντως, θέτει πολλά ερωτήματα στους επιστήμονες, τα περισσότερα από τα οποία παραμένουν ακόμη αναπάντητα.

Πρόσφατα υπήρξαν πολλές αναφορές στον Τύπο σχετικά με έναν γάτο ονόματι Πίνο, τον οποίο ο ιδιοκτήτης του πέταξε διακόσια χιλιόμετρα για να επισκεφθεί έναν φίλο του και ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του έντεκα ημέρες αργότερα, βρώμικος και πληγωμένος. Φυσικά, τέτοιες αναφορές δεν μπορούν να ληφθούν τοις μετρητοίς, οπότε για μεγάλο χρονικό διάστημα οι επιστήμονες ήταν μάλλον επιφυλακτικοί. Δεν ήταν καν η ικανότητα του Πίνο να περπατάει περίπου 16 χιλιόμετρα σε μια μέρα που προκάλεσε αυτή τη δυσπιστία, αλλά η ικανότητά του να βρίσκει το δρόμο της επιστροφής. Οι επιστήμονες δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς ο Pino ήξερε προς τα πού να πάει. Μόνο μετά από πολυάριθμες μελέτες οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν ότι οι γάτες έχουν έκτη αίσθηση. Ταυτόχρονα, δεν ήταν σε θέση να εξηγήσουν τη βάση αυτού του συναισθήματος.

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν την ικανότητα των γατών να βρίσκουν τη σωστή κατεύθυνση αφού ο Αμερικανός επιστήμονας F. Morel άρχισε να ερευνά τον εγκέφαλο των αιλουροειδών με τη χρήση ηλεκτρονικών τεχνικών. Εμφύτευσε ηλεκτρόδια στον εγκέφαλο του πειραματόζωου, τα οποία ήταν συνδεδεμένα με ραδιοπομπούς. Τα ηλεκτρόδια τοποθετήθηκαν σε περιοχές του εγκεφάλου που ήταν υπεύθυνες για την όραση. Ο ερευνητής εξεπλάγη εξαιρετικά όταν αποδείχθηκε ότι ακόμη και όταν τα μάτια της γάτας ήταν κλειστά, τα βέλη των οργάνων του έδειχναν την εμφάνιση ερεθισμάτων στα εγκεφαλικά κύτταρα. Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι εκείνη τη στιγμή η γάτα έλαβε ορισμένα ηχητικά σήματα που δεν ακούγονταν από το ανθρώπινο αυτί. Πειράματα έδειξαν ότι περίπου τα μισά νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου, τα οποία είναι υπεύθυνα για την όραση, ανταποκρίνονται στους ήχους.

Αν και τα πειράματα του Δρ Morel δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί, υποδηλώνουν ότι οι γάτες είναι μοναδικά πλάσματα, τα μόνα στον πλανήτη που διαθέτουν τη λεγόμενη ακοή των ματιών. Τα συμπεράσματα του Morel επιβεβαιώνονται από έναν άλλο επιστήμονα, τον καθηγητή Leuhausen, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι οι γάτες έχουν χωρικό προσανατολισμό χάρη στην αυξημένη ακουστική τους ευαισθησία.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι άνθρωποι δεν είχαν ιδέα ότι η αισθητηριακή δραστηριότητα της γάτας ήταν τόσο πολύπλοκη. Οι άνθρωποι συνήθιζαν να θεωρούν τις γάτες ως ζώα που αντιλαμβάνονταν τον κόσμο γύρω τους κυρίως μέσω των ματιών τους, τα μάτια τους έλαμπαν στο σκοτάδι και η όρασή τους ήταν έξι φορές καλύτερη από εκείνη των ανθρώπων. Οι γάτες μπορούν να αναγνωρίσουν έναν γνωστό τους από απόσταση περίπου 100 μέτρων και μπορούν να κοιτάζουν ήρεμα τον ήλιο χάρη στις κόρες των ματιών τους, οι οποίες ρυθμίζουν την ποσότητα του φωτός που φτάνει στον αμφιβληστροειδή χιτώνα.

Ο μόνος μύθος που υπάρχει για την όραση της γάτας είναι ότι οι γάτες μπορούν να δουν στο απόλυτο σκοτάδι. Ωστόσο, χάρη στην ακοή, μπορεί εύκολα να πλοηγηθεί στο διάστημα.

Εκτός από την οξεία ακοή και όραση, οι γάτες έχουν ένα άλλο πλεονέκτημα – είναι τα μουστάκια και τα φρύδια τους, καθώς και οι μικρές τρίχες που αναπτύσσονται στα μπροστινά πόδια τους. Με τη βοήθειά τους, οι γάτες είναι επίσης σε θέση να πλοηγηθούν στο διάστημα, οπότε ακόμη και σε πλήρη σιωπή και σκοτάδι, δεν θα είναι αβοήθητες. Προηγουμένως, οι επιστήμονες ήταν σίγουροι ότι αυτές οι τρίχες είναι ένα βασικό στοιχείο που μοιάζει με γενειάδα στους άνδρες. Ωστόσο, όπως έχουν δείξει πειράματα, αυτό απέχει πολύ από την περίπτωση. Πολλές γάτες, αφού τις έκοψαν αυτές τις τρίχες και τα μουστάκια, βρίσκονταν σε σοβαρή ψυχική διαταραχή. Μερικοί επιστήμονες διεξήγαγαν ένα τέτοιο πείραμα: έβαλαν τις γάτες σε έναν σκοτεινό λαβύρινθο. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι γάτες βρήκαν διέξοδο, αλλά μόνο μέχρι τη στιγμή που κόπηκαν τα φρύδια και τα μουστάκια τους.

Οι γάτες έχουν ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχει αποδειχθεί πολύ χρήσιμο για τον άνθρωπο. Πριν από την έναρξη των διαστημικών πτήσεων, οι επιστήμονες κατάλαβαν πώς να προσανατολίσουν σωστά τους αστροναύτες σε ένα χώρο χωρίς βαρύτητα. Οι επιστήμονες έχουν λάβει ως βάση την ικανότητα των γατών να προσγειώνονται από οποιαδήποτε θέση στα πόδια τους. Η όλη διαδικασία της πτώσης της γάτας γυρίστηκε, μετά την οποία μελετήθηκε λεπτομερώς. Εκτός από αυτό που ήδη γνώριζαν οι επιστήμονες (οι γάτες διορθώνουν -προσαρμόζουν τη θέση του σώματος με τη βοήθεια της ουράς), διαπιστώθηκε ότι κατά τη στιγμή της πτώσης, η ουρά κάνει μια περιστροφή που αναγκάζει το σώμα της γάτας να περιστρέφεται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αυτή η περιστροφή συμβαίνει έως ότου τα όργανα ισορροπίας της γάτας καθορίσουν ότι το κεφάλι έχει πάρει τη σωστή θέση σε σχέση με το πάτωμα. Μετά από αυτό, το σώμα της γάτας ευθυγραμμίζεται και η ουρά παίζει το ρόλο ενός συγκεκριμένου σταθεροποιητή.

Αφού μελετήθηκε λεπτομερώς η τεχνική προσγείωσης, οι επιστήμονες προσπάθησαν να την εφαρμόσουν στον άνθρωπο. Και επειδή η φύση δεν προέβλεπε την παρουσία ουράς στους ανθρώπους, οι επιστήμονες πρότειναν αντ' αυτού περιστροφικές κινήσεις των ποδιών.

Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, καθώς και αρκετά άλλα που αναλύονται παρακάτω, έχουν οδηγήσει ορισμένους επιστήμονες να υποθέσουν ότι οι γάτες είναι στην πραγματικότητα εξωγήινοι. Σύμφωνα με τον Αμερικανό ουφολόγο B. Staiger, οι εξωγήινες γάτες είναι σχεδόν αδιάκριτες από τις συνηθισμένες γάτες, εκτός από το γεγονός ότι είναι πολύ πιο έξυπνες. Επιπλέον, αυτές οι γάτες έχουν εκφραστικά μάτια και είναι πολύ κοινωνικές. Επιπλέον, συχνά ονειρεύονται τους ιδιοκτήτες τους στον ύπνο τους. Οι εξωγήινες γάτες, πιστεύει ο επιστήμονας, έχουν ψυχικές ικανότητες, ώστε να μπορούν εύκολα να διαβάζουν το μυαλό των ιδιοκτητών τους και να διαισθάνονται τον κίνδυνο που απειλεί τους ανθρώπους. Δεν είναι ασυνήθιστο οι γάτες να ξυπνούν τους ιδιοκτήτες τους στη μέση της νύχτας πριν από μια φυσική καταστροφή, σώζοντας έτσι τη ζωή τους. Συχνά λειτουργούν ως θεραπευτές, ανακουφίζοντας τους ιδιοκτήτες τους από πονοκεφάλους, αρθρίτιδα και ισχιαλγία και μειώνοντας την αρτηριακή πίεση.
Ωστόσο, ορισμένες ξένες γάτες, από την άλλη πλευρά, συμπεριφέρονται επιθετικά, επιδιώκοντας να λερώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τους ιδιοκτήτες τους. Και υπάρχει λόγος γι' αυτό, πιστεύουν οι επιστήμονες. Είναι γεγονός ότι μερικές γάτες αισθάνονται σαν κατακτητές, οπότε προσπαθούν να διώξουν τον εχθρό από την περιοχή.Έτσι, οι γάτες δεν είναι απλά ζώα. Είναι μερικά από τα σοφότερα πλάσματα με σύνδεση με το σύμπαν. Έχουν υψηλή συνείδηση και νοημοσύνη. Θα μπορούσατε ακόμη να πείτε ότι οι γάτες είναι μυστικοί πράκτορες των κοσμικών πολιτισμών που έχουν μια ιδιαίτερα σημαντική αποστολή στον πλανήτη Γη να καταπολεμήσουν όλες τις εκδηλώσεις του κακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου