Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Είναι άκρως επικίνδυνο να έχουν ΟΛΟΙ δικαίωμα ψήφου…

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αναρωτιέμαι χρόνια τώρα, αν η πλειοψηφία σε έναν ανεπαρκώς ενημερωμένο πληθυσμό είναι “δημοκρατικό” να ψηφίζει και να καθορίζει τις τύχες των υπολοίπων.
 
Παρακολουθώντας τις αντιδράσεις μετά την πρόταση μομφής, αρχίζω να πιστεύω ότι είναι άκρως επικίνδυνο να έχουν ΟΛΟΙ δικαίωμα ψήφου…
 
Για αρχή θα έπρεπε να αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου στους 156 που χειροκροτούσαν την απίστευτη τσογλανιά του αρχηγού τους να μιλήσει για pampers, Ανδρέα Παπανδρέου, Ματζουράνη και όσους αθωώθηκαν αμετάκλητα για το “βρώμικο 89”, το οποίο (να θυμίσω) είχε ως πρωταγωνιστή “σκευωρό”, τον πατέρα του Κωσταντίνο Μητσοτάκη και συμπρωταγωνιστή τον αλήστου μνήμης ψευδομάρτυρα Μαμανέα, που λίγα χρόνια μετά αποκάλυψε ότι η ψευδομαρτυρία του εξαργυρώθηκε με 50 εκ δραχμές.
 
Φυσικά αυτοί οι 156 δεν είναι “ανενημέρωτοι”. Είναι όμως η δεύτερη κατηγορία που δεν πρέπει να έχει δικαίωμα ψήφου. Τα “πολιτικά πρόβατα”...Όμως φταίνε και οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων για τις πολιτικές επιλογές τους…Αν οι κάτοικοι της χώρα των Ελλήνων συνεχίσουν να αυνανίζονται εντονότατα και πολυεπίπεδα επί νεκρών, ζώντων και αγέννητων… στο τέλος θα αυτογενοκτονιθούν, και θα αυτοδιαλυθούν ως φυσική συνέπεια των μικροεγωιστικών τυφλών επιλογών τους, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία σε ένα πλάνο 5-10 ετών.
 
Υ.Γ  Το κόκκινο σκαθάρι Rhynchophorus ferrugineus (δεν έχει σημασία το χρώμα), που τρώει τους κανάριους φοίνικες, τρώει τα εξωτερικά φύλα του φυτού, αλλά την σημαντικότερη εργασία προς την καταστροφή του φοίνικα την επιτελούν οι σκώληκες (νύμφες) του σκαθαριού, που τρώνε εσωτερικά την καρδιά του φοίνικα, ώστε έτσι να φτιάξουν φωλιά και κουκούλι για να μεταμορφωθούν αργότερα σε σκαθάρι.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου