Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Τεράστιο «ΧΤΥΠΗΜΑ» στην παραγωγή αυγών (video ΣΟΚ).

 Το ΕΛ δεν ξεκίνησε τυχαία τα ρεπορτάζ για τα αυγά!!! Μια τεράστια εμπορική φάρμα αυγών έπιασε φωτιά στο Bozrah του Κονέκτικατ των ΗΠΑ, το απόγευμα του Σαββάτου. Το περιστατικό διαδέχεται εκείνα των ξαφνικών πυρκαγιών σε παραγωγικές μονάδες τροφίμων.

Όλα αυτά ενώ στην Αμερική αυγά εξαφανίζονται από τα ράφια!!!

Πάνω από 100 πυροσβέστες πάλεψαν με μια τεράστια φωτιά που κατέστρεψε την παραγωγική μονάδα αυγών στο Hillandale Farms, το οποίο φιλοξενούσε περίπου 100.000 κοτόπουλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές δεν γνωρίζουν ακόμη την αιτία της πυρκαγιάς και ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Από το NBC Connecticut :

Οι πυροσβέστες είπαν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα κοτέτσι 50 ποδιών επί 600 ποδιών που λειτουργούσε σε κοτέτσι στο Hillandale Farms στην οδό Schwartz.

Συνεργεία από 16 γύρω τμήματα, συμπεριλαμβανομένων των Colchester, East Haddam, Salem, Gardner Lake, Libanon, Franklin, Yantic and Sterling, Taftville, Montville, Oakdale και Lisbon και περισσότεροι από 100 πυροσβέστες συνολικά έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κόλτσεστερ, υπήρχαν προβλήματα με το νερό και κλήθηκαν περισσότερα βυτιοφόρα.

Δεν είναι σαφές τι μπορεί να προκάλεσε την φωτιά (σ.σ. ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΣΑΦΗ ΑΙΤΙΑ).

Το Υπουργείο Γεωργίας είπε ότι έχει έρθει σε επαφή με την ηγεσία του Hillandale. Αυτή την στιγμή, το DOA δεν ανταποκρίνεται, αλλά συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Η Hillandale Farms είναι ένας από τους 5 κορυφαίους παραγωγούς αυγών στη χώρα, εκτρέφοντας συνολικά πάνω από 20 εκατομμύρια κοτόπουλα για αυγά.

Οι τιμές των αυγών το 2023 έχουν εκτοξευθεί στα ύψη εν μέσω καταστροφών στην εφοδιαστική αλυσίδα και ελλείψεων αυγών που η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι προκλήθηκαν από την γρίπη των πτηνών που σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες κοτόπουλα.

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στην Αμερική φοβούνται πως οι επιθέσεις αυτές έχουν στόχο την παραγωγή τροφίμων, έτσι ώστε αυτή να καταρρεύσει, μα προκληθεί χάος και να δώσουν την «λύση» οι πολυεθνικές με τα προϊόντα εργαστηρίου!!! Οι συστημικοί ελεγκτές ειδήσεων χαρακτηρίζουν το προαναφερθέν συμπέρασμα ως HOAX!

Δείτε βίντεο:

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου