Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Παρακολουθήστε: Η εμπειρία της γυναίκας από τη χρήση της μηχανής πληρωμής με σάρωση παλάμης της Amazon γίνεται viral.

 Το βίντεο μιας νεαρής γυναίκας που προωθεί τη μηχανή πληρωμής με σάρωση παλάμης Amazon One γίνεται viral στο διαδίκτυο.

Η Ευρωπαία κυρία χρησιμοποιεί τη συσκευή Amazon για να σαρώσει την παλάμη της, η οποία στη συνέχεια συνδέεται με την πιστωτική ή χρεωστική της κάρτα για χρήση στο ταμείο όπου σαρώνει ξανά την παλάμη της για να πληρώσει για προϊόντα.

Το Infowars κάλυψε αυτά τα περίπτερα σε ένα άρθρο πριν από εννέα μήνες μετά την εγκατάστασή τους σε μια Αγορά Ολόκληρων Τροφίμων στο Ώστιν του Τέξας.

Εκείνη την εποχή, αρκετοί πολιτικοί έστειλαν επιστολή στην Amazon αμφισβητώντας τη συλλογή αποτυπωμάτων παλάμης της εταιρείας.

«Η επέκταση της συλλογής βιομετρικών δεδομένων από την Amazon μέσω του Amazon One εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τα σχέδια της Amazon για αυτά τα δεδομένα και τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής των χρηστών, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο η Amazon μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα για σκοπούς διαφήμισης και παρακολούθησης», έγραψαν.

Τα τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία ενημέρωσαν ακόμη και την αμφιλεγόμενη τεχνολογία.

Ένα παρόμοιο βίντεο έγινε viral τον περασμένο μήνα αφού μια νεαρή γυναίκα μοιράστηκε την εμπειρία της χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα αυτόματης σάρωσης προσώπου χωρίς μετρητά για να αρπάξει ένα μπουκάλι νερό.


hagmannreport.com
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου