Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Καλύτερη απόδειξη ντοκιμαντέρ για τους Νεφελίμ, τους Γίγαντες και τους Εξωγήινους. ΑΤΙΑ: Δαιμονική Εξαπάτηση. Tom Horn, Steve Quail και LA Marzulli. Ντοκιμαντέρ: Δεν είναι πια γίγαντες οι υβριδικοί άνθρωποι των Νεφιλίμ.

 

Καλύτερη απόδειξη ντοκιμαντέρ για τους Νεφιλίμ, τους Γίγαντες και τους Εξωγήινους. ΑΤΙΑ: Δαιμονική Εξαπάτηση. Tom Horn, Steve Quail και LA Marzulli. Ντοκιμαντέρ: Δεν είναι πια γίγαντες οι υβριδικοί άνθρωποι των Νεφιλίμ.

Καλύτερο ντοκιμαντέρ.Απόδειξη των Νεφιλίμ, των Γιγάντων, των Εξωγήινων, της Ατλαντίδας, της Πόλης των Γιγάντων και των απογόνων τους. Κύκλωπες, Sasquatch, Yeti


Εκτενής συλλογή από εξαιρετικά και σπάνια πλάνα από όλο τον κόσμο.

Απόλυτη απόδειξη των Νεφελίμ, των Άτλαντων, των Εξωγήινων, της Πόλης των Γιγάντων και των Απογόνων τους Ανθρώπους, Κύκλωπες, Σάσκουατς, Yeti, Bigfoot. Old Secret Evidence Restored, Organded and Digitally Remastered Plus Νέα Mind Blowing Evidence and Discoveries της δεκαετίας του 2020, όχι απλώς συναρμολογημένα, αλλά προστέθηκαν και οργανωμένα.
Αλήθεια για τους αρχαίους γίγαντες αγγέλους Νεφελίμ ή τα αρχαία ελληνικά γραπτά του Ηροδότου του Humongous Civilization of Atlantis που χτίστηκαν από τον αρχαίο μέγα πολιτισμό των Εξωγήινων.

Ντοκιμαντέρ: The Nephilim Hybrid Humans Are Nonger Giants

Είναι όλα σχετικά με τη χειραγώγηση του καθαρού ανθρώπινου DNA μας για να δημιουργήσουν για τον εαυτό τους ανθρωποειδή σώματα για να κατοικήσουν.

Αυτή η υβριδική ανθρώπινη δαιμονική φυλή νεφελίμ τρέφεται με τα παιδιά μας και μέσω του σεναρίου απαγωγής, πηγαίνουμε τα παιδιά μας στα DUMB's για να πειραματιστούν, να βασανιστούν, να εξαγάγουν το αδρενοχώμα, να κυκλοφορήσουν και να τροποποιηθούν γενετικά για να μας μοιάσουν.

Οι Νεφελίμ δεν είναι πια οι Γίγαντες του παλιού με δύο σειρές δοντιών με έξι δάχτυλα των χεριών και των ποδιών. Είναι οι νέοι άνθρωποι με φήμη που ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις στη γη που τους επιτρέπει να κάνουν τις κακές εκφυλισμένες δραστηριότητές τους, τα γενετικά πειράματα και τα σατανικά τελετουργικά τους υπόγεια.

UFOs: A Demonic Deception ΠΛΗΡΕΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΑΡ (2022)

Αυτό το νέο ντοκιμαντέρ θα παρέχει ακλόνητα στοιχεία που δείχνουν ότι τα UFO / Εξωγήινοι / «Εξωγήινοι» δεν είναι από άλλους πλανήτες αλλά από άλλες διαστάσεις, παρενοχλούν την ανθρώπινη φυλή και παριστάνουν διάφορες εξωγήινες φυλές ακόμη και αν και είναι πραγματικά οι ίδιες οντότητες.

Αυτό που πρόκειται να δείτε θα εξηγήσει γιατί η αμερικανική κυβέρνηση και οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενισχύουν τα κανάλια και τα ντοκιμαντέρ για τα UFO ενώ λογοκρίνουν δημοσιογράφους που εκθέτουν την ατζέντα των UFO ως ψυχοπαθείς.

ΤΟΜ ΧΟΡΝ ΚΑΙ ΛΑ ΜΑΡΖΟΥΛΙ – ΟΙ ΕΞΩΓΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΙΜΟΝΟΙ!

Όλα τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν μια πνευματική προέλευση για τα ΑΤΙΑ και οι ομοιότητες μεταξύ εξωγήινων και δαιμόνων στη Βίβλο είναι αρκετά συγκλονιστικές. Πιστεύω ότι οι δαίμονες εμφανίζονται στους σύγχρονους ανθρώπους με μια μορφή που έχει νόημα για τον πολιτισμό τους. Οι εμπειρίες απαγωγής μπορεί να είναι δαιμονική κατοχή, με την πραγματική απαγωγή σε ένα διαστημόπλοιο να είναι μια ψευδαίσθηση στο μυαλό ενός ατόμου. Δεν λέω ότι η εμπειρία δεν συνέβη ποτέ, αλλά ότι ήταν περισσότερο νοητική/πνευματική παρά πραγματική φυσική εμπειρία σε ένα πραγματικό διαστημόπλοιο. Ο Σατανάς και οι δαίμονες θέλουν να μπερδέψουν τους ανθρώπους και να τους εμποδίσουν να πιστέψουν στον Ιησού Χριστό. Τι καλύτερος τρόπος να μπερδέψεις μια τεχνολογική κοινωνία περισσότερο από το να της φαίνεσαι με τρόπο που ταιριάζει στην κοσμοθεωρία τους – μια εξελικτική ανθρωπιστική θρησκεία

Deception & the Third Temple: Είναι ο Jarad Kushner ο Αντίχριστος; Steve Quail, Tom Horn & Stan Deyo

Επ. 1824 – Deception & the Third Temple – Tom Horn, Steve Quayle & Stan Deyo – FULL SHOW – 19/2/1..

Tom Horn Transhumanism Documentary: Inhuman: The Next and Final Phase of Man is Here

Ο ιδιαίτερα αναγνωρισμένος συγγραφέας Tom Horn από το Skywatch TV παρουσιάζει μια εκπληκτική συλλογή ενός κοντινού μέλλοντος που κυριαρχείται από ένα νέο υβριδικό είδος αγνώριστη . Το Inhuman: The Next and Final Phase of Man is Here δεν είναι μυθοπλασία ή mockudrama αλλά ένα νέο ερευνητικό ντοκιμαντέρ από το . Ο Τομ Χορν έρχεται να ηχήσει συναγερμό στο τέλος του χρόνου για την άθεη επιστήμη που έχει παραστρατηθεί. Μπορεί να ακούγεται σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά οι κίνδυνοι είναι πραγματικοί και . ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΝΟ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ δεν είναι μυθοπλασία ή mockudrama αλλά ένα νέο ερευνητικό ντοκιμαντέρ από το διεθνές .

ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ

Νικητής του βραβείου Telly – ένα νέο ερευνητικό ντοκιμαντέρ από τη διεθνώς αναγνωρισμένη ομάδα της Defender Films και της Raiders News Productions. Η Inhuman ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να αποκαλύψει για πρώτη φορά πώς οι πρωτοποριακές εξελίξεις στην επιστήμη, την τεχνολογία και τη φιλοσοφία είναι έτοιμες να δημιουργήσουν εκπληκτικές αλλαγές στο παιχνίδι σε όλα όσα γνωρίζουμε.

Παραγωγή: SkyWatch TV
Διευθυντής: Gonzo Shimura
Προσκεκλημένοι:
- Δρ. Thomas R. Horn, Διευθύνων Σύμβουλος, Defender Films, συγγραφέας μπεστ σέλερ
- Dr. James J. Hughes, Εκτελεστικός Διευθυντής, Ινστιτούτο Ηθικής και Αναδυόμενων Τεχνολογιών, πρώην Πρόεδρος, Κόσμος Transhumanist Association
- Dr. William B. Hurlbut, Συμβούλιο Προέδρου των ΗΠΑ για τη Βιοηθική, Σύμβουλος Καθηγητής Νευροεπιστήμης, Πανεπιστήμιο Στάνφορντ
- Δρ. Hugo de Garis, συνταξιούχος Διευθυντής του Εργαστηρίου Τεχνητού Εγκεφάλου (ABL), Πανεπιστήμιο Xiamen, Κίνα. συγγραφέας, The Artilect War
- Natasha Vita-More, επίκουρη καθηγήτρια, University of Advancing Technology, Fellow, Institute for Ethics and Emerging Technologies, CEO, Humanity+
- Wesley J. Smith, Senior Fellow, Discovery Institute, ειδικός σύμβουλος για το Κέντρο Βιοηθικής and Culture
- Dr. Chuck Missler, Τεχνολόγος, Ιδρυτής, Koinonia House
και πολλά άλλα

The SHADOW GOVERNMENT HIDDEN HAND με τον Tom Horn και τον Steve Quayle

Από τη σατανική ελίτ του Χόλιγουντ, μέχρι τους πολιτικούς και τους CEO της Mega Corporations. Όλοι έχουν το Evil I'm Common

TheWarAgainstYou

ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου