Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Ένα νέο παγκόσμιο φαινόμενο: οι άνθρωποι άρχισαν να στρίβουν σε μια σπείρα.

Η αρχή της πανδημίας στην Κίνα σημαδεύτηκε από περίεργες και ξαφνικές πτώσεις ανθρώπων στους δρόμους της Γουχάν - δεκάδες επεισόδια που γυρίστηκαν στο τηλέφωνο μπήκαν μόνο στο Διαδίκτυο. Επομένως, τώρα το κοινό παρακολουθεί πολύ προσεκτικά τέτοιες υπερβολές και σημειώνει πολύ περίεργα πράγματα:

Ένα άλλο παρόμοιο παράδειγμα:

Παράδειγμα #3:

Παράδειγμα #4:

Παράδειγμα #5:

Έτσι, οι άνθρωποι όχι απλώς πέφτουν, αλλά αρχίζουν να περιστρέφονται στη θέση τους πριν από αυτό - ακόμα κι αν κάθονται. Εδώ ο άνδρας κατάφερε να σηκωθεί, αλλά παρόλα αυτά στροβιλίστηκε και έπεσε αναίσθητος:

Το ίδιο παράδειγμα με μια καρέκλα, αλλά εδώ το άτομο προσπαθεί να περιστραφεί χωρίς να σηκωθεί:

Μια παρόμοια κατάσταση από διαφορετική οπτική γωνία:

Ένας παίκτης ή ένας χειριστής κάποιων καμερών παρακολούθησης στράφηκε σε μια σπείρα:

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις αυτού του είδους, όπως βλέπουμε, και χρειάζονται εξήγηση. 

Οι αντιεμβολιαστές έχουν μια απλή εξήγηση για τα πάντα: φταίει το εμβόλιο! 

Θα ήμασταν ευτυχείς να συμμετάσχουμε σε αυτή τη θεωρία, αλλά είμαστε αντικειμενικοί άνθρωποι. Εδώ είναι ένα απόσπασμα από τρία χρόνια πριν, όταν δεν υπήρχαν ενέσεις:

 

Υπάρχουν επίσης πολλά κλιπ με ζώα, άγρια και οικόσιτα. Και αυτοί, επίσης, μερικές φορές αρχίζουν να στριφογυρίζουν επί τόπου, μετά πέφτουν και πεθαίνουν από σπασμούς. Το εμβόλιο χορηγήθηκε στα ζώα μόνο στην Κίνα, το ντόπιο κομμουνιστικό κόμμα έχει τις δικές του μεθόδους, αλλά υπήρξαν κρούσματα σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων άγριων αρπακτικών που θα δάγκωναν το κεφάλι οποιουδήποτε κλόουν με σύριγγα.   Επομένως, μάλλον δεν πρόκειται για εμβόλιο αλλά για κάτι άλλο. Αλλά τι; 

Οι κονσιολόγοι, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να εξηγήσουν ακόμη και τα ανεξήγητα, αυτή τη φορά δεν έχουν την παραμικρή ιδέα για τη βασική αιτία του φαινομένου. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι το φαινόμενο δεν θα καταλάβει τον κόσμο εξαπλώνοντας το στους πιλότους των αερογραμμών, οπότε ας μείνουμε συντονισμένοι. 

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου