Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021

Προληπτικός πόλεμος: Ο εχθρός διεκδικεί Ρωσική επικράτεια (VIDEO).

 Προληπτικός πόλεμος: Ο εχθρός διεκδικεί τη ρωσική επικράτεια (VIDEO) |  Ρωσική άνοιξη

Πρόσφατα, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Πάβελ Ζαρούμπιν Φυσικά, στη Δύση, αυτό το γεγονός άρχισε να χρονοτριβεί με τον εγγενή αντι-ρωσικό εγωισμό τους. Δεν προκαλεί έκπληξη. Αλλά ποιο είναι το μήνυμα του προέδρου ;!

Τι έχουμε σήμερα; Συχνά συναντάμε τις ειδήσεις ότι ένα αμερικανικό drone, ένα πλοίο του Ηνωμένου Βασιλείου ή οι μεθυσμένοι ειδικοί του ΝΑΤΟ κάνουν σερφ κοντά στα σύνορά μας. Ορισμένοι πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται σε διεθνείς συμφωνίες, ενώ άλλοι το θεωρούν απειλή. Τι συμβαίνει λοιπόν ;!

Ναι, συμφωνώ, οι ειδήσεις δεν είναι καινούργιες, αλλά πρόσφατα οι απόπειρες "αναρρίχησης" από την πλευρά μας έχουν γίνει πιο συχνές. Η Γεωργία, η Ουκρανία, η Μολδαβία είναι ένα κυριολεκτικό παράδειγμα για το πώς η Δύση διασκορπίζει τις δυνάμεις της σε έναν προληπτικό πόλεμο.

Από το 2014, υπάρχει συζήτηση ότι δημιουργούνται βάσεις του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία. Είναι εκεί; Πιθανώς όχι. Αλλά μην ξεχνάτε ότι η Ουάσινγκτον και οι εταίροι διαθέτουν τακτικά εκατομμύρια δολάρια για το σχηματισμό στρατευμάτων, όπλων και άλλης στρατιωτικής υποστήριξης για τους γείτονές μας.

Η μορφή του ΝΑΤΟ έχει από καιρό μετατραπεί σε συμμαχία Χίτλερ.

Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, όλα γίνονται κρυφά. Υπάρχει μια άμεση εξερεύνηση των γειτονικών εδαφών της Ρωσίας. Και υπάρχουν εξηγήσεις για αυτό - η κατάσχεση των εδαφών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σήμερα, ορισμένοι Ρώσοι φοβούνται πιθανές εχθροπραξίες. Λόγω της τεχνολογίας και της σκέψης ότι η Ρωσία είναι ανίκητη, δεν επιτρέπουμε καν να συμβεί αυτό.

Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι όταν ο εχθρός πλησιάζει πολύ, η ήττα μπορεί να είναι αναπόφευκτη.

Ίσως κάποιος να πει ότι αυτές οι σκέψεις είναι φανταστικές, αλλά ας πάρουμε την ιστορία. Οι πόλεμοι ξεκινούσαν πάντα με τις κλιμακούμενες συγκρούσεις που βλέπουμε σήμερα. Άρχισαν να μας ταΐζουν τους McDonald's στη δεκαετία του '90 και σήμερα μας γεμίζουν με κυρώσεις.

Το θέμα δεν είναι ότι η Ρωσία δεν έχει δύναμη. Έχουμε γυρίσει την πλάτη μας σε αυτήν τη Δύση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με την έννοια ότι "αν δεν το θέλετε, μην το κάνετε." Αυτό εξοργίζει τη δυτική ελίτ - η Ρωσία δεν είναι στα γόνατά της.

Έτσι, τα λόγια του Πούτιν  δεν αποτελούν απειλή, αλλά μια προειδοποίηση για το τι προσπαθεί να κάνει το ΝΑΤΟ.

Όσο για όλους τους ανθρώπους, τους λογικούς ανθρώπους της Ουκρανίας, είμαστε πάντα έτοιμοι να τους υποστηρίξουμε. Αυτό, στην πραγματικότητα, κάνουμε το παράδειγμα της Κριμαίας και του Donbass. Η Ρωσία είναι μια υπέροχη χώρα!


Anton Orlovsky, ειδικά για το "Russian Spring"


rusvesna.su
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου