Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021

Η ινδική αστυνομία διέταξε τους μη εμβολιασμένους ανθρώπους να φορούν ειδικά εμβλήματα.

 


news.yahoo.com: Η αστυνομία στην αγροτική Ινδία έχει αναγκάσει ορισμένους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του κοροναϊού να φορούν κρανίο και διακριτικά σήματα, ένα παγκόσμιο σύμβολο κινδύνου. Αυτό προκάλεσε τεράστια οργή σε μια χώρα όπου ήδη λείπουν οι ενέσεις.

Οι αστυνομικοί της επαρχίας Nivari στο κέντρο της Madhya Pradesh δήλωσαν ότι έχουν εισαγάγει πολιτικές για την ενθάρρυνση περισσότερων εμβολιασμών.

«Καθώς παρακολουθήσαμε το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού στην περιοχή μας, αποφασίσαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής στους ανθρώπους που εμβολιάστηκαν. Ωστόσο, σύντομα βρήκαμε επίσης μεγάλο αριθμό ατόμων που δεν είχαν εμβολιαστεί », δήλωσε ο Santosh Patel, αστυνομικός από τη μονάδα που εδρεύει στην περιοχή Pritvipur. 

«Επομένως, για να τους διδάξουμε ένα μάθημα και να τους ενθαρρύνουμε να εμβολιαστούν, ορκιστήκαμε να τους εμβολιάσουμε το συντομότερο δυνατό», ανέφερε στο Reuters ο αστυνομικός  .

Για όσους εμβολιάστηκαν, η αστυνομία έδωσε ένα σημάδι με το χρώμα της ινδικής σημαίας με τις λέξεις "Είμαι πατριώτης".

Σε όσους δεν εμβολιάστηκαν δόθηκε ένα σημάδι με ένα κρανίο και ένα σταυρόνημα, το οποίο έγραφε: «Μην έρχεσαι κοντά μου, δεν έχω εμβολιαστεί. Σε παρακαλώ μείνε μακριά μου. " Μερικοί άνθρωποι παρατηρήθηκαν από δημοσιογράφους με παρόμοια αυτοκόλλητα.

 

Η πολιτική προκάλεσε κατακραυγή στο διαδίκτυο, με τους χρήστες των κοινωνικών μέσων να το αποκαλούν «προσβολή» και «στιγματισμό».

Περίπου το 14% των κατοίκων της Madhya Pradesh έλαβαν ένα εμβόλιο κοραναϊού, με ποσοστά εμβολιασμού σε αγροτικές περιοχές όπως το Nivari, όπου συμβαίνουν τα πάντα, από τα χαμηλότερα στη χώρα.

Η Ινδία, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εμβολίων στον κόσμο, αντιμετωπίζει προβλήματα εφοδιασμού μετά την εξαγωγή δεκάδων εκατομμυρίων εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων δωρεών σε μικρότερες χώρες.

Σχόλιο από το The Big The One: Η κατάσταση έλλειψης εμβολίων στην Ινδία φαίνεται αρκετά παράξενη, καθώς η Ινδία παράγει τα μισά, αν όχι τα δύο τρίτα όλων των φιαλιδίων στον κόσμο. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να εκπλαγείτε - η κατάσταση είναι περίπου η ίδια με τα μέρη όπου οι άνθρωποι εξορύσσουν διαμάντια - δεν υπάρχουν πλάκες επίστρωσης με διαμάντια στους δρόμους:

https://twitter.com/A_Vit_/status/1402646241113214980

Προφανώς, η εξόρυξη διαμαντιών δεν είναι καθόλου κερδοφόρα. Είναι πιο κερδοφόρο να σπουδάσετε σε ένα ινστιτούτο - το κύριο πράγμα είναι να είστε σε θέση να επιλέξετε ένα ίδρυμα:

Ωστόσο, δεν πρόκειται για έλλειψη εμβολίων στην Ινδία, αλλά για τάσεις. Σήμερα, για παράδειγμα, η ακόλουθη ανάρτηση εμφανίστηκε σε ένα από τα αμερικανικά φόρουμ :

Όσοι αρνούνται τον εμβολιασμό πρέπει να τοποθετούνται σε στρατόπεδα FEMA. Η ασφάλειά μας είναι πολύ σημαντική. Επενδύθηκαν δισεκατομμύρια δολάρια στη νίκη επί του covid-19, και τώρα οι άνθρωποι εγκαταλείπουν το τρύπημα; Πηγαίνετε στη φυλακή με αντι-τσεκούρια !!

Η Ινδία, φυσικά, είναι μια πολύ συγκεκριμένη χώρα, όπου ένα άτομο μπορεί να κτυπηθεί με ραβδιά ή ακόμη και να σκιστεί σε κομμάτια επειδή είναι «λανθασμένης πίστης», αλλά η τάση φαίνεται να είναι πολύ ευρύτερη από την Ινδία και αυτή είναι μόνο η αρχή, επομένως παρακολουθούμε την εξέλιξη των εκδηλώσεων.  

thebigtheone.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE BIG THE ONE : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου