Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Θα υπάρξουν πιο μεγάλης κλίμακας επιχειρήσεις: επίθεση μετά από επίθεση θα πραγματοποιηθεί στο LPR.

Ένα περιστατικό ακολούθησε την έκρηξη του αγωγού φυσικού αερίου στο Luhansk. Το πρωί, ο ιστότοπος του δημοκρατικού πρακτορείου ειδήσεων "LuganskInformCentre" (LITS) υπέστη ισχυρή επίθεση D-Dos.

Εμπειρογνώμονες σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα στο LPR προβλέπουν ότι ετοιμάζονται περισσότερες μεγάλης κλίμακας ειδικές επιχειρήσεις κατά της Δημοκρατίας.

Έγινε γνωστό για την επίθεση στον κυβερνοχώρο στον ιστότοπο από το μήνυμα στο κανάλι Telegram των ΠΡΟΣΩΠΩΝ: "Ο ιστότοπος του LuganskInformCentre έχει υποστεί μια ισχυρή επίθεση D-Dos!"

Μια ώρα αργότερα, το έργο του ιστότοπου αποκαταστάθηκε, αλλά οι επιθέσεις D-Dоs στον πόρο δεν σταμάτησαν.

«Απόψε, ένας αγωγός φυσικού αερίου εξερράγη στο Λούγκανσκ και με μια περίεργη σύμπτωση, ο κύριος πόρος πληροφοριών μας LuganskInformCenter υπέστη ισχυρή επίθεση D-Dos. Εξαγάγετε τα δικά σας συμπεράσματα, αν και, κατά τη γνώμη μου, είναι προφανή, "- σχολίασε την κατάσταση ο εφεδρικός αξιωματικός του στρατού LPR Andrey Marochko.

Το θέμα συνεχίστηκε από τους συγγραφείς του καναλιού Telrgram του συγγραφέα, τον στρατιωτικό εμπειρογνώμονα Alexei Leonkov και τους φίλους του «Ο Maduro δεν είναι ανόητος».

Οι ειδικοί προβλέπουν τι να περιμένουν για τη Δημοκρατία σε έναν υβριδικό πόλεμο.

Σύμφωνα με τους άγραφους κανόνες του υβριδικού πολέμου, κάθε σαμποτάζ πρέπει να καλύπτεται από τον κυβερνοχώρο.

Ο πόρος πληροφοριών "LuganskInformCenter" στο LPR είναι μια από τις πιο ευανάγνωστες πηγές πληροφοριών που δημοσιεύει ειδήσεις "από τους τροχούς".

Φυσικά, οι ειδήσεις για την ανατίναξη του αγωγού φυσικού αερίου ήταν εκεί στις κορυφές αυτού του πόρου.

Επομένως, η έκρηξη και η επίθεση D-Dos είναι σχετικά γεγονότα. Ο εχθρός πραγματοποίησε μια δράση επίδειξης, η οποία συνίστατο σε σαμποτάζ και αποκλεισμό πληροφοριών.

Ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος της επίθεσης; Δεν είναι γνωστό, αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο - ο LPR «διερευνά» πριν από επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακας, οι οποίες θα πραγματοποιούνται παράλληλα, τόσο στο έδαφος όσο και στον κυβερνοχώρο », ανέφερε το κανάλι.


rusvesna.su
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ RUSVESNA : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου