Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021

Η ΙΡΑΚΙΝΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

 Όταν παίρνεις το πεδίο ενάντια στους εχθρούς σου, και βλέπεις άλογα και άμαξες - δυνάμεις μεγαλύτερες από τις δικές σου - να μην φοβάσε από αυτούς, γιατί ο Χασέμ ο Θεός σου, που σε έφερε από τη γη της Αιγύπτου, είναι μαζί σου. Δευτερονόμιο 20: 1


Το φιλο-Ιρανικό σιιτικό ιρακινό κίνημα Al-Nujaba ανακοίνωσε ότι η Απελευθερωτική Ταξιαρχία του Γκολάν είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια εκστρατεία «απελευθέρωσης του Γκολάν» όταν η συριακή κυβέρνηση δίνει την εντολή, σύμφωνα με το Jihad and Terrorism του Ινστιτούτου Ερευνών Μέσων Ανατολής της Μέσης Ανατολής. Παρακολούθηση απειλών (MEMRI-JTTM).

Σε συνέντευξή του στον  ιστότοπο Ειδήσεων Al-Ahed  της Χεζμπολάχ  , ο εκπρόσωπος Τύπου Naser Al-Shammari είπε ότι οι μαχητές της ταξιαρχίας έχουν λάβει προηγμένη εκπαίδευση και έχουν όπλα που μπορούν να επιτεθούν βαθιά μέσα στο Ισραήλ.

Ο Σαμάρι είπε ότι «η Απελευθερωτική Ταξιαρχία Γκολάν ιδρύθηκε από το κίνημα Al-Nujaba για να χρησιμεύσει σαν το κύριο μονοπάτι της συμμετοχής με τους αδελφούς στη Συρία στην εκστρατεία απελευθέρωσης του Γκολάν [Heights], το οποίο πλησιάζει κάθε μέρα».

Εξέφρασε την υποστήριξή του στην πρόταση του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, ότι μια παραβίαση στην Ιερουσαλήμ θα σήμαινε περιφερειακό πόλεμο.

Σε ομιλία του τον περασμένο μήνα, σηματοδοτώντας την επέτειο της αποχώρησης του Ισραήλ από τον Λίβανο, εξέφρασε την «προσωπική του γνώμη» ότι πρέπει να καθοριστεί μια νέα εξίσωση για να αποτρέψει το Ισραήλ, σύμφωνα με το οποίο «[μια παραβίαση] στην Ιερουσαλήμ σημαίνει περιφερειακό πόλεμο». Ισχυρίστηκε ότι όλα τα κινήματα αντίστασης θα ενωθούν ενάντια στο εβραϊκό κράτος.

Ο εκπρόσωπος της Al-Nujaba είπε επίσης ότι ένας τέτοιος πόλεμος θα περιλαμβάνει όλα τα εδάφη που ελέγχονται από τον άξονα της αντίστασης και θα επιτίθεται όχι μόνο στα ισραηλινά συμφέροντα αλλά και στα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και σε άλλους στην περιοχή που συνεργάζονται με την Αμερική και το Ισραήλ.

Η πολιτοφυλακή είπε ότι η ταξιαρχία ιδρύθηκε το 2017.

israel365news.com

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ISRAEL 365 NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου