Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Πολλοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στο Τρόοδος – Προσοχή ολισθηροί οι δρόμοι.

Πολλοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν στο Τρόοδος – Προσοχή ολισθηροί οι δρόμοι
Λόγω της χιονόπτωσης στις ορεινές περιοχές και της ολισθηρότητας των δρόμων, οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους, Πλατρών – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.
Στις υπόλοιπες περιοχές, όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, παρά τη συνεχή βροχόπτωση, δεν καταγράφεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα στο οδικό δίκτυο.

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι η οδήγηση κατά τη διάρκεια βροχόπτωσης και σε βρεγμένο οδόστρωμα, απαιτεί την πλήρη προσοχή στο δρόμο, χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. Οι οδηγοί πρέπει επίσης να έχουν πάντοτε αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους για να γίνονται ευκολότερα ορατοί από τους άλλους οδηγούς.
Χθες, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή του Τροόδους, αρκετά οχήματα αλλά και πολίτες εγκλωβίστηκαν στην περιοχή. Από το πρωί χθες, μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν επί ποδός και παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια στο κοινό.
Λόγω των αρκετών προβλημάτων που προέκυψαν από την χιονόπτωση, κλήθηκαν για ενίσχυση επιπρόσθετα μέλη της Αστυνομίας από διάφορους Αστυνομικούς Σταθμούς της περιοχής, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μόρφου, καθώς επίσης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Το διασωστικό ερπυστριοφόρο όχημα της Αστυνομίας, μετέφερε με ασφάλεια, πολίτες που είχαν εγκλωβιστεί σε διάφορα σημεία της περιοχής του Τροόδους.
ikypros.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου