Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ-ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Τις τελευταίες μέρες γράφτηκαν πολλά για Ελληνοτουρκικά,τι είπε ο Γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης για το θάνατό του,τι θα κάνει η Τουρκία στη Λιβύη,για το επερχόμενο Brexit,για τον αγωγό  EastMed ,για τις εκλογές στο Ισραήλ στις 2 Μαρτίου 2020 και σε μία σειρά άρθρων-για να μην γράψουμε ένα ατελείωτο κατεβατό-θα δούμε τι αναφέρουν οι προφητείες για τα γεγγονότα που έρχονται και προφανώς κάποια ή πολλά από αυτά θα συμβούν κατά τα έτη 2020-2021.
Η κατάσταση που επικρατεί στη Λιβύη και τι μπορεί να συμβεί είναι αυτή που θα αναλύσουμε στο παρόν άρθρο.
Δύο προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού είναι ξεκάθαρες για τις λάθος κινήσεις που κάνει σήμερα ο Ερντογάν να στείλει στρατεύματα στη Λιβύη και μάλιστα με έγκριση του Τουρκικού Κοινοβουλίου στις αρχές Ιανουαρίου.
71. Ὅταν ἀκούσετε ὅτι ὁ πόλεμος πιάστηκε ἀπό κάτω, τότε κοντά θά εἶναι.

72. Ἄν ὁ πόλεμος πιαστῆ ἀπό κάτω, λίγα θά πάθετε• ἄν πιαστῆ ἀπό πάνω, θά καταστραφῆτε.


Σχετική εικόνα
Και ενώ όλοι πιστεύαμε ότι το "κάτω"εννούσε τη Μέση Ανατολή,ξαφνικά κι ενώ υπήρχε ο πόλεμος στη Λιβύη από τον Μάρτιο του 2011 με την πτώση του Καντάφι μετά τους ΝΑΤΟ'ι'κούς βομβαρδισμούς,κάτω από την Ελλάδα κυριολεκτικά βρίσκεται η Λιβύη!
Την αναφορά δεν την κάνει μόνο ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός,αλλά υπάρχει και στην Αγία Γραφή,ονομαστικά πλέον,στις προφητείες του Ιεζεκιήλ,στην Παλαιά Διαθήκη.

Ιεζ. 38,1            Καὶ ἐγένετο λόγος Κυρίου πρός με λέγων·
Ιεζ. 38,1                     Ο Κυριος ομίλησε προς εμέ και είπεν·
Ιεζ. 38,2            υἱὲ ἀνθρώπου, στήρισον τὸ πρόσωπόν σου ἐπὶ Γὼγ καὶ τὴν γῆν τοῦ Μαγώγ, ἄρχοντα Ῥώς, Μοσὸχ καὶ Θοβέλ, καὶ προφήτευσον ἐπ᾿ αὐτὸν
Ιεζ. 38,2                    “υιέ ανθρώπου, στρέψε το πρόσωπόν σου εναντίον του Γωγ και της χώρας Μαγώγ και των αρχόντων Ρως, Μοσόχ και Θοβέλ. Προφήτευσε εναντίον του Γωγ
Ιεζ. 38,3            καὶ εἰπὸν αὐτῷ· τάδε λέγει Κύριος Κύριος· ἰδοὺ ἐγὼ ἐπὶ σὲ Γὼγ ἄρχοντα Ῥώς, Μοσὸχ καὶ Θοβὲλ
Ιεζ. 38,3                    και είπε εις αυτόν· αυτά λέγει ο Κυριος Κυριος· Ιδού, εγώ επέρχομαι εναντίον σου, Γωγ, και εναντίον των αρχόντων Ρως, Μοσόχ και Θοβέλ.
Ιεζ. 38,4            καὶ συνάξω σε καὶ πᾶσαν τὴν δύναμίν σου, ἵππους καὶ ἱππεῖς ἐνδεδυμένους θώρακας πάντας, συναγωγῇ πολλῇ, πέλται καὶ περικεφαλαῖαι καὶ μάχαιραι,
Ιεζ. 38,4                    Θα περιμαζεύσω σε και όλην την στρατιωτικήν σου δύναμιν, ίππους και ιππείς ενδεδυμένους όλους με θώρακας, λαόν πολύν, ωπλισμένον με ασπίδας, με περικεφαλαίας και με μαχαίρας.
Ιεζ. 38,5            Πέρσαι καὶ Αἰθίοπες καὶ Λίβυες, πάντες περικεφαλαίαις καὶ πέλταις,
Ιεζ. 38,5                    Μαζή σου θα είναι Πέρσαι, Αιθίοπες, Λιβυες, όλοι ωπλισμένοι με τας περικεφαλαίας και τας ασπίδας των.
Ιεζ. 38,6            Γομὲρ καὶ πάντες οἱ περὶ αὐτόν, οἶκος τοῦ Θεργαμὰ ἀπ᾿ ἐσχάτου βοῤῥᾶ καὶ πάντες οἱ περὶ αὐτόν, καὶ ἔθνη πολλὰ μετὰ σοῦ·   Ιεζ. 38,6                    Ο Γομέρ και όλοι οι πολεμισταί του, ο λαός Θεργαμά από τα ακρότατα όρια του βορρά, και όλοι οι γύρω από αυτόν πολεμισταί, έθνη πολλά θα είναι μαζή σου. 
Ιράν(Περσία),Αιθιοπία και Λιβύη θα είναι στο πλευρό της Ρωσίας κατά τη διάρκεια του 3ου Παγκοσμίου πολέμου.Σήμερα η Ρωσία υποστηρίζει το Χαφτάρ στη Λιβύη,ο οποίος είναι ήδη στα προθυρα της Τρίπολης,έτοιμος να την καταλάβουν οι δυνάμεις του.Αλλά η κίνηση Ερντογάν να στείλει στρατεύματα στη Λιβύη περιπλέκοντας τη Τυνησία την οποία επισκέφτηκε,αλλά και την Αλγερία,φέρνει όλες τις χώρες της Βορείου Αφρικής σε εμπόλεμη εμπλοκή,αφού ήδη η Αίγυπτος έχει δώσει τεθωρακισμένα στις δυνάμεις του Χάφταρ.

Ας δούμε τι είναι καταγεγραμμένο στις προφητείες για το καυτό εθνικό θέμα που μας απασχολεί.
Ο Αγαθάγγελος γράφει χαρακτηριστικά:

Η Ελλάς θα γίνει εκ νέου από τους Τούρκους θέατρο ληστειών και καταστροφών.Οι κυβερνήτες και ο λαός θα βρίσκονται σε στενοχώρια.Ο εχθρός θα προχωρήσει μέχρι τα εξαμίλια.

Η υπογραφή του μνημονίου Λιβύης-Τουρκίας παρακάμπτει το διεθνές δίκαιο θαλάσσης και βγάζει από τον χάρτη τα νησιά:Καστελόριζο,Κύπρος.Ρόδος,Κάρπαθος,Κρήτη. Το θέατρο ληστειών και καταστροφών μόλις ξεκίνησε,σε μιά Ελλάδα που ο λαός θα βρίσκεται σε στεναχώρια,αλλά όχι μόνο ο λαός αλλά και οι Κυβερνήτες.
Στην Ελλάδα Μεταπολιτευτικά(μετά τη Χούντα) είχαμε πάντα αυτοδύναμες κυβερνήσεις(Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ)εκτός από την περίοδο των Μνημονίων που είχαμε συγκυβερνήσεις μέχρι 3 κόμματα.Αυτή η λεπτομέρεια μας δείχνει ότι μετά την μικρή αυτοδύναμη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ(μετά την αποχώρηση του Π.Καμμένου) και σήμερα της Ν.Δ. η χώρα θα ξαναπεράσει σε περίοδο συγκυβερνήσεων ή όπως υποψιαζόμαστε σε Οικουμενική κυβέρνηση.Τότε θα γίνουν τα ΕλληνοΤουρκικά και ο εχθρός θα προχωρήσει μέχρι τα εξι ναυτικά μίλια και εκεί θα τον βρει η καταστροφή.

ΟΡΦΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ , Αντισυνταματάρχης , Θεσσαλονίκη .

Μαζί με την οικογένεια μου επισκεπτόμαστε το Γέροντα , στο Μοναστήρι της Σουρωτής . Μας έδινε πάντα την ευλογία του και κουράγιο , παρόλο που βρικόταν σε δύσκολη κατάσταση από πλευράς υγείας . Δεν έχανε την ηρεμία του και τη γαλήνη του και μας τόνωνε το ηθικό . Για την δύσκολη κατάσταση στη σημερινή εποχή, μας έλεγε :¨Μην στεναχωριέστε , παιδιά μου , ο Θεός αγαπάει πολύ την Ελλάδα και τους Έλληνες . Έστω και λίγοι , μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού να μείνουν πιστοί , θα προστατεύει ο Θεός την Ελλάδα ¨. Επειδή κατά καιρούς πολλά συμβαίνουν με τους εξ’ ανατολών γείτονες μας , όταν του ζητήσαμε να μας πει πως θα βγούμε απ΄αυτό το αδιέξοδο , απ΄αυτή την μόνιμη απειλή , μας έλεγε να μην στεναχωρούμαστε και ότι το τελικό αποτέλεσμα θα είναι υπέρ των Ελλήνων . Επειδή όμως είμαστε πρόσφυγες στην καταγωγή , τον ρωτούσαμε  πιο συγκεκριμένα για την Κωνσταντινούπολη . Μας έλεγε ότι θα την πάρουμε την Πόλη . Το έλεγε και το πίστευε . Το έβλεπες στα μάτια του . Μπορεί ναχάσουμε στην αρχή 1-2 νησάκια , όμως η τελική έκβαση θα είναι υπέρ ημών . Βέβαια δεν προσδιόριζε χρονικά το πότε ακριβώς , αλλά χρησιμοποιούσε την έκφραση «είναι πολύ κοντά ο καιρός » .

Μία ακόμη μαρτυρία για τα λάθη του Ερντογάν και ότι οι σύμμμαχοί της θα την διαλύσουν την τουρκία,μετά από τα σημερινά καμώματα στην Αν.Μεσόγειο.:

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , Αντιπτέραρχος ι.ε.α , ΑθήναΤον Μάρτιο του 1994 συνάντησα το Γέροντα Παΐσιο στο Μοναστήρι της Σουρωτής . Συγκινήθηκα , όταν μου έπιασε το χέρι , και παρά την κρισιμότητα της καταστάσεως του , μου είπε τα ακολούθα : ¨Εσύ δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και να φοβάσαι την Τουρκία . Η Τουρκία θα διαλυθεί και , μάλιστα , θα την διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι.Στην Βοσνία θα γίνει μουσουλμανικό κράτος (εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τέτοιο κράτος) , αλλά το γεγονός αυτό θα στραφεί εναντίον τους , διότι κατά αντιστοιχία αυτού θα δημιουργηθεί αργότερα και κουρδικό κράτος μέσα στην καρδιά της ¨. Ο Γέροντας τότε επειδή με είδε προβληματισμένο ακούγοντας αυτά , μου είπε πάλι :¨Όπως ξέρεις , εγώ δεν διαβάζω εφημερίδες , αλλά αυτάτα μαθαίνω από αλλού …¨
Ο Αμερικάνικος αγωγός έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ρωσικό Nordstream και τα συμφέροντα που διακυβεύονται από τις μεγάλες δυνάμεις είναι τεράστια ώστε να κάνει τέτοια λάθη ο Ερντογάν.Εχουμε την υποψία ότι έρχεται το πολιτικό του τέλος.
Στο πολιτικό τέλος του Ερντογάν αναφέρεται ο 9ος χρησμός του Λέοντα του Σοφού.
Ουαί σοι Πόλις επτάλοφε(Κωνσταντινούπολη)
όταν το εικοστό Στοιχείον(2020;)ευφημίζεται εις τα τείχη σου!
Τότε ήγγικεν η πτώσις και η απώλεια των δυναστών σου 
και των αδικία κρινόντων 
Ος έχει τους δάκτυλους αυτού δρεπανωτούς 
Ο εστίν δρέπανον της ερημώσεως
και εν Υψίστω βλασφημία!
Ποιός άλλος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δυνάστης εκτός του Ερντογάν;
Ποιός θα ήταν ποιό άδικος εξαφανίζοντας 5 νησιά στην Ανατολική Μεσόγειο,ώστε να τη θεωρεί δικά του νερά;Η απώλεια και η πτώση του θεωρείται σίγουρη μέσα στο 2020 αν το εικοστό στοιχείο που αναφέρει είναι το αρχαιοελληνικό Κ(20).
Περά όμως από αυτές τις εξελίξεις έρχεται Brexit,οι εκλογές στο ισραήλ,αλλά και οι νέες ταυτότητες το 2021.Σε επόμενα άρθρα θα ασχοληθούμε με όλες αυτές τις εξελίξεις που ξαναφέρνουν στην επιφάνεια προφητείες που ειπώθηκαν πριν δεκάδες χρόνια ή αιώνες.

orthodoxathemata.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου