Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Ο κόσμος υποδέχεται το 2020.

Μετά το Όκλαντ και το Σίδνεϊ, τον νέο χρόνο υποδέχθηκαν σε Σεούλ, Τόκιο και Πιονγκγιάνγκ – Η Χαβάη θα είναι από τις τελευταίες περιοχές του πλανήτη που θα εγκαταλείψουν το 2019.22073277


Με γιορτές, πυροτεχνήματα και πολλές ελπίδες καλωσορίζει ο πλανήτης το 2020. Οι δείκτες του ρολογιού έχουν δείξει ήδη μεσάνυχτα στη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και τη Βόρεια Κορέα. 22074519

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη ξεχυθεί στους δρόμους για να γιορτάσουν την έναρξη της νέας χρονιάς, που σηματοδοτεί και τη νέα δεκαετία. 


Στο Σίδνεϊ, οι διοργανωτές αποφάσισαν να προχωρήσουν κανονικά στις εκδηλώσεις, παρά τις αντίθετες φωνές, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που πλήττουν το τελευταίο διάστημα την Αυστραλία, προκαλώντας τον θάνατο 12 ατόμων και την καταστροφή πολλών κατοικιών. 


Έντονες ήταν η σκηνές και στο Χονγκ Κονγκ, όπου μαζί με το νέο χρόνο υπήρξαν και διαδηλώσεις, κι ενώ Πεκίνο και Σιγκαπούρη γιόρταζαν ταυτόχρονα την έλευση του 2020. 

Πάντως, κι ενώ η Ευρώπη θέλει λίγες ώρες ακόμη για να μπει επίσημα στο 2020, η Χαβάη θα είναι ένα από τα τελευταία σημεία του πλανήτη που θα εγκαταλείψει τον παλιό τον χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου