Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019

Συνεχίζει να “χάνεται” μεγάλη παραλία στα Μεσάγκαλα Λάρισας-αυτοψία στο σημείο (βίντεο-φωτό).

Όπως σας είχαμε ενημερώσει αποκλειστικά στο trikalaola.gr σε χθεσινό δημοσίευμα, για την καταστροφή παραλίας στη θέση “Καράβια” Μεσαγκάλων ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ, σήμερα πραγματοποιήθηκε αυτοψία φορέων στο σημείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που μας εστάλει στο trikalaola.gr αναφέρουν:

– Οργισμένος ο Ποσειδώνας στην οδό Ποσειδώνος στην συνοικία Καράβια στα Μεσάγγαλα!
Σε συνέχεια της χθεσινής κατάστασης τα κύματα  ξαναχτυπούν και συνεχίζουν να ”τρώνε” την παραλία της συνοικίας Καράβια 2-3 μέτρα περισσότερο από εχθές.
Ο πρόεδρος Κος Γιώργος Γελαδάρης ενημέρωσε τον Δήμαρχο Τεμπών κο Γιώργο Μανώλη ο οποίος έσπευσε  μαζί με τον Αντιδήμαρχο Κο Γιώργο Νικολάου  επί τόπου κ είδαν  τις ζημιές που προκάλεσαν τα κύματα.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ξερίζωσε δέντρα, φοίνικες κ ορισμένα κολονάκια του δημοτικού φωτισμού έχουν επηρεαστεί λόγω του ότι οι καλωδιώσεις είναι υπόγειες κ τα κύματα σκάβουν την παραλία.
Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα έχει άμεση επαφή με τον περιφερειάρχη κ την κτηματική υπηρεσία για την αποκατάσταση των ζημιών καθώς κ την ανακατασκευή της παραλίας.
Θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι, μια μελέτη που είχε γίνει από το Μετσόβιο πολυτεχνείο επί δημαρχίας Νίκου Βαλσαμόπουλου για κυματοθράυστες στην περιοχή κ έμεινε στα αζήτητα, η περιφέρεια, Δήμος, κτηματική, να την επανεξετάσουν έτσι ώστε να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό.
trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου