Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Ενημερωτικό Δελτίο - Επείγουσα Ενημέρωση: O Tραμπ Ενημέρωσε, το Ιράν διέσχισε την Κόκκινη Γραμμή, Πόλεμος Εντός 24 ωρών; -Χαλ Τέρνερ

Μόλις βρήκα αυτήν την αναφορά στην ιστοσελίδα του Hal Turners .Αποτέλεσμα εικόνας για την εικόνα της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ πραγματοποιεί απεργιακές επιθέσεις εναντίον του Ιράν υποστηριζόμενων πολιτοφυλακών στο Ιράκ
Φαίνεται ότι, ενώ όλοι μας αποστασιοποιούμαστε από τις αγωνίες της Ουάσινγκτον, της Βιρτζίνια και του φιάσκο μομφής,για την παρακράτηση όπλων από τους πολίτες,ενώ εκτυλίσσονται σοβαροί προβληματισμοί για έναν πλήρη πολέμo στο Ιράν.

Πολλαπλές πηγές αναφέρουν ότι η βάση στο Τατζί, στο Ιράκ, όπου βρίσκονται τα αμερικανικά στρατεύματα, ήρθε υπό πυρά πυραύλων. Αυτό ακολουθεί τα κτυπήματα των ΗΠΑ εναντίον της Kataeb Hezbollah (KH), ενός ιρανικού πληρεξούσιου, νωρίτερα απόψε.

Οι επιθέσεις των ΗΠΑ στη Χεζμπολάχ στο Ιράκ. Ιράν-Proxies ρίχνουν Πυραύλους στη βάση των ΗΠΑ στο Ιράκ - Πομπέο και Eσπερ πετούν προς Mar-a-lago και συμβουλεύθουν τον Πρόεδρο ότι είναι "Ώρα να χτυπήσει το Ιράν άμεσα "


Το αμερικανικό πολιτικό προσωπικό της πρεσβείας των ΗΠΑ αναγκάζεται να εκκενωθεί από τη Βαγδάτη και οι αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται υπό πυραυλική επίθεση από πληρεξούσιους που υποστηρίζονται από το Ιράν.
Η ιρακινή κυβέρνηση πρόκειται να πραγματοποιήσει επείγουσα συνάντηση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας σχετικά με αυτή την τελευταία εξέλιξη.
- Ο Ammar al-Hakim (Hikma) καταδικάζει την αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ στην πολιτοφυλακή της Χεζμπολάχ.
- Η υποστηριζόμενη από το Ιράν πολιτοφυλακή της Χεζμπολάχ σε μια δήλωση ζητά από τις δυνάμεις ασφαλείας να απελάσουν τις ΗΠΑ από το Ιράκ.
Ο αριθμός των θανάτων από τις αμερικανικές επιδρομές σε 5 βάσεις της ιρακινής πολιτοφυλακής της Χεζμπολάχ στη Συρία και το Άνμπαρ έχει ανέλθει σε 15.
Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι αμερικανικά αεροσκάφη ξεκίνησαν επιδρομές στην έδρα της ιρακινής πολιτοφυλακής της Χεζμπολάχ, με αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό των μαχητών, συμπεριλαμβανομένου του ηγέτη των πολιτοφυλακών Αμπού Αλί Χάζαλι. 
Σύμφωνα με μια αμερικανική στρατιωτική πηγή, τα Αμερικάνικα μαχητικά F-15 στοχεύουν σε 5 βάσεις που ανήκουν στην ιρακινή αστυνομία της Χεζμπολάχ: 3 στο Anbar και 2 στη Συρία.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, περίπου 40 τρομοκράτες της Hezbolla που υποστηρίχθηκαν από το Ιράν δολοφονήθηκαν στις σημερινές αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ στη Συρία.
"Ως απάντηση στις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις του Kata'ib Hizbollah στις ιρακινές βάσεις που φιλοξενούν τις δυνάμεις του CJTFOIR, οι αμερικανικές δυνάμεις διενήργησαν αμυντικά κτυπήματα ακριβείας ενάντια σε 5 εγκαταστάσεις KH στο Ιράκ και τη Συρία, για να υποβαθμίσουν την ικανότητα της KH να διεξάγει μελλοντικές επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων του συνασπισμού".
Ο διοικητής των σιιτικών πολιτοφυλακών Αμπού Μαχντί αλ-Μανάντις απειλεί: «Το αίμα των μαρτύρων και των τραυματιών δεν χύθηκε μάταια .Η απάντηση θα έρθει και θα είναι πολύ δύσκολη για τον αμερικανικό στρατό στο Ιράκ».
Ο στρατιωτικός διοικητής των ταξιαρχιών της Χεζμπολάχ, Αμπού Αχμέντ Αλ-Μπάσρι: Οι δυνάμεις μας είναι έτοιμες να κατεδαφίσουν τις αμερικανικές βάσεις και να συντρίψουν τα σάπια κεφάλια τους ενώ περιμένουμε το πράσινο φως.
Η Special Air Mission SAM967 προσγειώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Palm Beach στη Φλώριδα. Εικάζεται ότι ο Πομπέο και ο Eσπερ έχουν μια απρογραμμάτιστη συνάντηση εθνικής ασφάλειας με τον Πρόεδρο Tραμπ λόγω των εξελίξεων στο Ιράκ.
 Το αεροπλανοφόρο USS Truman μεταφέρθηκε στην περιοχή του Κόλπου.Χερσαίες δυνάμεις μεταφέρονται στην περιοχή.Κλείδωμα και φόρτωση;
Αν οι ΗΠΑ χτυπήσουν το Ιράν, είναι πολύ πιθανό ότι το Ιράν θα αντιδράσει πλήρως. με πυραύλους να πέφτουν πάνω σε αμερικανικές βάσεις εντός 2.000 χιλιομέτρων και άνω και περιλαβάνεται το Ισραήλ.
Τοπικές πηγές υποστηρίζουν ότι υπάρχουν μεγάλες, στρατιωτικές δραστηριότητες στις δυτικές επαρχίες του Ιράν (συμπεριλαμβανομένων των Πολεμικών Αεροπλάνων και των ελικόπτερων).
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ HAL TURNER RADIO SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου