Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Γ. Τράγκας: Τα ΜΜΕ στην Ελλάδα στα χρόνια του μνημονίου κινήθηκαν ως πόρνη με καλπάζουσα σύφιλη!

Ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου ήταν το τελευταίο γεγονός του 2019. Θα μας λείψει εκτός από ένας λαμπρός μουσικοσυνθέτης και ένα λαμπρό πολιτικό μυαλό. Οι συνθέσεις του θα μείνουν στον χρόνο. Θέλω να εκφράσω συλλυπητήρια στους συγγενείς του. Όλα δείχνουν ότι θα πάμε στη Χάγη για να λύσουμε τις διαφορές μας με την Τουρκία!

Η συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη στο «Βήμα της Κυριακής» είναι η σφραγίδα που επιβεβαιώνει όσα έλεγα. Το Διεθνές Δικαστήριο μπορεί να μας φέρει δικαιοσύνη-ικανοποίηση αλλά μπορεί να μας φέρει και πικρία. Πολλοί στο εξωτερικό διαβλέπουν ότι στο τέλος θα βγει ζημιωμένη η Ελλάδα. Να μην δούμε αποφάσεις-τέρατα και να μην τις υπογράψουμε. Η ελληνική κυβέρνηση το παλεύει. Είναι προτιμότερη η διπλωματία από μια πολεμική σύγκρουση. Όντως ο Μητσοτάκης είναι το πρόσωπο της χρονιάς. Είναι συγκρατημένος και λέει προσεκτικά αυτά που πρέπει. Η Τουρκία τα έχει βάλει με όλες της χώρες της περιοχής. Και η Ιταλία δήλωσε τώρα ότι μπορεί να επέμβει.
Στα χρόνια του μνημονίου παρακολουθώ την δράση των συναδέλφων μου, καταλαβαίνω τις ανάγκες τους που ακολουθούν την γραμμή των μέσων όπου δουλεύουν. Ποτέ δεν κατάλαβα όμως το πάθος με το οποίο υποστήριζαν την Γερμανία και το μνημόνιο. Τα έδωσαν όλα για να πείσουν τον δύσμοιρο λαό ότι οι Γερμανοί είναι θεόσταλτοι και πρέπει να τους υπακούμε τυφλά. Έκαναν πλύση εγκεφάλου στους Έλληνες για να τους μαζέψουν από τις πλατείες, στα σπίτια και τους καναπέδες τους!
 Έκαναν ότι μπορούσαν για να περιορίσουν την ελευθερία του λόγου. Δημιούργησαν ένα παθητικό, ηττοπαθές κλίμα και τώρα το πληρώνουμε. Κάθε βράδυ έλεγαν τα κανάλια στους Έλληνες ότι για όλα φταίει ο γείτονας και οι επώνυμοι π.χ ο Λάκης Γαβαλάς. Έλεγαν για αυτούς που είχαν βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό λες και δεν το ξέραμε. Μας έπεισαν τα τουρκοκάναλα ότι μας αγαπάνε οι Γερμανοί και ήρθαν σαν φίλοι μας να μας βοηθήσουν. Ο Ράιχενμπαχ και ο Φούχτελ ήταν «φίλοι» μας…
Έλεγαν πως μας έκανε δήθεν καλό η εποπτεία. Κάθε βράδυ τα ΜΜΕ αναφέρονταν στην εξτρεμιστική δράση της Χρυσής Αυγής για να μαζεύονται όλοι στο συνταγματικό τόξο. Να τα δεχόμαστε όλα για να μην πέσουμε στους φασίστες. Οι δημοσιογράφοι που το…έπαιζαν αντιφασίστες υποστήριζαν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, τις μεγαλύτερες φασιστικές δράσεις εναντίον των Ελλήνων. Τα ΜΜΕ κινήθηκαν ως πόρνη που έχει σπειροχαίτη, καλπάζουσα σύφιλη αλλά ήθελε να μαζέψει τα λεφτά για τον προστάτη της.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου