Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΛΙΒΥΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ.

Η συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης για την ΑΟΖ μεταξύ τους, αποτελεί την κεντρική γεωπολιτική αφορμή-και-πυροκροτητή των επερχομένων, φρικτών και παγκόσμιων γεγονότων. Μέχρι και αυτές ακόμη οι πέτρες γνωρίζουν ότι το διάσημο πλέον μνημόνιο συναντίληψης Τουρκίας-Λιβύης για την οριοθέτηση της ΑΟΖ δεν έχει καμία απολύτως νομοθετική βάση, νομική αξία και διεθνική ισχύ κατά το Διεθνές Δίκαιο και όχι μόνον. Καμία. Μα καμία! Αυτή η δήθεν διεθνική συμφωνία-μνημόνιο έχει αξία όσο και ένα απλό έγχρωμο χαρτί Α4 πεταμένο μέσα σε έναν σκουριασμένο σκουπιδοτενεκέ.

Η κρυμμένη αλήθεια: πέραν από τις πραγματικές διεκδικήσεις της Τουρκίας, η εν λόγω συμφωνία συντάχθηκε με τον ανομολόγητο στόχο και σκοπό να αποτελέσει την αναγκαία διεθνική βάση και την κεντρική γεωστρατηγική αφορμή για να εισέλθει ο κόσμος στην επόμενη φάση του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ. Ενός γενικού πολέμου που ήδη άρχισε στις 15 Μαρτίου του 2011. Στην Συρία. Όσοι έχουν ερευνήσει, μελετήσει, εντρυφήσει και γνωρίζουν σε έκταση τα ενδότερα, τα πάγια όσο και τους κρυφούς στόχους της ΝΤΠ, είναι απολύτως βέβαιοι ότι ο Γ’ ΠΠ είναι σιωνο-Εβραίο-προσχεδιασμένος. Και θα γίνει. Σίγουρα. Κατά 100 %. Ήδη εξελίσσεται.
Δυστυχώς και το επαναλαμβάνω, αλλά αυτή είναι η πικρή και ανησυχητική αλήθεια: πολλοί ερευνητές, αναλυτές και ειδικοί επί των διεθνών σχέσεων χάνουν κυριολεκτικά την ώρα τους, την ακαδημαϊκή τους αξιοπιστία όσο και την φαιά τους ουσία, με να προσπαθούν οι ίδιοι να μελετήσουν, αναλύσουν, ταξινομήσουν, ερμηνεύσουν και να προβλέψουν τα επερχόμενα διεθνικά γεγονότα εξωτερικά, μονομερώς, μονοδιάστατα, επιφανειακά και μόνον ως προς την θεματική τους περιφέρεια. Είναι όντως κρίμα.
Διότι, οι εν λόγω ερευνητές, κλπ, δεν έδωσαν σημασία, δεν μελέτησαν ούτε καν γνωρίζουν ή έχουν γνώση για το τι πράγματι γίνεται, σχεδιάζεται, αποφασίζεται και ετοιμάζεται «υποκάτω της γης». Δηλαδή, το τι λαμβάνει χώρα μέσα στις τεκτονικές στοές και στις μυστικές εταιρείες. Παρά έχουν πράγματι άριστη γνώση και μόνον ή για όλα αυτά που συμβαίνουν «επί της γης». Και εδώ ακριβώς είναι που μπερδεύονται. Εδώ χάνονται.
Λοιπόν: Είναι σκέτη ανοησία το να προσπαθεί κάποιος να προβλέψει κάποιο γεγονός ή ορισμένες γενικότερες καταστάσεις, τις οποίες, εντούτοις, οι διεθνείς σιωνιστές, με τα απανταχού και επίχρυσα πιόνια τους, το έχουν ήδη και με κάθε λεπτομέρεια προετοιμάσει και ήδη υλοποιούν. Τι κρίμα να ξέρουν κάποιοι τα πάντα γύρω από το «πεδίο μηδέν»..
Ναι. Είναι καθαρή ανοησία και ανεπαίσθητος ακαδημαϊκός αυτό-χλευασμός όλα αυτά που προσπαθούν να κάνουν οι δήθεν μεγάλοι καθηγητάδες, κλπ, όταν η απλή και μόνη αλήθεια είναι πως: ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι καταλεπτώς προσχεδιασμένος και προγραμματισμένος, εδώ και πολλές δεκαετίες, μέσα στις παγανιστικές στοές όσο και στα σκοτεινά και υπερπολυτελή λαγούμια του διεθνούς σιωνισμού. Δηλαδή, του Γ’ ΠΠ: που εξελίσσεται με την δουλική επιβοήθεια όσο επίσης και την υποτακτική συνδρομή των ανά την οικουμένη υποζυγίων της οικογένειας των κοσμοκρατόρων Ρόθστσιλντ.
Αλλά. Κανένα πρόβλημα. Κανένα. Με αυτά που γράφω δεν επιθυμώ να αντιπαρατεθώ με κανέναν. Δεν υπάρχει λόγος. Ούτε βεβαίως γράφω για να το παίξω έξυπνος, μοναδικός ή ο ειδήμων. Όχι, δεν είμαι φωστήρας. Ούτε κουβέντα. Καν. Απλά θεωρώ ως υποχρέωσή μου το να καταθέσω δημοσίως και την δική μου άποψη, γνώμη, πρόβλεψη και θέση. Σε όλους όσους αναρωτιούνται ή/και μπερδεύονται ίσως, τους λέω: ο επερχόμενος επίγειος αρμαγεδδών δεν θα παραμείνει κρυφός. Ούτε αθέατος. Το αντίθετο. Συνεπώς, συστήνω σε όλους μας να κάνουμε λίγη υπομονή. Και όλοι μας, εν τέλει, θα έχουμε την δική τους προσωπική απάντηση από αυτήν καθεαυτή την ίδια την ιστορία που έρχεται και θα καταγραφεί. Και τότε: όλοι θα καταλάβουν και θα πεισθούν. Έστω και αναδρομικά. Υπομονή λοιπόν.
Προχωρώ. Πλέον, η επόμενη φάση του επίγειου αρμαγεδδώνα κτυπάει δυνατά την πόρτα της Ελλάδας. Νησιά όπως είναι, λόγου χάρη, το Καστελόριζο και η Γαύδος βρίσκονται εξ ορισμού στο μάτι του προπολεμικού κυκλώνα. Το σιωνο-προσχεδιασμένο τσουνάμι της ΝΤΠ βρίσκεται πια μέσα στην αυλή μας. Μετά την Συρία, ήρθε πλέον και η δική μας σειρά. Η σειρά της μνημονικής Ελλάδας. Φαίνεται ότι το δεύτερο μισό του Γενάρη θα μας φέρει άκρως δυσάρεστες εικόνες, καταστάσεις, γεγονότα και εκπλήξεις.
Βλέπετε η Τουρκία κινείται πλέον οριακά σε κάθε επίπεδο, γεωγραφική ενότητα και τομέα. Μάλιστα, για να βάλει σε επίχρυσο ψευτο-περιτύλιγμα τις αμετάκλητες πολεμικές της διαθέσεις, συμφωνίες και σχέδια όσο και τις παράνομες διεκδικήσεις της, έσπευσε πάραυτα στα Ηνωμένα Έθνη για να νομιμοποιήσει τα εθνικά της συμφέροντα. Διεκδικήσεις παράνομες, αστήριχτες όσο και άκρως γελοίες ή αστείες, που εξαϋλώνουν ή εξαφανίζουν στην κυριολεξία την Ελλάδα από τον παγκόσμιο χάρτη. Και ειδικώς δε κάποια νησιά, όπως είναι λχ η Κρήτη. Κοκ. Ναι: Πλέον, σύμφωνα με τον σουλτάνο Ερντογάν, τα νησιά μας δεν έχουν πλέον ούτε καν υφαλοκρηπίδα. Διεγράφησαν μονοκονδυλιά και πλήρως από τους γεωγραφικούς χάρτες.
Στην ίδια μογγολική λογική στοιχίζεται και ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας. Που ο ίδιος τόνισε, δημοσίως, πως η Άγκυρα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να προχωρήσει σε θαλάσσιες έρευνες στην περιοχή που οριοθετεί η συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης «χωρίς την δική της έγκριση». Ειδικότερα ο υπουργός κ. Φατίχ Ντονμέζ, μιλώντας στην Daily Sabah τόνισε κατά λέξη: «Η συμφωνία με τη Λιβύη υπεγράφη με την κυβέρνηση της χώρας, η οποία έχει αναγνωριστεί από όλο τον κόσμο. Η συμφωνία υπακούει στους διεθνείς δίκαιο της θάλασσας. Δεν έχει καμία σχέση με το ΝΑΤΟ. Δεν υπάρχει κανένα σημείο στο οποίο μπορεί να αντιτεθεί η Ελλάδα». Ο εν λόγω Τούρκος υπουργός ή είναι όντως μεθυσμένος ή ξέρει πάρα πολύ καλά το τι λέει και κάνει: Προετοιμάζει τις διεκδικήσεις της Τουρκίας όσο και την επόμενη φάση του Γ’ ΠΠ. Και σας το υπογράφω: Ο εν λόγω Αγαρηνός υπουργός δεν είναι μεθυσμένος!
Πάω λίγο πιο πέρα επί του ιδίου θέματος. Μετά τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, που στις 26 Νοεμβρίου από την Ιταλία είπε ότι «η συμπεριφορά της Τουρκίας αυξάνει την πιθανότητα ατυχήματος στο Αιγαίο», ήρθε και η σειρά του υπουργού εξωτερικών κ. Δένδια να τονίσει ότι «είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο. Δεν είμαστε μόνοι μας». Σας υπενθυμίζω εδώ πως την περιβόητη λέξη «ατύχημα» ή «συμβάν τύπου Ιμίων» (Κ. Σημίτης) την έχουν αναφέρει: όλοι οι σημαντικοί ηγέτες της γης, ο πρώην πρωθυπουργός και όλοι οι τότε βασικοί υπουργοί της χώρας, όλα τα ινστιτούτα μελέτης και ανάλυσης παγκοσμίως, όλες οι γνωστές δεξαμενές σκέψεις ανά την οικουμένη, όλα τα διεθνή και τα τοπικά ΜΜΕ, όλοι οι γνωστοί και διάσημοι αναλυτές-μελετητές ανά την υφήλιο, κλπ.
Ωστόσο, ένα και μόνον ένα πράγμα ή γεγονός δεν έχει λάβει χώρα μέχρι και σήμερα: Το ατύχημα. Καθεαυτό. Δηλαδή, το μέγα συμβάν. «Τύπου Ιμίων;»: Ή αυτό, δηλαδή, για το οποίο μας προϊδέασε ρητώς -εκτός πολλών άλλων- και ο κ. Σημίτης πριν από περίπου ένα χρόνο. Επίσης, πριν λίγες εβδομάδες, ο ίδιος και πρώην πρωθυπουργός των Ιμίων σε νεώτερη του συνέντευξη μίλησε, δημοσίως και επιπροσθέτως, και για «σύντομο πόλεμο» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Τώρα. Εν αναμονή των γενικότερων εξελίξεων, ο Τούρκος πρόεδρος συνεχίζει συστηματικά να χρησιμοποιεί έτι περαιτέρω το μεταναστευτικό σαν βασικό μοχλό πίεσης προς την Ελλάδα και την Ευρώπη. Οι μετανάστες γίνονται πλέον η εμπροσθοφυλακή του Τουρκικού στρατού. Τα γεγονότα με το «ρέμπελο» αποδεικνύουν ότι πρόκειται για μια καθαρή τουρκική στρατηγική επιλογή και όχι κάποια τυχαία συγκυριακή εξέλιξη. «Η Ελλάδα θα αισθανθεί περισσότερο από όλες τις χώρες της Ευρώπης τις αρνητικές επιπτώσεις από ένα νέο κύμα μετανάστευσης αυτή τη φορά από το Ιντλίμπ», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη.
Συνεχίζω. Πέραν όλων αυτών, οι εξελίξεις κατά τις τελευταίες εβδομάδες είναι σε ρυθμούς διεθνικού τυφώνα. Για παράδειγμα, η Άγκυρα επικαλείται τη Χάγη για τα θαλάσσια σύνορα, ενώ Ελλάδα, Γαλλία και Αίγυπτος ετοιμάζουν διεθνικό πολιτικό «μπλόκο» στον Ερντογάν. Από την άλλη πλευρά, η γενικότερη πολεμική κλιμάκωση προσαυξάνεται με τα σχέδια του Τούρκου Προέδρου για δημιουργία ναυτικών βάσεων σε Λιβύη, Αμμόχωστο και Αλεξανδρέττα.
Εν μέσω δε αυτών των εξελίξεων, ο κ. Μητσοτάκης έστειλε ένα ακόμη πολιτικό μήνυμα από την Κάσο: «Θα υπερασπιστούμε την εθνική μας ακεραιότητα με κάθε μέσο», ενώ έμμεσα από την άλλη, αλλά σαφέστατα, ο ίδιος μιλά για Χάγη και για συνεκμετάλλευση, τονίζοντας κατά λέξη ότι «σε ένα θερμό επεισόδιο θα χάσει και η Τουρκία και η Ελλάδα». Για να εξαπολύσει εισέτι ή ακολούθως μια νέα ακόμη επίθεση ο Ερντογάν προς την Ελλάδα: «Τι δουλειά έχετε στη Λιβύη;». Για να προσθέσει ευθύς αμέσως ο Σουλτάνος: «Θα στείλω στρατό στη Τρίπολη».
Με τον Χαφτάρ να τάσσεται, στη συνέχεια, υπέρ της Ελλάδας, τονίζοντας ότι: «Η συμφωνία Ερντογάν-Τρίπολης εξαφανίζει από το χάρτη Κρήτη και Κύπρο, κλπ». Στον διεθνικό χορό, προσέτι, προστίθεται και μια άλλη ακόμη επερχόμενη διεθνική εξέλιξη: Η Ελλάδα θα ανακηρύξει ΑΟΖ με Αίγυπτο και Ιταλία. Ή, όπως ήδη γράφτηκε: «Πέφτουν υπογραφές τις επόμενες ημέρες. Η Τουρκία βρίσκεται στο καναβάτσο». Με τη Ρώμη να δηλώνει αυστηρά, μετέπειτα και επισήμως, προς Άγκυρα: «Δεν θα αποδεχθούμε στρατιωτική κλιμάκωση στη Λιβύη». Εισέτι, τα διεθνή ΜΜΕ γράφουν και προειδοποιούν, για πολλοστή φορά, με την γνωστή δημοσιογραφική και παγκόσμια καραμέλα των ρυθμιστών και υποβολέων Ρόθστσιλντ: «Έρχεται σύγκρουση στη Μεσόγειο λόγω Τουρκίας». Κοκ.
Πλέον, σε πνευματικό επίπεδο, όλα τα προφητευμένα «σημεία των καιρών» έχουν ήδη βγει ή εμφανισθεί. Ήδη έχω καταγράψει και δημοσιεύσει πάνω από 140 τέτοια προρρηθέντα σημεία των καιρών. Ή, με μια φράση: Όλα τα σημεία τα οποία έχουν προφητεύσει ανά τους αιώνες οι άγιοι της Εκκλησίας μας έχουν ήδη φανερωθεί. Έχουν εμφανισθεί. Χώρια δε επίσης που, πριν λίγες μέρες, τόσο χαρισματικός ασκητής όσο επίσης και μια εκ των δύο γνωστών γεροντισσών (αλλά ομοίως και πολλοί ακόμη γέροντες από το Άγιον Όρος, κλπ) μας είπαν ή τόνισαν πολύ κομψά: «από τα μέσα του Γενάρη να τριπλασιάσετε την προσευχή σας!». Εισέτι δε, το ότι όλα είναι πλέον πολύ κοντά, το μάθαμε, το ακούσαμε ή το επιβεβαιώσαμε επιπλέον και σε κοσμικό επίπεδο. Όπως μας είπε πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης: «Δεν είμαστε πλέον στο κόκκινο. Είμαστε σε κανονικό πόλεμο!».
Κλείνοντας, θέλω να σας υπενθυμίσω και τα ακόλουθα: Κατά τις γραφές και τις προρρήσεις των αγίων, ο αναμενόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα έχει τρία κεντρικά πολεμικά θέρετρα ή γεωγραφικές περιοχές: Ευφράτης ποταμός (διέρχεται από Τουρκία, Συρία και Ιράκ), Ιερουσαλήμ και Κωνσταντινούπολη. Επιπροσθέτως, και πάλι κατά τους αγίους μας, αυτών των ασύλληπτων και παγκόσμιων γεγονότων, εκτός του αναμενόμενου μέγα συμβάντος στο Αιγαίο, θα προηγηθούν τόσο ο βραχύχρονος Ελληνο-Τουρκικός πόλεμος των 3 ημερών όσο, ομοίως, και ο Ρωσο-Τουρκικός πόλεμος των 1-2 εβδομάδων. Ελλάδα ετοιμάσου! Ναί: Ετοιμάσου!..
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ
Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας.
triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου