Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019

"Above Majestic" - Πλήρης ταινία: Επιπτώσεις ενός μυστικού διαστημικού προγράμματος - καταστολής τεχνολογιών, θεραπειών για καρκίνο & πολλά άλλα!

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2001, ο Υπουργός Άμυνας, Ντόναλντ Ράμσφελντ, ανακοίνωσε ότι τα 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια δεν μπορούσαν να ληφθούν υπόψη στο πλαίσιο των δαπανών του Υπουργείου Άμυνας. Την επόμενη μέρα το γραφείο του αναλυτή του προϋπολογισμού του Πενταγώνου καταστράφηκε στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου.

Το μυστήριο παραμένει: Πού είναι τα τρισεκατομμύρια που λείπουν; Το #AboveMajestic είναι μια συγκλονιστική και προκλητική ματιά σε αυτό που θα χρειαζόταν για να κρύψει ένα μυστικό διαστημικό πρόγραμμα πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων (μια παράνομη ομάδα ελίτ στρατιωτικών και εταιρικών φιγούρων που χρεώνονται με εξωγήινη τεχνολογία αντίστροφης μηχανικής γνωστή και ως # Majestic12) από το κοινό και τις συνέπειες που θα είχε για την ανθρωπότητα. 
Οι θεατές θα κατευθυνθούν - και θα ασχοληθούν βαθιά - με τις ρίζες, τις τεχνολογίες, την ιστορία, τις κατακτήσεις, τις συνωμοσίες, τις μαρτυρίες και την έρευνα που ξεπερνούν και το Above Majestic.
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου