Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα… (vid.).


Στο κατώφλι κάθε νέου χρόνου, οι περισσότεροι άνθρωποι ευχόμαστε και ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο Υπάρχουν βέβαια, και αυτοί που αναμένουν τα χειρότερα, βασιζόμενοι σε ζοφερές προφητείες -του Νοστράδαμου, του Παϊσίου ή της τυφλής μάντισσας Βάνγκα…
Σχολιάζει ο Π.Δ.
Εντούτοις, αν βάζαμε τον κοινό νου το άμεσο μέλλον θα μπορούσε να προδιαγραφεί με αρκετή βεβαιότητα. Και, δυστυχώς, για τον ελληνισμό αυτό δεν διαφαίνεται καθόλου ρόδινο.
Κανείς, ούτε ένας, συστατικός παράγων του εθνικού μας βίου δεν δείχνει να βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης, αντιθέτως τα πάντα επιδεινώνονται:

Η δημογραφική συρρίκνωση συνεχίζεται με ραγδαίους ρυθμούς. Οι θάνατοι θα ξεπεράσουν και το 2018 τις γεννήσεις και μάλιστα με αυξημένο ποσοστό.
Οι πλέον παραγωγικές οικονομικά και βιολογικά ηλικίες, 18-45 ετών θα συνεχίσουν να μας αποχαιρετούν, αναζητώντας καλύτερη τύχη στο εξωτερικό.
Οι λεγόμενες υγιείς παραγωγικές δυνάμεις θα συνεχίσουν να υφίστανται την άδικη και εξαντλητική φοροαφαίμαξη, οδηγώντας σε συρρίκνωση την επιχειρηματική δραστηριότητα και σε περαιτέρω κατάρρευση τον βασικό άξονα της οικονομίας και της κοινωνίας μας που είναι η μεσαία τάξη.
Τα μεταναστευτικά ρεύματα, κυρίως από μουσουλμανικές χώρες, θα συνεχίζουν να κατακλύζουν την Ελλάδα, ζητώντας ένα καλύτερο αύριο.
Το κράτος θα συνεχίσει να καταπιέζει τους πολίτες, και να τρέφει τους υπαλλήλους του, σε βάρος της κοινωνίας και της οικονομίας.
Τα Πανεπιστήμια θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο έλεος των τραμπούκων της άκρας αριστεράς, οι συλλογικότητες θα δημιουργούν νέα Εξαρχιστάν, οι παράνομοι θα κάνουν πάρτι με τον νόμο-Παρασκευόπουλου.
Η σχολική εκπαίδευση θα συνεχίσει να αφελληνίζεται, από τα βιβλία θα αφαιρείται ότι ενισχύει την εθνική συνείδηση και τους ηθικούς κανόνες του βίου.
Η Τουρκία θα συνεχίζει να πιέζει ασφυκτικά την Ελλάδα για να αλλάζει το στάτους του Αιγαίου και να εμπεδώσει την συγκυριαρχία στην Θράκη.
Οι πιέσεις των ΗΠΑ στην Αθήνα για επίλυση του Σκοπιανού, θα οδηγήσουν σε βέβαιες εθνικές υποχωρήσεις.
Τα ίδια και χειρότερα μπορεί να δούμε και στο Κυπριακό, ιδιαιτέρως αν επανεκλεγεί ο τωρινός πρόεδρος.
Και οι μάζες θα συνεχίσουν να χαζεύουν κάθε τηλεοπτικό υποπροϊόν, ενώ θα νοιώθουν απέραντη απαξίωση για το πολιτικό προσωπικό…
Έτσι, του χρόνου τέτοιες μέρες, θα αναρωτιόμαστε και πάλι τι έφταιξε και πήγαν όλα στραβά, ποιος μας εμποδίζει και δεν αλλάζουν επιτέλους τα πράγματα. Αν και η απάντηση είναι πολύ απλή, αρκεί να κοιταχτούμε στον καθρέπτη.
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου