Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Επίθεση εξωγήινων στην Τουρκία… καβάλα σε ICBM RS-12M Topol (vid.)

Τούρκοι ειδικοί ανέφεραν πως τα μυστηριώδη φώτα που εμφανίστηκαν στον τουρκικό ουρανό στις 25 Δεκεμβρίου μπορεί να προέρχονται από ρωσική πυραυλική, βαλλιστική δοκιμή. Τη νύχτα των Χριστουγέννων μυστηριώδη φώτα εμφανίστηκαν στον τουρκικό ουρανό με αποτέλεσμα οι θεωρίες περί εξωγήινων να γεμίσουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Ωστόσο στις 27 Δεκεμβρίου το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως πραγματοποιήθηκε πυραυλική δοκιμή. Ο Τούρκος αναλυτής Χακάν Κιλίτς ανέφερε πως ένας τέτοιος πύραυλος θα μπορούσε να είναι ορατός σε ευρεία γεωγραφική περιοχή λόγω του βεληνεκούς του (13.000 χλμ.).
Οι ρωσικές στρατηγικές δυνάμεις δοκίμασαν διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους RS-12M Topol οι οποίοι εκτοξεύτηκαν από το πεδίο δοκιμών Καπουστίν Γιαρ στην περιοχή Αστραχάν. «Κατά τη δοκιμή εξετάστηκαν παράμετροι που θα βοηθήσουν στην αντιμετώπιση αντιβαλλιστικών συστημάτων», ανέφερε το ρωσικό υπουργείο.

Η εκτόξευση του πυραύλου Topol κινηματογραφήθηκε και στη Ρωσία, οπότε θα απογοητεύσουν τους όψιμους φίλους τους, τους Τούρκους, που έχουν μια ιδιαίτερη ροπή στη συνωμοσιολογία και λοιπές φαιδρότητες. Εκεί όμως, στη Ρωσία, οι φήμες περί εξωγήινων έπαψαν μετά την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας για τη δοκιμή.

defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου