Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Ουκρανός στρατηγός: Η γέφυρα της Κριμαίας είναι ευάλωτη σε αεροσκάφη και πυραύλους!

Η "Glavred" δημοσιεύει μια συνέντευξη με τον πρώην αναπληρωτή αρχηγό του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, τον υποστράτηγο Igor Romanenko.Ουκρανός στρατηγός: Η γέφυρα της Κριμαίας είναι ευάλωτη σε αεροσκάφη και πυραύλους

Ο υποψήφιος των στρατιωτικών επιστημών, ο οποίος είναι επίσης γιατρός των τεχνικών επιστημών, σχολίασε την κατασκευή της  γέφυρας που συνδέει την ηπειρωτική χώρα με τη χερσόνησο της Κριμαίας. Η συζήτηση αφορούσε τους "κινδύνους" για τη γέφυρα της Κριμαίας.
Ένας από αυτούς τους κινδύνους, ο ουκρανός στρατηγός  τους κατονόμασε...πυραύλους.

 Από τη δήλωση του Romanenko:
Η γέφυρα είναι μια στρατηγική αρτηρία που μπορεί να προσφέρει την κατάλληλη ομαδοποίηση του εχθρού από την Κριμαία, καθώς και να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της Κριμαίας.
Παρόλο που από στρατιωτική άποψη, είναι αρκετά ευάλωτη σε πύραυλους αεροπορίας, χερσαίων και θαλάσσιων μέσων.
Και ποια είναι η συνήθης μη στρατιωτική υποδομή που δεν είναι εξ ορισμού ευάλωτη σε πυραύλους και αεροσκάφη; Και ποιο επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης δίνει ο ίδιος ο στρατηγός αφού σκεφτόταν την ίδια την πιθανότητα ενός πλήγματος με πυραύλους  στη γέφυρα; Η ίδια η Ουκρανία θα γίνει ευάλωτη σε τέτοια βλήματα μετά από μια τέτοια απόπειρα.
Για παραπομπή: Ο Ρομανένκο αποφοίτησε από την Ανώτερη Αεροναυπηγική Σχολή Πυραύλων του Μινσκ στην ειδικότητα του ραδιοεξοπλισμού (με τιμητικές διακρίσεις). Η Ακαδημία Αμυντικής Στρατιωτικής Διοίκησης τον παρασημοφόρησε με τον G.K. Zhukova (1981) (με τιμή). Ακαδημία των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (1996); Κίεβο Εθνικό Πανεπιστήμιο Taras Σεφτσένκο το 2006 με πτυχίο στη χρηματοδότηση.
Τώρα, αυτός ο πολύ μορφωμένος στρατηγός φαίνεται να σκέφτεται τη δυνατότητα να εκτοξεύσει βλήματα πυραύλων στη γέφυρα, η οποία θα γίνει η κύρια αρτηρία μεταφοράς για την χερσόνησο της Κριμαίας.
https://topwar.ru/133100-ukrainskiy-general-krymskiy-most-uyazvim-pered-aviaciey-i-raketami.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου