Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Πρεσβευτής της Κίνας: Το πρόβλημα της Βόρειας Κορέας δεν έχει στρατιωτική λύση.

Το πρόβλημα της Βόρειας Κορέας δεν μπορεί να επιλυθεί με στρατιωτικά μέσα, κάτι που θα επιδεινώσει την κατάσταση, αναφέρει η RIA Novosti, τη δήλωση του Πρέσβη της ΛΔΚ στη Μόσχα, Li Huey.

Η Κίνα και η Ρωσία πιστεύουν ομόφωνα ότι το πρόβλημα δεν έχει στρατιωτική λύση που θα επιδεινώσει το πρόβλημα και θα οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες. Όχι μόνο στο παρελθόν, αλλά και στο μέλλον, η επίλυση του προβλήματος με στρατιωτικά μέσα δεν πρέπει να γίνει επιλογή οποιασδήποτε χώρας,είπε ο Κινέζος πρεσβευτής.
Η ρίζα του προβλήματος της κορεατικής χερσονήσου είναι η έλλειψη αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κάθε ένα από τα μέρη πρέπει να προωθήσει την ανάπτυξη της αμοιβαίας εμπιστοσύνης,
Ο διπλωμάτης τόνισε ότι για την επίλυση του προβλήματος της κορεατικής χερσονήσου απαιτείται "ταυτόχρονη θεραπεία τόσο των αιτιών όσο και των συμπτωμάτων της νόσου".
Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Νότια Κορέα θα πρέπει να επιδείξουν ειλικρινή επιθυμία να αρχίσουν διάλογο. Μόνο η κίνηση προς την κατεύθυνση του άλλου μπορεί να λύσει το πυρηνικό πρόβλημα της Κορεατικής χερσονήσου,
πρόσθεσε.
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου