Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Ο… άφαντος Αρτέμης Σώρρας ξαναχτυπά με νέο μήνυμα (HXHTIKO)./Απίστευτη μαρτυρία: Ο Αρτέμης Σώρρας κυκλοφορεί στην Αθήνα ως «καλόγερος» [εικόνα].


Ο… άφαντος Αρτέμης Σώρρας ξαναχτυπά με νέο μήνυμα (HXHTIKO)
Ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας έκανε την επανεμφάνισή του με νέο ηχητικό μήνυμα, που αναρτήθηκε στο κανάλι του στο You Tube.

Στο στόχαστρο του αυτοαποκαλούμενου «σωτήρα της Ελλάδας» αυτή την φορά μπήκε η δικηγόρος της οργάνωσης, καθώς και άλλοι πρώην συνεργάτες του, στους οποίους απευθύνεται με βαρείς χαρακτηρισμούς. «Πόσο καταραμένα προδοτόσκυλα είστε ρε ζώα;», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αρτέμης Σώρρας. Αφορμή για το νέο ξέσπασμά στάθηκε το καυστικό κείμενο της νομικής συμβούλου Νάνσυς Γεωργουσοπούλου στο οποίο αναφέρει ότι τους τελευταίους μήνες τους διοικεί μια φωνή.
seleo.gr

Απίστευτη μαρτυρία: Ο Αρτέμης Σώρρας κυκλοφορεί στην Αθήνα ως «καλόγερος» [εικόνα].

Μια απίστευτη καταγγελία από πρώην μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτέμη Σώρρα έρχεται να δώσει άλλη τροπή στο θρίλερ της 9μηνης εξαφάνισης του φυγόδικου «δισεκατομυριούχου».
Απίστευτη μαρτυρία: Ο Αρτέμης Σώρρας κυκλοφορεί στην Αθήνα ως «καλόγερος» [εικόνα]
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν πρώην συνεργάτες του στην εφημερίδα Κόσμος της Πάτρας, ο Αρτέμης Σώρρας έχει μεταμφιεστεί σε καλόγερο, έχει αφήσει γενειάδα για να μην αναγνωρίζεται και κυκλοφορεί από την Πάτρα μέχρι τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας!
Πρώην μέλος της Οργάνωσης, τον είδε, τον αναγνώρισε γιατί είναι και αυτός Πατρινός και τον ξέρει πολλά χρόνια. Τον συνάντησε στην οδό Πατησίων και ο Σώρρας… έκανε πως δεν τον ήξερε!
Σύμφωνα με περιγραφές των ιδίων, ο καταζητούμενος επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις», έχει πιο μεγάλο μούσι από πριν, φορά καλυμμαύκι και φροντίζει να «χάνεται» μέσα στο πλήθος, ώστε να περνά απαρατήρητος.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου