Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Η εκπαίδευση του μυαλού σου στην παθητική αποδοχή στη λογοκρισία!

Ο έξυπνος τρόπος για να παραμείνουν οι άνθρωποι παθητικοί και υπάκουοι είναι το συστημα του πολιτως ορθου και προπαγανδας να περιορίσει αυστηρά το φάσμα των αποδεκτών απόψεων, αλλά ταυτοχρονα να επιτρέψει την πολύ εντονη και ζωντανή συζήτηση εντός αυτού του φάσματος!!!

Ταυτοχρονα να ενθαρρύνει τις πιο κρίσιμες και αντιφρονούντες απόψεις στην συμμετοχη. Αυτό δίνει στους ανθρώπους την αίσθηση ότι υπάρχει ελεύθερη σκέψη, ενώ όλη την ώρα οι προϋποθέσεις του συστήματος ενισχύονται από τα όρια που τίθενται στο εύρος της συζήτησης.
Αυτό το νέο σύστημα έγκρισης, υποβολής, δήλωσης θα χρησιμοποιηθεί σαν μεσω εκπαιδευσης του Νου σου στην αποδοχη για την λογοκρισία.
Δεν με πιστεύεις; κάτσε μία μέρα χαλαρά και δες τις ειδήσεις στην τηλεόραση και γενικά τις συζητήσεις και τα debate… Προσπάθησε να αφαιρέσεις από μέσα σου την οποιαδήποτε δική σου άποψη και Γίνε απλά παρατηρητής των ορίων πώς θα εξελιχθεί η συζήτηση!
Φρόντισε να σημαδέψεις αυτόν που στη συζήτηση μέσα έχει βαλθεί να εκτελέσει το έργο των ορίων, συνήθως είναι ο δημοσιογράφος η αυτός που φιλοξενεί τη συζήτηση!
Ότι βλέπεις και δεν βλέπεις εκεί στο χαζοκούτι είναι ένα καλοστημένο θεατρικό παραλήρημα, το θέμα είναι ότι πίσω από τις υποτιθέμενες ελεύθερες συζητήσεις εσύ δεν μπορείς να κατανοήσεις ότι ο συντονιστής Βασικά σε εκπαιδεύει σε έναν συγκεκριμένο τρόπο σκέψης!
Το 95% σήμερα παρακολουθεί και ενημερώνεται από την τηλεόραση, από τις ειδήσεις, από τα reality, από τις διαφημίσεις…. Παρατήρησε Λοιπόν σε όλα αυτά μέχρι που χαράσσονται τα όρια και μέχρι που σε οδηγούν να βάλεις την αποδοχή σου!
Αν έχεις παρατηρήσει πχ τον τελευταίο χρόνο τα όρια περί τρίτου φύλου να έχουν αυξηθεί σαν αποδοχή… Μέσα από εικόνες, διαφημίσεις, σενάρια σε σήριαλ κοκ.. Τότε αρχίζεις να κατανοεις Τι είναι αυτό που θέλουμε να σου δείξουμε!
Νομίζεις ότι πολλοί εκεί έξω μπορούν να αμυνθούν σε αυτή την ύπουλη επίθεση του μυαλού;
Όχι δεν μπορούν γιατι δεν υπάρχει το υπόβαθρο εκπαίδευσης να κατανοήσουν ότι την ίδια στιγμή που νιώθουν ελεύθεροι την επιλογή τους να παρακολουθήσουν κάτι δέχονται και την εκπαίδευση ύπνωση που βολεύει το σύστημα σκλαβιάς του πλανήτη φυλακή!
Τώρα άμα πάμε στο ίντερνετ και εσύ ακόμα πιστεύεις ότι είναι δική σου επιλογή Τι θα διαβάσεις και τι όχι, από ποιον θα ενημερωθείς Και ποιον όχι… Τότε δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι ο καθένας από μας βλέπει αυτό που εκπαίδευσε την τεχνητή νοημοσύνη να του δίνει με βάση παλι τα ορια που δημιούργησε η ίδια μεσα απο τις πληροφορίες που εμείς μοιράσαμε!
Καντε ενα πείραμα με 10 φίλους ταυτόχρονα οπου συνδεδεμένοι στο Skype όλοι ξεκινήστε να ελέγχεται την ροή στον τοίχο σας στο Facebook, εννοείται οτι και οι δέκα θα εχετε επιλέξει να κανετε εγγραφη στις ίδιες ομάδες η σελίδες να σας ενημερώνουν…. Θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα της δήθεν Ελευθερίας σας στην πληροφορία!

Stranger…
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου