Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Η αντζέντα 21 προέβλεπε τις πυρκαγιές στην Καλιφόρνια;

Οι πυρκαγιές της Καλιφόρνια δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ατύχημα και πολλοί δημοσιογράφοι  βλέπουν αυτές τις τραγωδίες για αυτό που είναι, ένα σκηνοθετημένο γεγονός με την ατζέντα (Agenda 21).
Η Αλήθεια όπως αναφέρθηκε στο AGENDA 21 RADIO.

 "Μια ενδιαφέρουσα προοπτική για το σχέδιο Agenda 21 διερευνάται από τη φωτιά στη Santa Rosa.
    Η 
Πυρκαγιά στο Fountaingrove, στη Σάντα Ρόζα βρίσκεται στο επίκεντρο της συζήτησης για την ανοικοδόμηση.

   ... Το παραπάνω άρθρο είναι η προκαταβολή των πληροφοριών που διανέμονται στο ευρύ κοινό για να προετοιμαστούν για τη μαζική ανακατανομή του πληθυσμού.
Μία από τις ανησυχίες που βλέπουμε είναι η πλήρης παύση του τύπου σε σχέση με τα γεγονότα. Βλέπουμε ακόμα τις αναφορές ότι υπάρχουν μόνο 42 νεκρά άτομα όταν έχουν καταχωρηθεί μέχρι και 400 άτομα ενώ ακόμα υπάρχουν αγνοούμενοι.
 Στο επόμενο βίντεο, η Deborah Tavares αναφέρει ότι η Ατζέντα 21 πρόβλεψε το γεγονός των πυρκαγιών στην Καλιφόρνια  3 χρόνια πριν από την εκδήλωση.
Η ιστοσελίδα της Tavares δεν έχει ενημερωθεί για περισσότερο από 2 χρόνια! 
Υπήρξε κανονικός επισκέπτης στην εκπομπή μου και είχαμε μια πολύ καλή επαγγελματική σχέση. Υπολόγισε, ότι σκέφτηκα, ότι ήταν η καταναγκαστική ερευνήτρια που είχε μεγάλη ακεραιότητα. Είχε αναγκαστεί από το ρόλο της, σαν δημοσιογράφος έρευνας;
  Το 2015, η Tavares προέβλεψε περισσότερα γεγγονότα της Agenda 21.


Οι Tavares και Jeff Rense, λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα το 2015, προέβλεπαν τις πυρκαγιές στις επαρχίες Sonoma και Mendocino και δήλωσαν ότι θα χρησιμοποιηθούν τα κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα (DEW). Αυτός είναι και ο ραδιοφωνικός σταθμός της Agenda 21,του Paul Preston, που ολοκληρώθηκε επίσης όταν εμφανίστηκε στο The Common Sense Show τον Νοέμβριο του 2017.
Υπάρχουν εταιρείες που κερδίζουν μεγάλα χρήματα από τις πυρκαγιές τόσο στη Βόρεια όσο και στη Νότια Καλιφόρνια. Ωστόσο, αυτό είναι επίδεσμος παραθύρων. Το πραγματικό κίνητρο είναι να απαλλαγούμε από τις αγροτικές περιοχές των ανθρώπων. Αυτή είναι η επανάκτηση της Αμερικής. Η εφαρμογή της Agenda 21 είναι σε πλήρη ισχύ και οι παγκοσμιοποιητές χρησιμοποιούν κάθε απαραίτητο μέσο. Και μπορείτε να υπολογίζετε σε ένα πράγμα, ο ΟΗΕ σύντομα θα αυξήσει το κεφάλι του στις περιοχές που επηρεάζονται.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THE COMMON SENSE SHOW : Corfiatiko.blogspot.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου