Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Πανικός στην Oxford Street του Λονδίνου! Τρέχουν ουρλιάζοντας!

oxmesa
Σκηνές χάους επικράτησαν σήμερα το απόγευμα στην πολυσύχναστη Oxford Street του Λονδίνου, έπειτα από αναφορές για περιστατικό με πυρoβολισμούς.

«Αλλόφρονες» καταναλωτές έτρεχαν ουρλιάζοντας, σύμφωνα με την Daily Mirror, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. Τα καταστήματα ήταν γεμάτα, καθώς για τους Βρετανούς σήμερα είναι η περίφημη «Boxing Day».
Ένοπλοι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο, που να υποδεικνύει ότι έπεσαν πυροβολισμοί ή ότι υπήρξε κάποια εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου, μία γυναίκα τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του πανικού που επικράτησε, όταν έπεσε στο έδαφος, ωστόσο ο τραυματισμός της δεν εμπνέει ανησυχία για τη ζωή της.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πανικός οφείλεται σε ένα παράθυρο που έσπασε στο κατάστημα «House of Fraser», το οποίο εκκενώθηκε, ενώ ένα ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο.
ox
Όπως προκύπτει ωστόσο από νεώτερες αναφορές αυτοπτών μαρτύρων και όπως μεταδίδουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, πιθανότατα υπήρξε κάποια κλοπή σε ένα από τα μαγαζιά μέσα στο «House of Fraser» (σ.σ. αυτό της Swarovski), με τους δράστες ή τον δράστη να εξαφανίζονται αμέσως μετά.
Άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο έκαναν λόγο για «κοσμήματα πεσμένα στο πάτωμα και σπασμένα μπουκάλια αρωμάτων παντού».
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου