Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Μια ιστορία φρίκης! Ένα ζευγάρι καταδίκασε την κόρη του σε μαρτυρικό θάνατο…

Μια υπόθεση που συγκλονίζει την Ιαπωνία. Ένα ζευγάρι καταδίκασε την κόρη του σε μαρτυρικό θάνατο. Την κρατούσε φυλακισμένη για 15 χρόνια μέσα σε ένα δωμάτιο τριών τετραγωνικών. Η άτυχη γυναίκα πέθανε από το κρύο.

Η απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως το περασμένο Σάββατο όταν η γονείς της άτυχης Αΐρι Κακιμότο δήλωσαν το θάνατό της. Η αστυνομία δεν πίστευε αυτό που θα αποκαλυπτόταν στη συνέχεια.
Η σορός της 33χρονης γυναίκας βρέθηκε σε κατάσταση οξέος υποσιτισμού. Είχε ύψος 145 εκατ. και βάρος μόλις 19 κιλών. Ο 55χρονος Γιασουτάκα Κακιμότο και η 53χρονη σύζυγός του, Γιουκάρι Κακιμότο συνελήφθησαν από την αστυνομία.
Παραδέχτηκαν ότι εδώ και χρόνια είχαν περιορίσει την κόρη τους σε ένα μικρό δωμάτιο. Το έκαναν γιατί, όπως υποστήριξαν, πίστευαν πως η Αΐρι έπασχε από κάποιας μορφής νοητική ασθένεια που την έκανε βίαιη.
Όταν έγιναν στην Οσάκα, μεγαλούπολη της δυτικής Ιαπωνίας.

Τάιζαν την κόρη τους μια φορά τη μέρα

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι ομολόγησε ότι τάιζε την κόρη του μόλις μια φορά την ημέρα. Και ότι την κρατούσαν περιορισμένη στο δωμάτιο των 3 τετραγωνικών μέτρων για περίπου 15 χρόνια.
«Η κόρη μας ήταν νοητικά ασθενής και από την ηλικία των 16 ή 17 έγινε βίαιη, άρα την κρατήσαμε μέσα στο δωμάτιο», δήλωσαν οι γονείς σύμφωνα με την αστυνομία.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι γονείς κατασκεύασαν ένα μικρό δωμάτιο, στο οποίο είχαν εγκαταστήσει κάμερα και διπλή πόρτα που μπορεί να κλειδωθεί μόνο απ’ έξω.
Το δωμάτιο διέθετε επίσης μια αυτοσχέδια τουαλέτα και ένα σωλήνα που συνδεόταν με μια δεξαμενή νερού στο εξωτερικό χώρο. Έξω από το σπίτι, το οποίο περιβάλλεται από δίμετρο φράκτη, είχαν εγκαταστήσει περίπου 10 κάμερες παρακολούθησης, σύμφωνα με την αστυνομία.

Δήλωσαν το θάνατο πέντε μέρες μετά

Οι γονείς βρήκαν την κόρη τους νεκρή στις 18 Δεκεμβρίου αλλά δήλωσαν το θάνατό της το Σάββατο. «Θέλαμε να είμαστε μαζί με την κόρη μας», δήλωσαν σύμφωνα με την αστυνομία.

Το ζευγάρι συνελήφθη κατηγορούμενο ότι εγκατέλειψε τη σορό της κόρης τους, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, μια εξέλιξη την οποία συνήθως ακολουθούν σοβαρότερες κατηγορίες.
crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου