Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Το κατοχικά νέα είναι στην εντατική εδώ και 70 μέρες.
Μία επίθεση έχει πολλές μορφές, δεν είναι ανάγκη να έχει εκρήξεις ούτε σφαίρες ούτε αίμα…
Η συγχρονικότητα, οι συγκυρίες, τα ντόμινο, οι λάθος αποφάσεις στις λάθος στιγμές, οι δυσκολίες στην επικοινωνία για τα πιο απλά πράγματα, οι άτυχες στιγμές σε συνεργάτες και πολλά ακόμα ενώνουν το παζλ του Χάους στο οποίο έχουμε περιέλθει!

Με πιο απλά λόγια Δεν θα μπορούσα να εξηγήσω μία τόσο μεταφυσική ιστορία με λέξεις και νοήματα τα οποία θα μπορούσαν να είναι κατανοητά από όλους!
Όταν όλα συνεργάζονται στο να πάνε στραβά, από μία πτώση ρεύματος μέχρι μία σκέψη για βοήθεια η οποία τη στιγμή που θα συμβεί θα καταστρέψει ότι έχει απομείνει τότε η μόνη εξήγηση που μπορείς να δώσεις σε ότι συμβαίνει είναι ότι αυτό που συμβαίνει έρχεται από πολύ πιο μακριά από ότι μπορούμε να φανταστούμε!
Ασχοληθήκαμε με το χάος τόσο πολύ ώστε να δημιουργήσουμε την προστασία στη συνείδηση του Έλληνα ωστε ξεχάσαμε τα προσωπικά πεδια μας… Και γίναμε για λίγο ευάλωτοι… Έπρεπε να συμβεί για να μάθουμε την μεγάλη λύσσα για εκδίκηση από συγκεκριμένες ενέργειες… Έπρεπε να συμβεί για να καταλάβουμε πόσο πολύ έχουμε ενοχλήσει μέσα στο Κύτταρο το Matrix!
Εδώ και 70 μέρες κάνουμε αγωνιώδεις προσπάθειες να επαναφέρουμε πράγματα που άλλοι θα έκαναν δύο λεπτά… Η συγχρονικότητα στα γεγονότα που έχουν συμβεί αγγίζει το ένα προς πολλά τρίς… Και όχι μία φορά αλλά σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα!
Γνωρίζουμε ότι εκεί έξω οι αναγνώστες μας που μας διαβάζουν εδώ και 7 χρόνια ανελλιπώς κάθε μέρα, οι σχολιαστές που μαζί αναπτύξαμε την κρίση μας και την προσωπική ιδεολογια του ο καθένας… Ότι τουλάχιστον το 50% δεν μπορεί να μας δει… Δεν μπορεί να δει τη ροή…. Δεν μπορεί να δει νέα σχόλια…. Ότι έχει καθυστερήσεις ημερών…. Και βέβαια οι ταχύτητες ώστε να είμαστε μία ευχάριστη και γρήγορη σελίδα είναι ένα παρελθόν!
Συμπτώσεις και τυχαιότητα δεν θέλω να αναφέρω, δεν θέλω να σας προβληματίσω με το Πότε ξεκίνησαν τα προβλήματα… Τι αποφασίσαμε να κάνουμε και τι ξεκίνησε να γίνεται… Το αφήνω στη φαντασία σας!
Θα επανέλθουμε και σύντομα… Εσείς είστε πια η μόνη δύναμη μας… Εσείς μπορείτε να διαμοιρασετε την πληροφορία ότι δεν σταματήσαμε…. ότι έχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ τεχνικό πρόβλημα που κοστίζει στη φίμωση του 50 με 60% του κοινού μας… Και έλληνες και ξένοι τεχνικοί ακόμα δεν μπορούν να βρουν Την αιτία και την λύση…!
Δεν τολμούμε να ζητήσουμε το ίδιο από συνεργάτες με ιστοσελίδες και μπλόκ… Έχουμε περάσει ήδη την πίκρα να βοηθήσουμε και να εισπράξουμε αχαριστία… Η μόνη δύναμη είναι το αναγνωστικό μας κοινό είστε εσείς!
Να θυμάστε κάτι, τώρα που στη νέα τάξη πραγμάτων… Αφεντικό έγινε ένας τύπος που πιστεύει στις συνωμοσιολογίες… Όλες οι σελίδες που έχουν καλές σχέσεις με την εξουσία ξεκίνησαν να παίζουν ειδήσεις που εμείς φέραμε πρώτοι στην συνείδησή σας!
Τώρα που πια στρέφεται η συνείδηση εντέχνως προς τα εκεί που έπρεπε… Να θυμάστε ότι όλοι αυτοί που διαχειρίζονται τα κλειδιά της πληροφορίας θα σας σερβίρουν την αλήθεια με τον τρόπο που τους βολεύει και όχι έτσι όπως είναι η αλήθεια.
Για αυτό το λόγο ακριβώς τώρα που πια η πληροφορία ΜΑΣ δεν είναι γραφική… Θα πρέπει αυτή που έχουν δημιουργήσει πληροφορία αυτόφωτη να σταματήσουν να υπάρχουν….!
Μπαίνετε σε ένα κόσμο ο οποίος αναγκαστικά έπρεπε να πει τι έχει κάνει μέχρι τώρα…. Αλλά στην απολογία του θα καταφέρει μέσω της πληροφορίας να σας μπερδέψει…. Για αυτό το λόγο αυτή τη στιγμή αντί Εμείς να είμαστε η πρώτη σελίδα στην Ελλάδα γιατί εμείς πρώτοι σας είπαμε για όλα αυτά που σήμερα σας πουλάνε… Γίνεται το αντίθετο και πρώτες σελίδες είναι ακόμα αυτές που Μέχρι χτες έβριζαν και λοιδορούσαν τα σημερινά τους δημοσιεύματα!
Σκέψου γιατί, σκέψου τι μεγάλο παιχνίδι παίζεται… Η δύναμη είσαι εσύ… Η απόφαση να επιλέξεις ποιοι αξίζουν να σου δείχνουν τι νέα πληροφορία είναι δική σου!
Για όσους μας βλέπουν παρακαλούμε ειστε μόνος τρόπος να επικοινωνήσουμε και με τους υπόλοιπους που πλεον δεν μπορουν να μας δουν …διαμοιραστε αυτό το μήνυμα αλλά και όσοι έχουν τη διάθεση να υποστηρίξουν δυναμικά ενημερώστε με δικά σας μηνύματα…. Ακόμα και με τηλέφωνο… Στο κάτω-κάτω τόσα χρόνια οι ενοχλημένοι της Ελεύθερης φωνής έπαιρναν τηλέφωνο εκατοντάδες αγνώστους για να ενημερώσουν να ΜΗΝ μας διαβάζουν…. Ενημερώστε λοιπόν τους φίλους σας… Τους γνωστούς σας… Τους “φίλους” στο facebook ότι σύντομα τα προβλήματα θα λυθούν και θα είμαστε όπως πρέπει να είμαστε σαν σελίδα για να σας δίνουμε την αλήθεια που θέλουν να σας κρύψουν!
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας…
Stranger,,,
katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου