Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τον θάνατο της 17χρονης στη Γλάστρα Καλαβρύτων.


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία, από το τραγικό περιστατικό με τον αυτοκτονία της 17χρονης Μ.Ζ. χθες το απόγευμα στην Γλάστρα Καλαβρύτων. Τραγικές φιγούρες τα αδέλφια και η οικογένειά της που δεν μπορούν να πιστέψουν πως  έδωσε τέλος στη ζωή της.
Η 17χρονη, έντονα συναισθηματική και ευαίσθητη, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ζούσε στο χωριό μαζί με τα τρία της αδέρφια, τον πατέρα της, τον παππού και την γιαγιά της. Οι γονείς της είναι διαζευγμένοι με την μητέρα της να ζει στο Αίγιο. 
Χθες, αργά το απόγευμα και ενώ βρισκόταν στο δωμάτιό της, πήρε την κυνηγετική καραμπίνα και αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν συγγενικά της πρόσωπα.  Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο του Κ.Υ.Κλειτορίας με τον γιατρό που εφημέρευε και οδηγήθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Τρίπολης. Η σοβαρά τραυματισμένη μέχρι εκείνη την στιγμή Μ.Ζ. έχει τις αισθήσεις της και ζητούσε καθ όλη την διάρκεια της διαδρομής συγνώμη από τους δικούς της για την πράξη της. Δεν κατάφερε όμως να επιζήσει, αφού τα τραύματα ήταν πολύ σοβαρά και εξέπνευσε πριν την είσοδο της στο Νοσοκομείο.
Σήμερα θα γίνει νεκροψία στο Νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου