Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Τί θα έχει γίνει στον κόσμο μέχρι το 2030; (Φωτογραφίες).


Τί θα έχει γίνει στον κόσμο μέχρι το 2030;
Καθώς οδεύουμε προς το 2018, πολλοί αναρωτώνται τι επιφυλάσσει το μέλλον. Τα παρακάτω γεγονότα αναμένεται να πραγματοποιηθούν μέχρι το 2030, με την τεχνολογική εξέλιξη να διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτήν την ανοδική πορεία του ανθρώπινου είδους.

2018: Ενδέχεται να δημιουργηθούν δυο νέες χώρες η Νέα Καληδονλία και το Μπουγκαινβίλ, εξαιτίας προγραμματισμένων δημοψηφισμάτων διαχωρισμού από την Γαλλία και Παπούα Νέα Γουινέα έκαστος. Το παγκόσμιο κύπελο ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία. Η NASA θα εκτοξεύσει το τηλεσκόπιο James Webb το οποίο θα είναι σημαντικότερα καλύτερο από το ήδη υπάρχων Χάμπλ.
`11
2019:  Το Ηνωμένο Βασίλειο θα αποχωρίσει και τυπικά από την Ευρωπαϊκή ‘Ένωση.
1
2020: Ο πύργος της Τζέντα στη Σαουδική Αραβία θα είναι η μεγαλύτερη ανθρώπινη κατασκευή με ύψος 1 χιλιόμετρο. Οι καλοκαιρινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο της Ιαπωνίας και ταυτόχρονα θα ξεκινήσει η κατασκευή του πρώτου διαστημικού ξενοδοχείου.
1

11
2022: Η Κίνα θα κατασκευάσει τον δικό της διαστημικό σταθμό και το παγκόσμιο κύπελο ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ.
1
2024: Η εταιρία SpaceX θα εκτοξεύσει φορτίο στον κόκκινο πλανήτη προετοιμάζοντας έτσι την μελλοντική της επανδρωμένη αποστολή. Επίσης, θα ολοκληρωθεί η απευθείας σιδηροδρομική ένωση της βορείου Γερμανίας και Δανίας.
1
2025: Θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του γιγάντιου τηλεσκοπίου Magellan (Μαγγελάνος), το οποίο θα έχει δέκα φορές καλύτερη φωτογραφική ανάλυση από το ήδη υπάρχων διαστημικό τηλεσκόπιο, Χάμπλ. Το Ηνωμένο Βασίλειο θα έχει ανεξαρτητοποιηθεί εντελώς από την χρήση του άνθρακα ως πηγή ενέργειας.
1
2026: Εάν όλα έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα σχεδίου, η SpaceX θα στείλει στον πλανήτη Άρη την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στην ανθρώπινη ιστορία. Επιπρόσθετα, μετά από 144 χρόνια, θα ολοκληρωθεί η κατασκευή του καθεδρικού ναού της Σαγράδα Φαμίλια στη Βαρκελώνη.
1
1
2027: Η αποστολή της SpaceX θα «πατήσει» στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη.
1
2028: Οι καλοκαιρινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν στο Λος Άντζελες.
1
2030: Η NASA θα εκτοξεύσει και εκείνη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη.
1
 kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου