Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Η Ελλάδα Χτυπήθηκε από Αιφνίδια Αύξηση ΛΑΘΡΟπροσφύγων – Μήπως ο Ερντογάν διέκοψε τη Συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας;
Καθώς η ένταση αυξάνεται μεταξύ της Άγκυρας και του Βερολίνου, μετά την έντονη ανταπόκριση της Γερμανίας στην έκκληση του Ερντογάν προς τους ψηφοφόρους της Τουρκίας να ψηφίσουν εναντίον της Μέρκελ, ένα τυχαίο (;;;;;;;) τεράστιο κύμα προσφύγων άρχισε να εμφανίζεται ξαφνικά στις ελληνικές ακτές, κάνοντας κάποιους να αναρωτιούνται αν ο Σαλεμένος «Σουλτάνος» διέκοψε τη μεταναστευτική συμφωνία που είχε συνάψει με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΠΟΙΟΙ S-400; ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
ΣΤΟ… ΚΟΚΚΙΝΟ! Η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας σε Πλήρη Εξέλιξη…
Τις τελευταίες έξι ημέρες έχουν φτάσει πάνω από 1.200 ΛΑΘΡΟπρόσφυγες και ΛΑΘΡΟμετανάστες από την Τουρκία.
Νέες αφίξεις:
18 Αυγούστου: 105
19 Αυγούστου: 308
20 Αυγούστου: 136
21 Αυγούστου: 397
22 Αυγούστου: 250
23 Αυγούστου 174
Επιπλέον, 84 νέες αφίξεις καταγράφηκαν στα νησιά Λέσβος και Σάμος, την Τετάρτη.
Ένα σκάφος της FRONTEX διέσωσε 48 ΛΑΘΡΟπρόσφυγες από το μικρό νησί Ρω στο νοτιοανατολικό Αιγαίο.
2.400 άνθρωποι έφθασαν στην Ελλάδα από τις 1-20 Αυγούστου 2017. Οι μισοί από αυτούς έφτασαν μέσα στις τελευταίες ημέρες.
Οι τοπικές αρχές παρατηρούν τον αυξανόμενο αριθμό αφίξεων με «έντονη ανησυχία» για να διαπιστώσουν εάν το φαινόμενο συνδέεται προσωρινά με τις καλές καιρικές συνθήκες ή αν υπάρχει μια γενικότερη τάση. Προειδοποιούν ήδη ότι η κατάσταση στα νησιά εξέρχεται αργά από τον έλεγχο.
Περισσότεροι από 14.000 άνθρωποι «παγιδεύονται» στα ελληνικά νησιά τα οποίο έχουν χωρητικότητα φιλοξενίας 5.576 ατόμων.
Συνολικά στα νησιά βρίσκονται: 14.221
Σε hotspots: 8,179
Σε ανεπίσημα hotspots: 3,449
Οι αναφορές από το νησί της Χίου υπογραμμίζουν ότι πολλοί ΛΑΘΡΟπρόσφυγες και ΛΑΘΡΟμετανάστες ζουν έξω από τα σημερινά σημεία, διασκορπισμένα σε οικόπεδα χωρίς σκηνές ή άλλες εγκαταστάσεις.Άμεση αύξηση ροής ΛΑΘΡΟμεταναστών – ένα τουρκικό σχέδιο;
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της AthensNewsAgency στο νησί της Λέσβου, η τουρκική Ακτοφυλακή ανακοίνωσε ότι είχε μηδενική παρέμβαση στο θέμα των ΛΑΘΡΟπροσφύγων και των ΛΑΘΡΟμεταναστών από την τουρκική ακτή στα ελληνικά νησιά από τις 15 Αυγούστου.
Ωστόσο, η αύξηση της ροής των προσφύγων και των μεταναστών συμπίπτει με την ξαφνική διαμάχη μεταξύ Άγκυρας και Βερολίνου.
Την περασμένη Παρασκευή, ο Πρόεδρος Ερντογάν περιέγραψε τα κυριότερα γερμανικά πολιτικά κόμματα ως «εχθρούς της Τουρκίας» και παρότρυνε τον Τούρκο κάτοικο της Γερμανίας να μην ψηφίσει το CDU της Μέρκελ, τους Σοσιαλδημοκράτες και τους Πράσινους.
Γερμανοί πολιτικοί ανταποκρίθηκαν με μανία στις παρατηρήσεις του Ερντογάν.
Εν τω μεταξύ, στην Αθήνα, Αφγανοί μετανάστες έκαναν διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Μεταναστών και τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ζητώντας την ακύρωση της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας, «ίση μεταχείριση των αιτούντων άσυλο» και στάση των απελάσεων Αφγανών μεταναστών από τις χώρες της ΕΕ .
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου