Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ο επικεφαλής του Πενταγώνου, James Mattis, έφτασε στην Ουκρανία.

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Τζέιμς Μάττις έφτασε στο Κίεβο.Ο επικεφαλής του Πενταγώνου, James Mattis, έφτασε στην Ουκρανία
Μαζί με τον επικεφαλής του Πενταγώνου, ο Kurt Volker, ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για την Ουκρανία, θα επισκεφθεί το Κίεβο.

Στις 24 Αυγούστου, ο Mattis έχει προγραμματιστεί να συναντηθεί με τον υπουργό Άμυνας της Ουκρανίας Στέπαν Πολτόρακ. Αναμένεται επίσης ότι θα παραστεί στην παρέλαση με την ευκαιρία της Ημέρας Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας και θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Πέτρο Πόροσενκο.
Πριν από την επίσκεψη αυτή, το Πεντάγωνο δημοσίευσε ένα μήνυμα:
Κατά τη διάρκεια αυτών των διαπραγματεύσεων, ο γραμματέας θα πείσει τους ουκρανούς εταίρους μας ότι οι ΗΠΑ παραμένουν σταθερά προσηλωμένες στο στόχο της αποκατάστασης της κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας, καθώς και στην ενίσχυση της στρατηγικής αμυντικής εταιρικής σχέσης μεταξύ των δύο χωρών μας.
Ο Πόροσνενκο εξέφρασε την εμπιστοσύνη του ότι οι συνομιλίες με τον επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ θα έχουν μεγάλη σημασία για την ενίσχυση της αμυντικής ικανότητας της Ουκρανίας.
Την ίδια στιγμή, ο διευθυντής του Ουκρανικού Ινστιτούτου Ανάλυσης και Διαχείρισης Πολιτικής Ruslan Bortnik πιστεύει ότι ο σκοπός της επίσκεψης του Mattis είναι να επιδείξει υποστήριξη και επιθεώρηση.
AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου