Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Τι θα συμβεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2017;

Η Αποκάλυψη στο κεφ. 12 περιγράφει ένα ουράνιο σημάδι μιας «γυναίκας ντυμένης με τον ήλιο» τη στιγμή της γέννησης του Ιησού. Μια προηγούμενη θεωρία που κερδίζει δημοτικότητα δηλώνει ότι το ίδιο σημάδι αστερισμού έρχεται στις 23 Σεπτεμβρίου 2017,μετά από εκατοντάδες χρόνια.Είναι Αποτέλεσμα εικόνας για αποκαλυψη κεφαλαιο 12σωστό; Τι σημαίνει αυτό -  η Μεγάλη Θλίψη ή το βδέλυγμα της ερήμωσης ή τι; Ας εξετάσουμε τα αποδεικτικά στοιχεία για να κατανοήσουμε μια επιδημία θεωριών.Αποφάσισα να γράψω αυτό το άρθρο αφότου μερικοί άνθρωποι  με ρώτησαν σχετικά με την εικασία ότι η 23η Σεπτεμβρίου 2017 είναι προφητικά σημαντική. Για παράδειγμα, ένα άτομο μου έστειλε ένα σύνδεσμο σε ένα άρθρο με τίτλο "Τι λέει η Αποκάλυψη στο κεφ 12; Θα συμβεί το 2017;" με την ακόλουθη ερώτηση:


    Σε δύο χρόνια, θα υπάρξει αυτό που φαίνεται ότι απεικονίζει η Αποκάλυψη στο κεφ.12 στους αστερισμούς. Αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο, ακόμα πιο σπάνιο από τα tetrads. Νομίζω ότι αυτό συνέβη μόνο μια φορά στην ιστορία, η οποία είναι στη γέννηση του Ιησού. Τι νομίζετε ότι αυτό λέει, αν είναι πολύ αργά για να ξεκινήσει η 70η εβδομάδα;
Πολλοί άνθρωποι πίστευαν στα τέσσερα φεγγάρια αίματος με βάση αυτή τη λογική σπανιότητας. Ωστόσο, μόλις πέρασε το τελευταίο φεγγάρι του αίματος, η θεωρία υποβιβάστηκε στον ίδιο σωρό σκουπιδιών που κάνουν όλες οι εφευρετικές θεωρίες προφητειών. Όλοι αποτυγχάνουν να προβλέψουν κάτι συγκεκριμένο σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο, επειδή οι άνδρες δεν μπορούν να προβλέψουν με ακρίβεια το μέλλον, ακόμα και όταν αυτοσχεδιάζονται από βιβλική βάση.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου