Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Η εκεχειρία στo Nτόνετσκ αρχίζει να ισχύει από τις 25 Αυγούστου.

Η ομάδα επαφών συμφώνησε για κατάπαυση του πυρός στο Ντόνετσκ από τις 25 Αυγούστου, δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής, Μπόρις Γκριζλόφ.Η σχολική εκεχειρία στη Donbass αρχίζει να ισχύει από τις 25 Αυγούστου

 Η ομάδα επαφών κατόρθωσε να συμφωνήσει για το καθεστώς κατάπαυσης του πυρός σε σχέση με την έναρξη του νέου σχολικού έτους από τις 25 Αυγούστου. Ελπίζουμε ότι η εκεχειρία του σχολείου θα γίνει σεβαστή με υπευθυνότητα και επ 'αόριστο.
Οι ηγέτες του "Νορμανδικού Κουαρτέτου" δήλωσαν την Τρίτη ότι υποστηρίζουν την αναμενόμενη απόφαση της ομάδας επαφής για την κατάπαυση του πυρός.
Ελπίζουμε ότι αυτή η εκεχειρία θα διαρκέσει όσο το δυνατόν περισσότερο, σε αντίθεση με την «ανακωχή ψωμιού», η οποία παραβιάστηκε από την Ουκρανία σε 35 λεπτά μετά την ανακοίνωσή της- δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του υπουργείου άμυνας της αυτοανακηρυχθείσας δημοκρατίας Andrei Marochko.
Το προηγούμενο καθεστώς κατάπαυσης του πυρός θεσπίστηκε από τις 24 Ιουνίου για την περίοδο συγκομιδής - μέχρι τις 31 Αυγούστου. Παρ 'όλα αυτά, υπήρχαν τακτικές αναφορές για παραβιάσεις της εκεχειρίας, τα μέρη κατηγορούσαν ο ένας τον άλλο για τους βομβαρδισμούς.
https://topwar.ru/123270-shkolnoe-peremirie-v-donbasse-vstupaet-v-silu-s-25-avgusta.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ TOP WAR : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου