Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Κρίσιμη ειδοποίηση! Επικεφαλής της FEMA: «Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο» μετά την έκρηξη χημικών ουσιών λόγω του Χάρβε'ι'..

Οι πυρκαγιές και οι δύο εκρήξεις στην πλημμυρισμένη χημική μονάδα του Χιούστον νωρίς την Πέμπτη, στέλνουν ένα καζάνι που οι ομοσπονδιακές αρχές το  χαρακτήρισαν "απίστευτα επικίνδυνο" και προσθέτουν έναν πιθανό νέο κίνδυνο για τα επακόλουθα του Χάρβε'ι'. Οι εκρήξεις στο εργοστάσιο Arkema Inc., περίπου 25 μίλια (40 χιλιόμετρα) βορειοανατολικά του Χιούστον, πυροδότησαν επίσης φλόγες 30 έως 40 ποδιών. Οι τοπικοί αξιωματούχοι επέμειναν ότι η έκρηξη δεν παρήγαγε τοξίνες.Περισσότερες εκρήξεις αναμένονται στο χημικό εργοστάσιο του Tέξας.
Ο Γάλλος χειριστής ενός πλημμυρισμένου χημικού εργοστασίου της περιοχής Χιούστον,  αναφέρει ότι πυρκαγιά προκλήθηκε από την υποβάθμιση των χημικών προϊόντων που δεν είχαν ψυκτικά μέσα σε δοχεία και ότι μέχρι και οκτώ άλλα μπορούσαν να καούν και να εκραγούν.


Η έκρηξη του διυλιστηρίου του Χιούστον θα θέσει σε κίνδυνο τις τοπικές κοινότητες

Καθώς ο Χάρβε'ι' συνεχίζει να καταστρέφει την ακτή του Κόλπου, κάποιοι φοβούνται ότι τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα.Δύο εκρήξεις αναφέρθηκαν σε πλημμυρισμένο χημικό εργοστάσιο στο Τέξας.

Εκρήξεις έχουν αναφερθεί σε χημικό εργοστάσιο κοντά στο Χιούστον του Τέξας, το οποίο επλήγη από τις πλημμύρες μετά τον τυφώνα Harvey. Το εργοστάσιο Arkema στο Crosby του Τέξας είναι περίπου 40 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Χιούστον. Έχασε το ρεύμα και τις εφεδρικές γεννήτριες εν μέσω του κατακλυσμού του Harvey, αφήνοντας χωρίς ψύξη τα χημικά που γίνονται πτητικά καθώς αυξάνεται η θερμοκρασία.http://beforeitsnews.com/alternative/2017/08/critical-alert-fema-chief-plumes-incredibly-dangerous-after-chemical-plant-explosions-due-to-harvey-video-3548955.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου