Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Οι κάτοικοι της Βόρειας Κορέας επικρίνουν τον Kιμ Γιονγκ Ουν για κενές απειλές πολέμου.

Οι αρχές της Βόρειας Κορέας προωθούν μια ατμόσφαιρα πολέμου αφού ανακοινώνουν μια δήλωση που αντιτίθεται στην πιο πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Ωστόσο, οι κάτοικοι της Βόρειας Κορέας λέγεται ότι γίνονται ολοένα και πιο δυσαρεστημένοι με το καθεστώς, επικρίνοντας τον Kιμ Γιονγκ Ουν ότι κάνει κενές απειλές χωρίς να αναλάβει δράση.

Πρόσφατα, ο Kιμ Γιονγκ Ουν εμφανίστηκε στην κορεατική κεντρική τηλεόραση (KCTV), επισκεπτόμενος το  Στρατηγείο της χώρας, για να αξιολογήσει τις στρατηγικές επίθεσης στο Γκουάμ, στις 15 Αυγούστου. Όμως, οι κάτοικοι έχουν επικρίνει το βίντεο απλά σαν ρητορική.
"Οι κάτοικοι λένε ότι έχει περάσει πάνω από μισός αιώνας από τότε που το καθεστώς έκανε απειλές να μετατρέψει τη Νότια Κορέα και τις ΗΠΑ σε μια θάλασσα πυρκαγιάς", δήλωσε στην εφημερίδα Daily NK στις 24 Αυγούστου, μια πηγή στην επαρχία Ryanggang.
"Ωστόσο, η Νότια Κορέα έχει μετατραπεί σε χώρα που θα ζηλέψει και θα λαχταρούσε ο λαός της Βόρειας Κορέας".
Σύμφωνα με την πηγή, αυτό έχει επηρεαστεί από εξωτερικές πληροφορίες που λαμβάνονται μέσω ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Όλο και περισσότεροι κάτοικοι αρχίζουν να αγνοούν την μονόπλευρη προπαγάνδα που υιοθετεί το καθεστώς και διαμορφώνουν ελεύθερα τις δικές τους απόψεις.
"Ένας αυξανόμενος αριθμός κατοίκων επισημαίνει ότι, για τους [βορειοκορεάτες], η πρόκληση για τις ΗΠΑ είναι μια χαμένη μάχη. Είμαστε αυτοί που υποφέρουν από την πολεμική συμπεριφορά του καθεστώτος χωρίς να λάβουμε υπόψη τη συμφιλίωση και τη συνεργασία", πρόσθεσε .
Κάποιοι κάτοικοι λέγεται ότι χαιρετίζουν την προπαγάνδα του καθεστώτος, ότι ένας πόλεμος είναι επικείμενος, δήλωσε μια πηγή στην επαρχία του Βόρειου Hamgyong. Θέλουμε τελικά να τελειώσει η ταλαιπωρία, ακόμη κι αν σημαίνει να χάσουμε έναν πόλεμο », είπε.
"Ο Kim Jong Un χρησιμοποιεί την ίδια παλιά στρατηγική του παππού του (Kim Il Sung) και του πατέρα του (Kim Jong Il) για να εδραιώσει τον πληθυσμό με απειλές πολέμου, αλλά δεν είναι πια αποτελεσματική".
http://www.dailynk.com/english/read.php?num=14694&cataId=nk01500
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΗ DAILY NK: Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου