Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΓΝΩΡΙΖEΤΑΙ ΠΟΙO ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ;

Γράφει ο Ray Gano.
Πριν από λίγες εβδομάδες έγραψα ένα άρθρο σχετικά με το ID2020 / Blockchain, για το οποίο κανείς δεν ξέρει τίποτα και πώς πιστεύω ότι το βιο-τσίπ, που είναι αρχαϊκή τεχνολογία, δεν είναι το σήμα του θηρίου.
Είναι ενδιαφέρον; Δεν θα πίστευες πόσοι άπληστοι άνθρωποι με ήρθαν σε επαφή μαζί μου και ουσιαστικά με καταδίκαζαν στην κόλαση επειδή είπα ότι το βιοτσίπ δεν είναι το σήμα.
Τι συμβαίνει εδώ;Έχουμε αυτόν τον πολύ χαρισματικό άνθρωπο, αυτόν με τα δύο κέρατα, όπως ένα αρνί, εμφανίζεται στην παγκόσμια σκηνή. Εκτελεί μεγάλα θαύματα, κατεβάζει φωτιά  από τον ουρανό και ο κόσμος έχει εκπλαγεί.
Βλέπουμε ότι αυτός ο άνθρωπος(ο αντίχριστος)να έχει λάβει ένα "MARK" στο δεξί του χέρι ή στο μέτωπό του.
Ποιος είναι ο γραμμκός χαρακτήρας;
Για να καθορίσουμε πραγματικά ποιο είναι το σήμα, πρέπει να πάμε στη γραφή και να κάνουμε κάποιες αναζητήσεις.
Η λέξη "σήμα", όπως χρησιμοποιείται στην Αποκάλυψη 13: 16-17, είναι η ελληνική λέξη "charagma."(Χάραγμα)Σύμφωνα με τη Συμφωνία του Strong, η ελληνική λέξη charagma σημαίνει "γρατζουνιά ή χάραξη, σφραγίδα ενός σήματος δουλείας, χαραγμένο σήμα".
Κοιτώντας ακόμη πιο βαθιά βλέπουμε ότι η λέξη ρίζας του charagma είναι charasso, που σημαίνει "να χαράξει".Τώρα, το charagma είναι ένα ελληνικό ουσιαστικό, ένα "πράγμα" και συχνά ακολουθεί η ελληνική πρόθεση "epee", που σημαίνει "επάνω".Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι ότι το "σήμα" είναι ακριβώς αυτό, ένα πραγματικό σημάδι στο δέρμα και όχι ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ μεγέθους κόκκου ρυζιού.Απλά δήλωσα, πρόκειται να είναι κάποια μορφή τατουάζ.Αλλά δεν είναι μόνο ένα παλιό τατουάζ, θα είναι κάτι ιδιαίτερο.Γιατί;
Όπως ανέφερα στο τελευταίο μου άρθρο, το σήμα του θηρίου δεν είναι απλώς ένα μέσο αγοράς και πώλησης. Διαθέτει πολιτική, κοινωνική, οικονομική και θρησκευτική πίστη.

     Λαμβάνοντας υπόψη το σήμα, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ την υπακοή και την ψυχή σας σε ένα οικονομικό σύστημα.
     Γνωρίζετε ότι η υπακοή και η ψυχή σας είναι ένα κοινωνικό πολιτικό σύστημα.
     Γνωρίζετε ότι η υπακοή και η ψυχή σας είναι ένα θρησκευτικό σύστημα.

Τι ξεχνάμε για το σημάδι του θηρίου.

Όταν τεθεί το σήμα του θηρίου, το άτομο θα δεχθεί ολόψυχα και με την ψυχή του σε ένα οικονομικό, πολιτικό και θρησκευτικό σύστημα. Το σημάδι του θηρίου πρέπει να ανταποκρίνεται σε όλα αυτά διαφορετικά δεν είναι το σημάδι του θηρίου.

Η λέξη-κλειδί που θέλω να επισημάνω εδώ είναι ότι "Αυτός Causeth". ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ, δεν θα εξαναγκάσει, νδεν θα εξαπατήσει. Είναι μια απόφαση ελεύθερη που το άτομο ΓΝΩΡΙΖΕΙ ότι επιλέγει με ποιον θα περάσει στην αιωνιότητα.

Όσοι παίρνουν το σήμα θα το κάνουν με τα μάτια τους ανοιχτά.

Θα είναι μια πολύ σοβαρή θρησκευτική εμπειρία. Μοιραζόμαστε αυτό  όταν εμείς σαν Χριστιανοί δεχόμαστε τον Χριστό σαν σωτήρα μας.

Αυτοί οι άνθρωποι θα δεχθούν τον Σατανά σαν δικό τους. Δεν μπορεί κανείς να μου πει ότι αυτό δεν θα είναι μια βαθιά κινούμενη και συναισθηματική εμπειρία για αυτούς τους ανθρώπους.

Και πάλι, αυτοί οι άνθρωποι υποβαθμίζουν το κοινωνικό, πολιτικό, οικονομικό και θρησκευτικό σύστημα που έχει δημιουργήσει ο αντίχριστος.

Θα είναι κάτι που θα θέλουν να είναι μέρος τους, και θα δώσουν ελεύθερα την ψυχή τους στον Σατανά.

Έτσι, είναι το σημερινό βιοτσίπ, να κάνει όλα αυτά τα πράγματα όπως έχω δηλώσει;
Οχι.

Το Biochip είναι αρχαϊκό καθώς και παθητική τεχνολογίαΣτον σημερινό κόσμο το βιοτσίπ είναι αρχαϊκό καθώς και ένα κοστούμι ευθύνης που περιμένει να συμβεί. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να αφαιρεθεί από ένα άτομο και να απαχθεί από κάποιον που χρειάζεται ένα γρήγορο τσιπ. Κλείστε το χέρι του ατόμου και έχετε ένα τσιπ.Ένα άλλο τελευταίο σημείο, το βιοτσίπ δεν προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε μια περιοχή όπου δεν υπάρχει ευελιξία, όπως το δέρμα στο μέτωπο.Αυτό από μόνο του είναι ένας συγγραφέας για το βιοτσίπ που είναι το MoB ... δεν μπορεί να τοποθετηθεί στο μέτωπο όπως περιγράφεται από την Αποκάλυψη..Υπάρχουν τεχνολογίες που ξεπερνούν αυτό το ρύζι μεγέθους γυαλί που είναι πολύ πιο αποτελεσματικό και τεχνολογικά μπροστά.Πράγματα όπως…Ψηφιακά ολογράμματα ασφαλείας που βασίζονται στο DNA - "Η τεχνολογία κατά της παραποίησης / απομίμησης των Applied DNA Sciences, σε συνδυασμό με τα ολογραφικά μας μοντέλα, παρέχει ένα στεγανό επίπεδο ασφάλειας για τους πελάτες μας. Τα νέα ολογράμματα DNA θα είναι διαθέσιμα μέχρι τον Ιανουάριο του 2005, όταν οι δύο εταιρείες θα προωθήσουν από κοινού τα προϊόντα σε πελάτες παγκοσμίως. Μαζί, παρέχουν επίπεδα προστασίας και ασφάλειας μάρκας που δεν υπήρχαν προηγουμένως. »(1)Το είδωλο είναι το smartphone της Moto X, όπου οι χρήστες μπορούν πλέον να ξεκλειδώσουν τη συσκευή τους αγγίζοντας το καλούμενο "ψηφιακό τατουάζ".
Θέλετε να εξαερωθείτε; Δες αυτο το βιντεο.

"Μία νέα ψηφιακή τατουάζ για Moto X" Αγωγιμότητα - Αυτά είναι ένα μελάνι τύπου που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ηλεκτροαγώγιμων διαδρομών για την κατασκευή τυπωμένων κυκλωμάτων, μεμβρανών ή τυπωμένων καλωδίων (PCB, PWB) και για μεγάλη ποικιλία Άλλες χρήσεις, όπως έξυπνες συσκευασίες, εξαρτήματα κυκλώματος και κεραίες για λύσεις αναγνώρισης ραδιοσυχνοτήτων. Όταν πάνε ένα βήμα παραπέρα. Μπορούν να τραβήξουν από την ηλεκτρική πηγή του σώματος και να το χρησιμοποιήσουν για να «τροφοδοτήσουν» ένα ηλεκτρονικό τατουάζ.

Flexographic Ink - μία από τις κύριες ανησυχίες της βιομηχανίας RFID ήταν η πρόληψη των πλαστών τραπεζογραμματίων. Η χρήση της μελάνης κεραίας XINK εμποδίζει και εξαλείφει αυτή τη δυνατότητα. Πρόκειται για το ίδιο είδος τεχνολογίας που χρησιμοποιείται σαν "δικτυωμένο σύστημα ασφαλείας για νόμισμα".
Η Βίβλος αναφέρει σαφώς ότι το σήμα του θηρίου θα είναι ένα είδος "χάραξης" πάνω στο δέρμα. Την ερμηνεύω σαν ένα τατουάζ. Είναι αυτό που φαίνεται να είναι η καλύτερη λύση.συμπέρασμα.Ένα βιοτσίπς ΔΕΝ είναι ορατό όπου ένα τατουάζ είναι ορατό.Ένα βιοτσίπ δεν μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από το δέρμα στο μέτωπο, ένα τατουάζ μπορεί.Ένα βιοτσίπ δεν μπορεί να προβληθεί και να εμφανιστεί σαν κάτι που ένα άτομο είναι περήφανο, αντίθετα από ένα τατουάζ που φαίνεται καθαρά και αναγνωρίζεται από απόσταση.Οι άνθρωποι που παίρνουν το σήμα του θηρίου θα είναι περήφανοι για την επιλογή τους. Πιστεύω επίσης ότι όταν δέχονται τον Σατανά σαν τον προσωπικό τους σωτήρα, τότε θα εγκαταλειφθούν από  το Άγιο Πνεύμα που φιλοξενεί έναν χριστιανό όταν δέχεται τον Χριστό.Το σήμα του Θηρίου είναι μια πράξη υποταγής, αναγνωρίζοντας ότι ο Σατανάς είναι ο αφέντης τους και δηλώνει στον κόσμο ότι είναι ένα από τα βοηθήματα του Σατανά.Το βιο-τσιπ τα κάνει όλα αυτά;
Ουτε στο ελάχιστο..Αυτό που πρέπει να επικεντρωθεί είναι μια τεχνολογία που ονομάζεται ID2020. Σήμερα βρίσκεται στην αρχή και στην ανάπτυξή της, με υποστήριξη από πολλές πολυεθνικές εταιρείες καθώς και την πλήρη υποστήριξη των Ηνωμένων Εθνών.Πιστεύω (εικασία) ότι κάποια μορφή ολογραφικής, μη παραχαραγμένης, ηλεκτρονικά ενεργής και στην αποστολή και την παραλαβή ενός είδους τατουάζ σε συνδυασμό με το ID2020 θα είναι αυτό που ο Αντίχριστος θα  χρησιμοποιήσει για να θέσει σε εφαρμογή το σήμα του θηρίου.Δεν είναι κάποια αρχαϊκή γυάλινη φούσκα που είναι το μέγεθος ενός κομμάτι ρυζιού που γλίστρησε κάτω από το δέρμα.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ http://www.businesswire.com/news/home/20041117005290/en/Applied-DNA-Sciences-Holomex-Create-DNA-Enabled-Security
ΠΗΓΗ    http://raygano.com/do-they-really-know-what-the-mark-of-the-beast-is/
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RAY GANO : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου