Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Η κραυγή ενός ΕΛΛΗΝΑ, κραυγή εκατομμυρίων ΕΛΛΗΝΩΝ.


Το κείμενο που ακολουθεί, είναι ... η κραυγή ενός ΕΛΛΗΝΑ.
Είναι τα όσα μου είπε και ήταν τιμή μου, που τα μοιράστηκε μ' εμένα... 


Σκέφθηκα να τα μοιραστώ μαζί σας, ξέροντας πως εκατομμύρια ΕΛΛΗΝΕΣ, βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση...


Είναι σκέψεις πικρές, αλλά που στο τέλος, αφήνουν μια χαραμάδα αισιοδοξίας, πως ... αν θέλουμε, μπορούμε ν' αλλάξουμε την πορεία θανάτου που έχουν προδιαγράψει για μας, αυτοί που κυβέρνησαν και κυβερνούν...

Πιάστηκα από την "'χαραμάδα αισιοδοξίας" του, για να σπρώξω την πόρτα της ελπίδας, ν' ανοίξει πιο πολύ και να χωρέσει όλους όσους πραγματικά, ανιδιοτελώς και με πραγματική ψυχή, αναζητούν αποφασιστικά, μια ουσιαστική ανατροπή του πολιτικού καθεστώτος που μας οδηγεί σε γενοκτονία και πλήρη εξαφάνιση ως λαού.... ως έθνους...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ...
Η οργή της κοινωνίας, απλώθηκε σαν βενζίνη...
Χρειάζεται ένα σπίρτο για ν' ανάψει...

ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΨΟΥΜΕ... ΜΑΖΙ!Καλλιόπη Σουφλή
Τις μαζικές ηλεκτρονικές κατασχέσεις τις παρουσιάζουν υποκριτικά ως «ρύθμιση πληρωμής με 120 δόσεις», απαιτώντας από χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες, που πολλοί από αυτούς έχουν ήδη κάνει παύση εργασιών, να αποδείξουν ότι βγάζουν τόσα χρήματα που τους φτάνουν και να ζήσουν και να πληρώνουν την δόση. 
Το ξέρουν ότι ελάχιστοι και μόνο από τους ακόμα ενεργούς μπορούν να αποδείξουν κάτι τέτοιο με βάση τα φορολογικά τους. 
Με την έναρξη εφαρμογής του μέτρου όποιος δεν θα μπορεί να αποδείξει τέτοια έσοδα θα του παίρνουν αμέσως τα ακίνητα και θα τα βγάζουν στο σφυρί πουλώντας τα για πενταροδεκάρες, και ενόσω από τον πλειστηριασμό δεν βγάλουν τα λεφτά που θέλουν θα κατάσχουν και δεύτερο και τρίτο ακίνητο. 
Προσέξτε μια λεπτομέρεια που είναι κρίσιμη. 
Δεν ζητάνε να πληρώνεις την δόση, και αν καθυστερήσεις 2-3 δόσεις να σου παίρνουν ακίνητο. 

Σου το παίρνουν από την αρχή. 

Και ακόμη πιο σημαντικό, αν οι γονείς, ή τα αδέλφια, ή φίλοι του επαγγελματία θέλουν να βοηθήσουν για να μην χάσει το σπίτι του, και έτσι ο άνθρωπος θα μπορούσε να πληρώνει τις δόσεις, το κράτος δεν θέλει τα λεφτά!!! 

Δεν σου επιτρέπει να πληρώσεις με λεφτά που σε στήριξε η κοινωνία, αλλά μόνο από δικά σου!!!!  

Αν το πρόβλημά τους είναι να εισπράξουν τα χρέη των Ταμείων, τότε γιατί το κάνουν αυτό;;; 

Άρα χρησιμοποιούν τα χρέη προς τα Ταμεία με πραγματικό σκοπό να αρπάξουν ακίνητα!!! 

Δηλαδή στο τέλος αυτοί θα πάρουν τα λεφτά που θέλουν αλλά με μία μέθοδο η οποία επιπλέον θα έχει πετύχει ακόμα 3 πράγματα
1)  Να μην έχει ενδυναμώσει την κοινωνική συνοχή της Ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας, αλλά να έχει αφεθεί ο κάθε Έλληνας μόνος του (διάλυση κοινωνικού ιστού).

2)  Να βρεθούν οι Έλληνες με πολύ λιγότερη ακίνητη περιουσία, άλλοι χωρίς καν σπίτι να μείνουν, δηλαδή λαός λιγότερο δεμένος με αυτή την γη. Άρα λαός που πιο εύκολα παίρνει τα μπογαλάκια του και φεύγει για αλλού.

3)  Μερικές ακόμα χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων που δεν θα αντέξουν την πλήρη καταστροφή τους, και την έξωση της οικογενείας τους από το ίδιο τους το σπίτι.
Εχω κλείσει τα βιβλία μου εδώ και 2 χρόνια διότι δεν είχε έννοια πλέον να δουλεύω. 
Με είχαν πνίξει οι φόροι. 
Έφυγα επαγγελματικά στο εξωτερικό, από όπου μπορώ να φέρνω κάποια χρήματα και να πληρώνω τις δόσεις. 
Δεν δέχονται τα χρήματά μου!!!! διότι δεν τα έβγαλα εργαζόμενος μέσα στην Ελλάδα!!! 
Φανταστείτε ότι είναι χιλιάδες οι επαγγελματίες που σήμερα δουλεύουν σε ευρωπαϊκές χώρες, μηχανικοί σε Αραβικές χώρες κλπ. 
Σχεδόν όλοι αυτοί ξενιτεύτηκαν έχοντας χρέη και στον ΟΑΕΕ. 
Τώρα και θέλουν και έχουν να πληρώσουν και το κράτος δεν δέχεται τα χρήματά τους!!! την ώρα που καμώνεται ότι καίγεται για εισπράξεις στα Ταμεία.
--------------------------------------------

Με την ανάλογη ψυχολογία, έχω σταματήσει και να γράφω στο FB.


Ίσως και διότι έχω διαπιστώσει ότι ελάχιστοι τα διαβάζουν μέσα στον ορυμαγδό σκουπιδο-αναρτήσεων.


Αλλά ακόμα και να τα διάβαζαν δεν ξέρω ποιο θα ήταν το πρακτικό όφελος για την χώρα, όταν το διάβασμα δεν οδηγεί σε πράξεις.
Βλέποντας ότι όλοι δηλώνουν αγανακτισμένοι, όλοι θέλουν κάτι να κάνουν αλλά δεν ξέρουν τι.


Είχα σκοπό να γράψω πολλά, και κυρίως μια πλήρη πρόταση για το τι πρέπει να κάνουμε, συγκεκριμένα.Όχι κλάψες, αυτο-μαστιγώσεις και άλλες πτώσεις του ηθικού.
Και για να καταλήξω στις αναλυτικές προτάσεις γι αυτό που χρειάζεται η χώρα (για την μορφή ενός πατριωτικού κινήματος πέρα και πάνω από το δεξιά και αριστερά, αλλά κινήματος με τελείως διαφορετική δομή και τρόπο λειτουργίας από αυτό που ξέρουμε μέχρι σήμερα) έπρεπε να απομυθοποιήσω κάποιες σαθρές ελπίδες από τις οποίες προσπαθεί να κρεμαστεί ο απελπισμένος Έλληνας και οι οποίες είναι:

1. Η Δικαιοσύνη, με τις απανωτές μηνύσεις πολιτών κατά πολιτικών για τα μνημόνια, πιστεύοντας αφελώς ότι ένας απλός δικαστής θα ανατρέψει τις πολιτικές και τα σχέδια όλου του πολιτικού συστήματος και των ξένων δυνάμεων που τους στηρίζουν.

2. Ο Κούλης, ότι θα ακολουθήσει άλλη πολιτική από τον Τσίπρα (δηλ θα συγκρουστεί με τους Γερμανούς;; ή με την Νέα Τάξη;;;) Εδώ η αφέλεια είναι στα όρια του ανεπάρκούς IQ.

3. Οτι το καζάνι βράζει, και η κοινωνική έκρηξη είναι θέμα τυχαίου γεγονότος, όπως το σπίρτο στην απλωμένη βενζίνη.

Έγραψα μία ανάρτηση για το καθένα, συντομότερη από όσο θα ήθελα, προκειμένου να την διαβάσουν.
Άρχισα να γράφω στον υπολογιστή μου και την πρόταση για ένα πατριωτικό κίνημα. 
Ήθελα να είναι πλήρης. 
Να καλύπτει τα πάντα με την λογική σειρά τον πραγμάτων, δηλαδή να ξεκινά από θέματα αξιών, πως οι αξίες συμπυκνώνονται σε ιδεολογία, πως η ιδεολογία με την ανάλυση της παρούσας εθνικής και διεθνούς πραγματικότητας καθορίζει πολιτική, πως η πολιτική στον χρονικό ορίζοντα 4ετίας συμπυκνώνεται σε κυβερνητικό πρόγραμμα. 
Ποιος είναι ο ρόλος του κινήματος και πως δίνει με την δράση του ένα νέο νόημα στην πολιτική, το πραγματικό νόημα της πολιτικής. 
Είναι αυτό που έγραψα κάποτε σε ανάρτηση "Κίνημα - εργοστάσιο παραγωγής ιδεών".
Στην συνέχεια έκρινα ότι θα υποβάθμιζα μια τέτοια προσπάθεια αν περίμενα να αξιολογηθεί και να αποτελέσει βάση σοβαρού πολιτικού διαλόγου μέσα από το FB. 
Και το παράτησα. 
Η παραίτηση αναφέρεται στην δημοσιοποίηση του μέσα από το FB. 
Όχι στην διάθεσή μου να πω τις σκέψεις μου οπουδήποτε αλλού. Ένας Φίλοςattikanea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου