Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Μια παλιά έρευνα που πρέπει να την ξαναδούμε με τα νέα δεδομένα !

Στις 17/09/2015 είχα κάνει μια έρευνα για την κεντρική τράπεζα της Αμερικής με τίτλο Η τράπεζα της Αμερικής προβλέπει τον ερχομό κάποιου….

Με τα τότε δεδομένα φαινόταν λογικό τα σύμβολα της τράπεζας να σημαδεύουν κάποιον συγκεκριμένο…όπως θα δεις το τε γράφαμε ότι ήταν ο Ουίλιαμ !
Σήμερα όμως με τα γεγονότα που τρέχουν θα πρέπει να ξαναδούμε την υπόθεση από την αρχή !
Θα σου ξανά βαλω όλο το σκεπτικό του τότε από κάτω , το άρθρο δηλαδή για την πρόβλεψη και τον ερχομό κάποιου….και στο τέλος θα προσθέσω ενα βίντεο που θα σε κάνει να δεις την όλη υπόθεση την δική μας ως λάθος περί του προσώπου …αλλά με μεγάλα στοιχεία για ενα άλλο γνωστό σήμερα πρόσωπο!
Μπες βαθιά στην έρευνα με ανοικτό μυαλό..!
Η τράπεζα της Αμερικής προβλέπει τον ερχομό κάποιου….
Ποιον ακριβώς περιμένει η τράπεζα της Αμερικής, που με τις συμβολικές τοιχογραφίες της, προσπαθεί να περάσει το υποσυνείδητο μήνυμα της.. θα πρέπει να το κρίνεις μόνος σου μετά από αυτά που θα σου δείξω ….
θυμάσαι ότι και παλιά είχαμε ασχοληθεί με το αεροδρόμιο του Ντενβερ και με τις εκεί τοιχογραφίες των Μασόνων οι οποίοι πάλι έχουν γράψει μια παράξενη ιστορία για την εξέλιξη της ανθρωπότητας …
Φαίνεται λοιπόν ότι είναι καλή συνήθεια για τους επικυρίαρχους σε χώρους ιδιαίτερης σημασίας για αυτούς να αφήνουν υποσυνείδητα σημάδια για όλους όσους έχουν βάλει κάτω από την δική τους εξουσία …
Τοιχογραφία πρώτη… φάτσα κάρτα στην τράπεζα στο σαλόνι αναμονής …
MuralBank_1
Κάτω αριστερά τέσσερα άτομα με ιδιαίτερο look,οι αριστεροί οι οποίοι μοιάζουν σαν παλαιοί, σαν αυτό το παρελθόν να μιλα προς το μέλλον , ο ένας μοιάζει με τραπεζίτη ο άλλος ο μαυρούκος μοιάζει με τον φίλο μας τον ομπαμια …
Το δάπεδο ως γνωστό σκακιέρα , Η γυναίκα μέσα στον κύβο, όπου κύβος ίσον Κρόνος …Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ !
Η γυναίκα φαίνεται να την τραβάει προς τα πάνω κάτι σαν πλανήτης ξάνα ο Κρόνος …Η γυναίκα δείχνει ακόμα έναν συμβολισμό ..την μαριονέτα ..μια γυναίκα λοιπόν που θα έχει μεγάλη δύναμη αλλά θα είναι μαριονέτα !
Πυραμίδα στο βάθος που ίσως σημαδευει περιοχή η κουλτούρα ή θρησκεία ….
Ξανά στην γυναίκα … αν την δούμε σαν την Σεμίραμης …κάλλιστα μπορούμε να οδηγηθούμε στην Ίσις !! …
Κάτω από την πυραμίδα μια ελιά η οποία έχει πάρει φωτιά, το σύμβολο της ειρήνης το οποίο καίγεται, αρχή πολέμου …
Ένας με κόκκινη κάπα o οποίος κάθεται από κάτω απ’ τη φωτιά και οι κόκκινες κάπες έχουμε πει ότι είναι μια κωδική ονομασία του άμεσου μέλλοντος μας την οποία ερευνούμε …
Και σε πρώτο πλάνο με το παραλληλόγραμμο να χωρίζει στα δύο το πρόσωπο. Nα κρύβει να γκριζάρει το ένα μάτι .να αφήνει δηλαδή το μάτι που βλέπει μόνο τα φυσικά και στα πνευματικά να είναι τυφλό ή ανάποδα για αυτούς το μάτι της αφύπνισης ένας πιτσιρίκος ξανθούλης με ενα παλτό .
Ένα ναζιστικό παλτό για την ακρίβεια .
Πριν συνεχίσω με την επόμενη φωτό να σου θυμίσω την είδηση που είχε βγει εδώ κι ένα μήνα περίπου με την οποία ανέλυε ότι αν η βασίλισσα Ελισάβετ για κάποιο λόγο πέθαινε ή την δολοφονούσαν η παγκόσμια οικονομική αγορά θα κατέρρεε μέσα σε δευτερόλεπτα .
Η τελευταία είδηση που έρχεται από την βασιλική οικογένεια είναι ότι η Ελισάβετ αποφάσισε να παραιτηθεί και ότι θα παραδώσει την βασιλεία της όχι στον γιο της αλλά . ….
….. Αλλά ας δούμε λίγο σε πιο μεγάλο βάθος της σύνδεσης της τοιχογραφίας αυτής και τι άλλο κρύβει μέσα της .
mural_william6
Η ομοιότητα μεγάλη ελπίζω και εσύ να τον βλέπεις.
Αν παρατηρήσεις καλά στο ζωγραφισμένο παιδί θα δεις μέσα στον άσπρο κύκλο το φαλλικό σύμβολο, ένα σύμβολο που πάντα είναι σημαντικό για αυτούς .,,
Η φωτογραφία του prince Williams σε παιδική ηλικία παραπέμπει πάλι σε σύμβολο με τα χέρια σε φαλλικό σύμβολο.,,,
Αν θυμηθείς τώρα τη τοιχογραφία στο Ντένβερ με το παιδί που του παραδίδουν όλα τα κράτη της σημαίες τους κοκ θα δεις οτι είναι σα να μιλάμε για το ίδιο παιδί το οποίο απλά μεγάλωσε….
denver-airport
Το σύμβολο του πρίγκιπα William είναι ενα χρυσό λιοντάρι , αν παρατηρήσεις στη τοιχογραφία στον άσπρο κύκλο θα δεις ότι μέσα στα μαλλιά του μικρού ξανθού παιδιού υπάρχει ένα λιοντάρι ….
MuralBoy3
Θυμήσου ότι περίπου πριν ένα μήνα όλος ο κόσμος ασχολήθηκε με το λιοντάρι βασιλιά οποίος δολοφονήθηκε από τον οδοντογιατρό, πάντα οι θυσίες γίνονται για να έρθει αυτός που παίρνει την ενέργεια τους …
Τώρα αν δούμε πλαγιαστά στο μανίκι του ναζιστικού παλτού θα δούμε ότι οι σκιάσεις δημιουργούν αυτά τα γράμματα. που όπως και να το κάνεις μοιάζουν να λένε το όνομα William …
MuralBoy
Πριν περάσω στη δεύτερη τοιχογραφία θέλω να ξαναδείς τον άνθρωπο όποιος είναι κάτω απ’την ελιά που καίγεται , η προσωπική μου άποψη είναι ότι δείχνει την ανθρωπότητα η οποία ενώ αυτή τη στιγμή ο πλανήτης βρίσκεται στην απόλυτη βία και στην παράνοια η ίδια συνεχίζει να μην δίνει καμιά σημασία και να μην κατανοεί τι πραγματικά συμβαίνει ….
Ακόμα να σημειώσουμε ότι οι παλαιοί,οι δύο αριστερά στη πρώτη τοιχογραφία δείχνουν να είναι δυσαρεστημένοι με την νέα τάξη πραγμάτων των νέων δεξιά ….
Δεύτερη τοιχογραφία .
MuralBank_2
Νομίζω ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο να δούμε ένα σκηνικό στο οποίο θυμίζει στρατόπεδα συγκέντρωσης ή τα λεγόμενα Fema camps .
Στον ουρανό φαίνεται να τσακώνονται οι Θεοί και να αλλάζουν φορά και διαδικασίες…να αλλάζουν σκοπιά και ηγεσία!!!! … Ενώ από κάτω η ανθρωπότητα μέσα στο πολυπολιτισμικό της τσουκάλι βρίσκεται σε παράνοια ….
Ανακατεμένοι αμερικανοί στρατιώτες που γύρω τους υπάρχουν ναζιστικές σημαίες, ανάμεσα σε πλήθος διαφόρων εθνικοτήτων , πινακίδες λευκές που προσδιορίζουν ότι δεν υπάρχει πουθενά να πας , αυτός με τη στολή βιοχημικού πολέμου , μια καλόγρια , στο πίσω μέρος ενας θόλος ενός ναού και γενικά φωτιά και πανικός …
Τρίτη τοιχογραφία…
MuralBank3
Η γη μεταμορφωμένη σε έναν νεκρό άνθρωπο ή έναν άνθρωπο που κοιμάται..ένας εργάτης οποίος είναι έτοιμος να προβεί σε αλλαγές, από κάτω του υπόλοιποι άνθρωποι που μοιάζουν λες και είναι αυτοί που τα καταφέρνουν να ξεφύγουν ,αυτοί που μπόρεσαν να επιβιώσουν έτοιμοι και αυτοι μέ τα εργαλεία τους να φέρουν την αλλαγή στη Νέα Τάξη Πραγμάτων το νέο κόσμο .Είναι ξεκάθαρη η θέση των δυο κόσμων ..η ανώτερη τάξη στην επιφάνεια η κατώτερη από κάτω δοξάζοντας και λατρεύοντας τους από πάνω!
Υπάρχουν δυο ανατριχιαστικές ερμηνείες στο επόμενο σύμβολο σ’ αυτή τοιχογραφία.. η πινακίδα με το eq ,η μια ερμηνεία της θα μπορούσε να λέει ξεκάθαρα ότι αν θέλεις να έχεις συναισθηματική νοημοσύνη ο δρόμος είναι από κει δεν είναι εδώ για εμάς που θέλουμε να δημιουργήσουμε το νέο κόσμο …
Και αυτή θα ήταν η πιο ήπια εξήγηση για το eq γιατί επόμενη είναι πολύ πιο ανατριχιαστική …
EQ θα μπορούσε να σημαίνει και τη λέξη Equinox ,οπου Equinox ειναι ένα αστρονομικό γεγονός που συμβαινει όταν ο σημερινός της γης περάσει από το κέντρο του θεου ηλίου!Αυτό συμβαίνει δυο φορές το χρόνο η μία στις 21 Μαρτίου και η άλλη στις 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!
Αυτα … μπορείς να συνεχίσεις και να ενώσεις πολλά αν ψαχτεις από εδώ και πέρα…εγώ έκανα αυτό που έπρεπε …περιμένω να μου δείξεις όλα όσα δεν είδα …και δεν ένωσα !
Stranger..
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΕΣ ΑΠΟ http://www.helpfreetheearth.com/news205_bank.html
ΤΩΡΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
«Who Is Donald J Trump?» The SHOCKING Untold Story «888»

http://katohika.gr/stranger-voice/mia-palia-ereuna-pou-prepei-na-tin-ksanadoume-ta-nea-dedomena/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου