Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Καταστροφικές οι συνέπειες από τη ραδιενέργια στις Δυτικές ακτές των ΗΠΑ ,λόγω Φουκουσίμα.

Δεν πέρασε αρκετός καιρός από τότε που δημοσιεύσαμε μια ιστορία σχετικά με την καταστροφή που προκάλεσε η ακτινοβολία από την ραδενέργεια της Φουκουσίμα στον Ειρηνικό Ωκεανό και στα μέρη της δυτικής ακτής,αισθανόμαστε ότι είναι η ώρα να επανεξετάσουμε τι συμβαίνει εκεί.radioactive_nightmare_b.jpg
Ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες ειδήσεις που περιγράφονται παρακάτω σχετικά με τη Φουκουσίμα και το γεγονός ότι σχεδόν 6 χρόνια αργότερα, η ακτινοβολία από το κατεστραμμένο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας συνεχίζει να ρέει ασταμάτητα στην ατμόσφαιρα και στους ωκεανούς μας.
Στην Αλάσκα, την Καλιφόρνια και το κράτος της Ουάσιγκτονεξαφανίστηκαν 9 είδη ψαριών.
Η NOAA  δεν έριξε το φταίξιμο για τους μαζικούς θανάτους ψαριών   στην    ακτινοβολία   από τη Φουκουσίμα, ισχυρίζονται  ότι είναι «ασυνήθιστο για τον ωκεανό και τις κλιματικές συνθήκες» οι τεράστιες απώλειες. Και όπως μαθαίνουμε περισσότερα , από αρκετές νέες ιστορίες, τι συμβαίνει εκεί, είναι πραγματικά μόνο η «κορυφή του παγόβουνου».Το Zero Hedge αναφέρει τον Οκτώβριο του 2016, «Η ακτινοβολία από τη Φουκουσίμα  έχει μολύνει ολόκληρο τον Ειρηνικό Ωκεανό (και πρόκειται να γίνει χειρότερη)».
b914092784d3453f26d795d478b892db00c1b80c.jpg
Τα τελευταία χρόνια εξαφανίστηκαν τα παρακάτω είδη:
Αλάσκα:

Στον Κόλπο της Αλάσκα,εξαφανίστηκε η αλιεία του  Σολομού. (2016)

Στην Καλιφόρνια:

Στην Καλιφόρνια εξαφανίστηκαν τα καβούρια  (2015-2016)
Στον ποταμό Klamath εξαφανίστηκε ο σολομός Chinook  (2016)

Στην Ουάσιγκτον:

Στον ποταμό Makah Tribe και χαμηλότερα στο Elwha Klallam εξαφανίστηκε ο σολομός  (2014)
Ο σολομός εξαφανίστηκε στο Grays Harbor και στη Willapa  Bay (2015)
Στο νησί Squaxin στο νότιο Puget Sound εξαφανίστηκε η αλιεία Σολωμού (2015) 
Στο Grays Harbor και στον ποταμό Queets εξαφανίστηκε ο σολομός αλιείας (2015)
Στο Dungeness εξαφανίστηκαν τα καβούρια αλιείας (2015-2016)
fishery_disasters.jpg
Οι επιστήμονες και η κυβέρνηση δεν δίνουν εξήγηση για τις καταστροφές στην αλιεία,παρότι γνωρίχουν την πολύ κακή κατάσταση του Ειρηνικού ωκεανού.
Γιατί δεν αναφέρουν ότι η  ακτινοβολία είναι η αιτία;
Το End Times Prophecy Blog  παρακολουθεί τους μαζικούς θανάτους των ζώων,στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο.enenews_headline.jpg
Ξεκινώντας το 2011, μοιράζεται μαζί μας επί 7 χρόνια εκτενώς, καλά τεκμηριωμένες περιπτώσεις με ψάρια, πουλιά και ζώα που πεθαίνουν.Έχει τεκμηριώσει 42 μαζικούς θάνατους  ζώων σε 25 διαφορετικές χώρες, μόνο τις πρώτες 24 ημέρες αυτού του μήνα.
Στα 3 βίντεο παρακάτω έχουμε 3 διαφορετικές περιπτώσεις που εξετάζουν τι συμβαίνει τώρα λόγω του πυρηνικού ατυχήματος στη Φουκουσίμα, στο τελικό βίντεο παρακάτω ο βιντεογράφος  αναφέρθηκε στο  ENENews και τις ιστορίες του και δίνει τα δικά του συναισθήματα σχετικά με τους: άνθρωπους,που μάλλον θα πρέπει να κινηθούν μακριά από την Καλιφόρνια και τη δυτική ακτή αν είναι δυνατόν. Στο 2ο βίντεο παρακάτω έχουμε ένα ντοκιμαντέρ κατευθεία από την Ιαπωνία, που εξετάζει την παρωδία της Φουκουσίμα, ενώ στο πρώτο βίντεο  έχουμε έναν τόνο  πληροφοριών που  βοηθά να μας αποδείξει ακριβώς πόσο καταστροφικά είναι τα γεγγονότα του Ειρηνικού Ωκεανού για τα ψάρια και τη ζωική ζωή μέσα σε αυτόν.  τα τελευταία 6 χρόνια.
Ήπια γλώσσα- προειδοποίηση στα σχετικά βίντεο.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου