Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Οι Έλληνες απαντούν στις φωτογραφίες των Αλβανών στρατιωτών που σχημάτισαν τον δικέφαλο αετό,με τη σημαία της Βορείου Ηπείρου.

Δημοσίευμα της Albanian αναφέρει:
H φωτογραφία με τους 7 δόκιμους που σχηματίζουν τον δικέφαλο  αετό, το σύμβολο του αλβανικού έθνους,πυροδότησε σκληρές αντιδράσεις των ανώτερων του ελληνικού κράτους.
Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος ανήκει στο Ελληνικό εξτρεμιστικό εθνικιστικό κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες", δήλωσε ότι πρέπει να καταδικαστούν  αυτοί οι στρατιώτες, οι οποίοι είχαν ενθαρρυνθεί από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Ράμα για την έκδοση Cham. Αλλά το υπουργείο ξέχασε ότι δόκιμοι οι οποίοι δεν έχουνορκιστεί ακόμα και δεν μπορούν να τιμωρηθούν.
Ο Καμμένος κάλεσε περαιτέρω τους ΄Ελληνες στρατιώτες , να σηκώσουν το λάβαρο της προσάρτηση της νότιας Αλβανίας ή γνωστή σαν «αυτονομία της Βορείου Ηπείρου το 1914". Ορισμένα τμήματα με Έλληνες στρατιώτες θα φωτογραφηθούν όχι με τη σημαία της Ελλάδας, με το σταυρό, αλλά με τη σημαία της «Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου-προσάρτηση της Νότιας Αλβανίας το 1914".
Αυτό όχι μόνο προκαλεί βαριά τους Αλβανούς, αλλά εμφανίζουν τα συναισθήματα και τον προσανατολισμό του ελληνικού στρατού,για ένα νέο πόλεμο κατά της Αλβανίας.
Το ερώτημα είναι αν ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος θα αντιδράσει επίσης σε αυτές τις εικόνες, οι οποίες προκαλούν ανοιχτό πόλεμο με την Αλβανία και τους Αλβανούς;
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ THE ALBANIAN:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου