Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Μυστηριώδη πλοία-φαντάσματα με πτώματα φτάνουν στην Ιαπωνία.

Τα τελευταία δύο χρόνια, περισσότερα από δώδεκα σκάφη και πλοία-φαντάσματα έχουν φθάσει στις Ιαπωνικές ακτές ,και στα δώδεκα τα όργανα ήταν σάπια μέσα σε αυτά, ghost shipsμπλέκοντας τους εμπειρογνώμονες γι αυτά τα μυστηριώδη γεγονότα. Ωστόσο, αποδεικτικά στοιχεία μπορεί να έχουν ανακαλυφθεί, που να οδηγούν στο συμπέρασμα γιατί συμβαίνει αυτό.

Το ερώτημα στο μυαλό του καθενός είναι, γιατί αυτά τα πλοία-φαντάσματα εμφανίζονται;
Γιατί οι επιβάτες πεθαίνων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού;
Μερικά ανακαλύφθηκαν εντελώς άδεια στην περιοχή ,στη δυτική θάλασσα της Ιαπωνίας, που εκτείνονται από το Fukui στο Χοκάιντο.
Σύμφωνα με μια ιαπωνική ακτοφυλακή, περισσότερα από 60 τέτοια σκάφη ξεβράστηκαν στην ακτή της Ιαπωνίας το 2014,ενώ το 2015 ήταν περισσότερα.

Οι ερευνητές λένε αυτά τα σκάφη έχουν καταγωγή τη  Βόρεια Κορέα και ότι πολλά από αυτά είναι αλιευτικά σκάφη.ghost ships
Ένα από τα πλοία έχει αναγνωριστεί σαν στρατιωτικό πλοίο από τη Βόρεια Κορέα,από τη σημαία που βρέθηκε.
Δεν έχουν όλα τα πλοία με πτώματα,αφού τα περισσότερα βρίσκονται άδεια. Ωστόσο, προσπαθώ να καταλάβω την αιτία θανάτου για τους οργανισμούς που ανακάλυψαν και είναι δύσκολο για τις ιαπωνικές αρχές, λόγω της έκτασης της αποσύνθεσης.Επειδή οι βάρκες φτάνουν περισσότερο το χειμώνα,μπορεί να παίζουν ρόλο οι κλιματικές συνθήκες.
Παρόλο που η Ιαπωνική κυβέρνηση απαγορεύει την είσοδό σε πλοία από το έδαφός της Βόρειας Κορέας , εξαιρέσεις γίνονται όταν προκύψουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως μια καταιγίδα.
Πολλοί ερευνητές πιστεύουν για τα περιστατικά αυτά,ότι είναι αποτέλεσμα των ανθρώπων που προσπαθούν να ξεφύγουν από το καθεστώς της Βόρειας Κορέας.ghost ships
Αλλά και πάλι  δεν συμφωνούν με τη θεωρία αυτή,και λένε ότι αν οι Βορειοκορεάτες ήθελαν να ξεφύγουν, γιατί θα ταξιδεύουν σχεδόν 600 μίλια από τη θάλασσα, όταν στη Νότια Κορέα είναι ευκολότερη η πρόσβαση από τη στεριά.
Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτά τα σκάφη δενκάνουν ταξίδια μεγάλων αποστάσεων είναι βαριά, με έλλειψη εξοπλισμού πλοήγησης, και έλλειψη σε ισχυρούς κινητήρες για να μεταφέρουν ανθρώπους σε μεγάλες αποστάσεις πηγαίνοντας σε αχαρτογράφητα νερά και ενδεχομένως να χάσουν την πορεία και η επιστροφή να είναι αδύνατη. Επίσης, τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα κάνουν το ταξίδι όλων πιο επίπονο.ghost ships
Ρόλο παίζει και το παράνομο ψάρεμα από τους αλιείς της Βόρειας Κορέας που πηγαίνουν σε βαθύτερα και πιο επικίνδυνα νερά.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANOHQ:Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου