Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Hoax , fake news και η μάχη για το μυαλό σου!

Η υπεροντοτητα πληροφορίας σε πλήρη επίθεση για το το τι θα πιστέψεις!
Όσοι είναι στον αφρό θα ψαρευτουν σαν τα αφρόψαρα από την Νεα Ταξη Πραγμάτων !

Διαβάζω παντού την νέα μόδα πληροφορίας …οτι τα fake news είναι η αιτία για πολλά κακά!
Μόνο που δεν μας λένε ποια εννοούν Fake news και αν μεσα σε αυτά τα fake news έχουν βάλει στην λίστα και το cnn , τον αντένα , το μεγκα και όλο το σκατολοι της προπαγάνδας μέσα στο μαντρί!
Στον αντίποδα τώρα η Νέα Τάξη Πραγμάτων ..πέραν της δημιουργίας πολλών fake news σελίδων ώστε να δημιουργηθούν και τα hoax sites σαν αποδομητες ….(και τα δυο δηλαδή δικά τους, είτε έχοντας γνώση οι συμμέτοχοι είτε με τον να τρέφονται οι δεύτεροι μόνο με επιφάνεια )…. ξεκινάει μια μάχη για την αλήθεια !!..Ποιος ξεκινάει μάχη για την αλήθεια ;…Ο κλασικός ψεύτης…ο κατασκευαστής του τι είναι αλήθεια και τι ψέμα…ο δημιουργός του τι μας συμφέρει το λέμε τι δεν μας συμφέρει το βαφτίζουμε …ψέμα η hoax !
Καιρό σκέφτομαι…δεν ξεκινάς έναν κατά μέτωπό πόλεμο σε όλους αυτούς τους πράκτορες; …ηθελημένα η μη πράκτορες….Μετά λέω χεστους τζάμπα διαφήμιση … αρχίζω και βλέπω πάλι να δημιουργείτε το φαινόμενο «Σωρρα» όμως… Τελικά όποιος πει κάτι ότι και να πει ….θα βρεθούν τα αφρόψαρα να γίνουν υποστηρικτές…. και έτσι απλά…μέσα από αληθινά ψέματα και πραγματικά hoax μπορούμε και να σβήνουμε και τεράστιες αλήθειες , να αποδομουμε αλήθειες και να μην αφήνουμε την συνείδηση να βρει διέξοδο …έτσι κάνουμε το «αφρόψαρο» νέο εγκέφαλο να έχει άποψη ..όχι επειδή ο ίδιος ερεύνησε …άλλα επειδή όπως το επιβάλει η εποχή …μια νέα γλάστρα που επιβλήθηκε σαν αυθεντία …του έδωσε μασημένη τροφή …τροφή για να σχηματίσει άποψή και να κοιμηθεί οπως αρμόζει σε όλα τα αφρόψαρα!!!
Τεράστιο έγκλημα … ίσως από τα μεγαλύτερα….να καταφέρεις να στέλνεις στο σκοτάδι την συνείδηση των συνανθρώπων σου ..να τους κρύβεις με σχέδιο και στρατηγική την αλήθεια και να τους κοιμίζεις στον κίνδυνο….Τεράστιο το έγκλημα αυτό!
Είναι αλλιώς να πεις πιστεύω ότι υπάρχουν εξωγήινοι και αυτά τα στοιχεία έχω καταφέρει να έχω ..και αλλιώς να λες με ότι σου έρθει στο κεφάλι δεν υπάρχουν μην ασχολείστε …!!
Είναι αλλιώς να λες ας δούμε και ας προσέξουμε το θέμα ψεκασμών …. και αλλιώς να προσπαθείς με ηλιθιότητες να κοιμίσεις τον συνάνθρωπο σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα !!…
Στην πρώτη περίπτωση και λάθος να κάνεις δεν δημιουργείς κανένα κακό να έχεις κάνει τους ανθρώπους πιο επιφυλακτικούς και αμφισβητίες …ενώ στην δεύτερη περίπτωση τους έχεις κάνει θύματα μιας συνωμοσίας που και εσύ υπηρετείς !!
Τεράστιο το έγκλημα …να κοιμίζεις ανθρώπους !!
Με όποιο τρόπο και αν το κάνεις ..ακόμα και αν χρησιμοποιείς απλά χοαξ για να γίνεις πειστικός …μόλις πιάσεις ένα θέμα σημαντικό για την υγεία …για την Ελευθερία …και το αποδομήσεις ενώ είναι αλήθεια ..τότε έχεις κάνει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας !!!
Γιατί οι άνθρωποι που θα σε πιστέψουν και δεν θα προφυλαχθούν μπορεί να χάσουν πολύ σημαντικότερα πράγματα από ένα συγνώμη που θα πεις εσύ …αν αποδειχθεί ότι δεν είχες δίκιο…δεν συζητάω το οφθαλμοφανές να το έκανες επίτηδες….απλά λέω ευγενικά …να μην είχες δίκιο!!
Έχω ξανακάνει νύξη σε σελίδες που το παίζουν μεγάλοι ερευνητές ..να προσέχουν γιατί κάνουν ουσιαστικό ΚΑΚΟ…. αλλά μάλλον είτε δεν έχουν νου να κατανοήσουν τι κάνουν και ποιον εξυπηρετούν ..είτε είναι απλά οι εχθροί!!
Προσωπικά λέω αυτον τον πόλεμο να τον ξεκινήσω…..γιατί αισθάνομαι ότι το φίδι πρέπει να το πατάς πριν σε δαγκώσει ..!
Προς τα ελληνικά hoax μιας και έχετε πάρει αναδημοσιεύσεις μας και όχι έρευνες μας …(δηλαδή αυτά που εμείς υπογράφουμε και είναι η άποψη που δίνουμε προς αφύπνιση) …θα ήθελα μια απάντηση στα παρακάτω ..!
Έχετε άρθρο που λέει …
ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ;;;ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ.
Μέσα γράφεται πράγματα που λεει το ΚΙΣ και κάποια άλλα πράγματα που λένε έγγραφα εφορίας κοκ…
Θα ήθελα να μου πείτε με γραπτή απάντηση αν το παρακάτω ΦΕΚ … σας κάνει να συνεχίζετε να επιμένετε στην παραπάνω δήλωση σας ..ότι είναι ΧΟΑΞ ότι το ΚΙΣ δεν πληρώνει φόρους!
Προσοχή στην απάντηση μιας και θα έρθει ανταπάντησή με άλλο ΦΕΚ ποιο παλιό …. απλά θα το πάω όπως πρέπει να γίνεται μια έρευνα ..χωρίς δόγμα , χωρίς ταμπέλα χωρίς εντολή!
ΤΟ ΦΕΚ


ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ….

Stranger..
http://katohika.gr/stranger-voice/hoax-fake-news-kai-maxi-gia-mialo-sou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου