Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Newt Gingrich:Η Αριστερά θα πρέπει να φοβάται τον θάνατο, μετά την πρώτη εβδομάδα, του Τραμπ στο Λευκό Οίκο..

Η αριστερά της ελίτ και οι προπαγανδιστές στα μέσα ενημέρωσης είναι ήδη σε υστερία επειδή ο Πρόεδρος Tραμπ βρέθηκε την πρώτη εβδομάδα στο γραφείο, αλλά για τους περισσότερους Αμερικανούς δεν υπάρχουν εκπλήξεις εδώ.

Ο Πρόεδρος κάνει ακριβώς αυτό που είπε ότι θα κάνει , τα τελευταία δύο χρόνια, στην εκστρατεία του αμέσως θα πάμε στη δουλειά μας εστιάζοντας στην απασχόληση, τη μετανάστευση και τη συρρίκνωση της κυβέρνησης. Και μάντεψε τι: Πρόκειται να συνεχίσει.

Ο Πρόεδρος Tραμπ προκειμένου να τερματίσει εντελώς,την παράλογη απαγόρευση  του Keystone XL αγωγού, του Ομπάμα,που θα μπορούσε να σημαίνει ότι  20.000 θέσεις εργασίας θα πάνε στην Κίνα, θα μπορούσε αντίθετα να έρθει εδώ και να παρέχει 30 έως 40 έτη εργασίας στο Χιούστον. Την ολοκλήρωση της βασικής γραμμής, και ο αγωγός με πρόσβαση στη Ντακότα, θα μας κάνουν να εξαρτιώμαστε λιγότερο από τη Μέση Ανατολή για την ενέργεια μας και να δημιουργήσουμε θέσεις εργασίας ,στον τομέα της ενέργειας μας.
Η τελευταία φορά που η χώρα μάρτυρες είχε ένα Προέδρο,  στο γραφείο και να ξεκίνησε αμέσως εργασία για να θεσπίσει τη βούληση του Αμερικανικού λαού, ήταν το 1981, όταν ανέλαβε πρόεδρος ο Ρόναλντ Ρέιγκαν.
Ο Πρόεδρος Τραμπ έχει πραγματοποιήσει την υπόσχεσή του, να αρχίσει αμέσως δουλειά ,εξασφαλίζοντας τα σύνορά μας και το κράτος δικαίου στο σύστημα της μετανάστευσης μας.
Σε μια εποχή που η ηρωίνη και τα οπιοειδή καταστρέφουν κοινότητες σε ολόκληρο το έθνος.
Ο Πρόεδρος κάνει επίσης τα πρώτα βήματα, προς τη μεταρρύθμιση της πολιτικής υπηρεσίας.
Ο Τραμπ σαν Πρόεδρος οδηγεί για τρίτη φορά και ελπίζουμε  τελευταία  για να κατευθύνει τη χώρα μας ,σε μια τολμηρή νέα κατεύθυνση, που θα διέπεται από τη βούληση του λαού.

Η αριστερά  φοβήθηκε το 1981, τρόμαξαν το 1994 και είναι φοβισμένοι σήμερα για καλό λόγο.
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FOX NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου